Halı almak istiyorum...Fikir verir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dudi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
688
Almanya
ya kizlar oturma odam icin u seklinde koltuk aldim yani camin önune ve duvara dayanan kismi genis ve diger yandada yatak kibi bi cikintisi var (biraz karisik anlattim ama)simdi ben bunun önüne hali almak istiyorum ama ölcülerine karar veremedim:44:yani iki taraftada oturma yeri oldugu icin orta dar kaliyo 130cm falan böyle bir koltuga nasil hali olurki enine mi koyulur boyunami büyük alsam koltuklarin altinda kalicak kücük alsam paspas gibi minicik gözükücek :27:bana fikir verin lütfen
:50:

fikir verdigin icin tesekkürler benimde evimde pek hali olmiycak ama salonuda oyle bombos birakmakta istemedim bide renk olsun diye icerde:52:ama cok kararsizim sanki hicbiri yakismaz gibi geliyo:43:

yolluk alın bence dar kalıyorsa.paspas sürekli kayar durur ayakların altında hoş bi görütü olmaz.halı alırsan koltukların altına girer silmesi süpürmesi dert olur.yollukların da çeşitli ölçülerde olanları var genişlik olarak..uzunluk olarak zaten dilediğin gibi kestirebilirsin.kolay gelsin şimdiden:79: iyi günlerde kullan koltuklarını inş.

Back
X