****HALI arıyorum 4-5-6 m 2 acil******/bulunmuştur..

rafadantayfa

Sen Benim En Kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
11.100
93
213
İstanbul
Acil bir durum olduğu için konu açtım İstanbul avrupa yakasında ilk tercih kaymaz jel tabanlı yada saggy halı ama diğerleride olabilir 4-5 yada 6 metre kare halı satmak isteyen varmı?
Temiz ve az kullanılmış yada alınıp kullanılmamaıiş olabilir uygun fiyatlı olması tercihimdir

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba

ne renklerde dusunuyorsunuz acaba? bende bir tane var ve neredeyse hiç kullanılmadı su anda ihtiyac fazlası ve istanbul avrupa yakasındayım

merhaba

ne renklerde dusunuyorsunuz acaba? Bende bir tane var ve neredeyse hiç kullanılmadı su anda ihtiyac fazlası ve istanbul avrupa yakasındayım

renk farketmiyor aşırı karışık desenli olmaması yeterli foto eklerseniz ve fiyatta yazarsanız ona göre karra verebilirim ilginiz için teşekkürler

renk farketmiyor aşırı karışık desenli olmaması yeterli foto eklerseniz ve fiyatta yazarsanız ona göre karra verebilirim ilginiz için teşekkürler

merhaba

asagıdaki halının aynısı, bizdekinin de resmini koyarım isterseniz. naylona sarılı bi şekilde kaldırmıştım gerçi ama acarız artık sorun değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…