Ay canım en çok da müslüman kanı döküyorlar ama ALLAH ONLARI KAHREDECEK ALLAH'IN ADALETİNDEN NASIL KAÇACAKLAR MAHŞER GÜNÜNDE KAÇIŞ NEREYE OLACAK...valla içim dayanmıyor çok kötüyüm kaç gündür
senden de canımALLAH RAZI OLSUN CANIM
ay canım konuyla alakası yok ama ben de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar istiyorum 2.5 senedir nasip olmadı bana da dua eder misin? ALLAH evladını hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin hayırlarla sağlıcakla analı babalı büyütsün inşallah amin cinsiyeti erkek sanırımsenden de canım
aminnn canım inşallah güzel duaların için teşekkür ederim tabiki senin içinde dua ederim Rabbim kimseye aratmasın bir sene bekledik bizde olması için tam bir sene dolunca Rabbim nasip etti tamamına erdirir inşallah evet canım erkek cinsiyetiay canım konuyla alakası yok ama ben de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar istiyorum 2.5 senedir nasip olmadı bana da dua eder misin? ALLAH evladını hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin hayırlarla sağlıcakla analı babalı büyütsün inşallah amin cinsiyeti erkek sanırım
ben de 2.5 senedir bekliyorum bebeğimi gülüm nasip kısmetaminnn canım inşallah güzel duaların için teşekkür ederim tabiki senin içinde dua ederim Rabbim kimseye aratmasın bir sene bekledik bizde olması için tam bir sene dolunca Rabbim nasip etti tamamına erdirir inşallah evet canım erkek cinsiyeti
ALLAH RAZI OLSUN CANIM
Rabbim en doğru ve hayırlı zamanda nasip edecektir eminim herşeyin bir zamanı olduğu gibi bebişlerde zamanını bekliyor sadece birazcık sabırben de 2.5 senedir bekliyorum bebeğimi gülüm nasip kısmet
benim gibi sabırsız biri 2.5 senedir bekliyor daha çok bekleyenlere de ALLAH SABIR versin canım hayırlısı bakalım bekliyoruzRabbim en doğru ve hayırlı zamanda nasip edecektir eminim herşeyin bir zamanı olduğu gibi bebişlerde zamanını bekliyor sadece birazcık sabır
amin canım aminbenim gibi sabırsız biri 2.5 senedir bekliyor daha çok bekleyenlere de ALLAH SABIR versin canım hayırlısı bakalım bekliyoruz
canım bana 100 adet daha yazar mısın1 tane bile okuyacaksanız bildirim yapın arkadaşlar...ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN HEPİMİZDEN RAZI OLSUN AMİN
100 de bende@jonguilaysesahra dnzderya R ravza54 papyonkilikli 4 4343 NursELmira Nautilus sultan1356 dianthus @serenalar kızlar sizde buyrunnnnn