• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halı için yardıma ihtiyacım var..

nsrcp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2010
71
0
36
Diğer
öncelikle kirada oturuyorum ve ileriye dönük ev değiştirdiğimde yine kullanabileceğim halılar almak istiyorum. karar veremedim yaşadığım şehirde tanıdığımda yok daha hiç ben de sizlere sormak istedim kafama takılan birşeyi:44: mutfağım dikdörtgen bi köşesinde 6 kişilik masa var ve geniş 6m2 ya da 4m2 mi halı almalıyım sizce yoksa masanın altı boş etrafına "L" şeklinde çevreleyecek şekilde iki yolluk mu? hangisi ev değiştirdiğimde daha kullanışlı olur?

Bence 2 yolluk hos durmaz...4 m2 halı almanız ya da en mantıklısı şu kestirme yolluklar varya geniş olanlarından cok guzel modeller var ve yarın bırgun degıstırmenız gerekse acımazsınız fıyatları gayet uygun...

BENCE 4 metrekarelik kahve tonlarda bir halı alırsan her eve her renk parkeye ve ıslak zemine uyar gideceğin evde mutfağa uymazsa odalarda kullanırsın .ama klasik yolluklar her yere uymayabilir.

bencede 4m2 halı al. masanın altı boş kalsın masada bıse yenınce mecburen altını temızlemek zorunda kalacaksın.. işkence o zaman başlar...

altı jel tabanlı istediğin boyda kestibildiğin halılar var.benim önceki evimdeki 3,5 yıl dayandı.daha da yeni.yeni evime taşınınca 2 gün önce keyfimden yeniledim.12 tl metrekaresi.2 parça kestirdim.kolay toplansın silkilsin falan diye.kiracıyım da deyince ölesi sanada uygun olur bir bak derim :34:

Bence merinos koyun tüylerinden yapılmış halılar var onlardan tercih et. Hem geçen gün ben bütün odalarıma ve 5 evime de aynı halılardan aldım, bir de Bodrum'daki köşküme aldım. Metrekaresi sadece 12000 dolar. Çok uygun.

Şaka falan mısın sen ? Kadın kiradayım diyor,sen m2 si 12000 dolarlık halıdan bahsediyorsun...! Bu ne saçmalıktır...

bende kirada oturuyorum.. amerikan mutfagım var.. solaonda su piyasadaki parçalı deri halılardan var mutfak tarafınada tek renk hafifitüylü kilimlerden aldım.. cok şık duruyo hem fiyatlarıda cok uygun.. ben sevmiyorum öle cok byük halıları.. kendi evine geiçnce Allahın izniyle istedigin tarz halı alırsın..

altı jel tabanlı istediğin boyda kestibildiğin halılar var.benim önceki evimdeki 3,5 yıl dayandı.daha da yeni.yeni evime taşınınca 2 gün önce keyfimden yeniledim.12 tl metrekaresi.2 parça kestirdim.kolay toplansın silkilsin falan diye.kiracıyım da deyince ölesi sanada uygun olur bir bak derim :34:

Ben de bunlardan bahsedıyorum ıste,hem kayma sorunu fln da yok,mutfagıma almıstım (m2 si 16 tl) ben de cok memnunum,sızın de dedıgınız gıbı kullanımı temızlıgı kolay,pratık bı halı...

işte buda fotosu :34:

$121120111349.webp

bende de bu jel tabanlardan var ama kışın ince olduğu için sermiyorum evin güzel ısınıyorsa no problem ucuz kullanışlı ve çok şık

Back
X