HALEP İÇİN 10 BİN TEBBET SURESİ OKUYALIM DOSTLAR...

valla içim dayanmıyor çok kötüyüm kaç gündür
Ay canım en çok da müslüman kanı döküyorlar ama ALLAH ONLARI KAHREDECEK ALLAH'IN ADALETİNDEN NASIL KAÇACAKLAR MAHŞER GÜNÜNDE KAÇIŞ NEREYE OLACAK...
ben o kadar evlat isterken orada ne bebeler şehit oluyor ALLAH ÜLKEMİZİ MİLLETİMİZ DEVLETİMİZ GÜÇLÜ KILSIN BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN TUZAKLARI BOZSUN BİZE OLAN TUZAKLARI YA RABBİM ...AMİN BOL BOL DUA EDELİM GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR...
rahatsızlığımdan daha çok okuyacağım ama namazlarımızda bile dua edelim dostlar otururken bile edelim

senden de canım
ay canım konuyla alakası yok ama ben de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar istiyorum 2.5 senedir nasip olmadı bana da dua eder misin? ALLAH evladını hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin hayırlarla sağlıcakla analı babalı büyütsün inşallah amin cinsiyeti erkek sanırım

aminnn canım inşallah güzel duaların için teşekkür ederim tabiki senin içinde dua ederim Rabbim kimseye aratmasın bir sene bekledik bizde olması için tam bir sene dolunca Rabbim nasip etti tamamına erdirir inşallah evet canım erkek cinsiyeti

ben de 2.5 senedir bekliyorum bebeğimi gülüm nasip kısmet

ben de 2.5 senedir bekliyorum bebeğimi gülüm nasip kısmet
Rabbim en doğru ve hayırlı zamanda nasip edecektir eminim herşeyin bir zamanı olduğu gibi bebişlerde zamanını bekliyor sadece birazcık sabır

Rabbim en doğru ve hayırlı zamanda nasip edecektir eminim herşeyin bir zamanı olduğu gibi bebişlerde zamanını bekliyor sadece birazcık sabır
benim gibi sabırsız biri 2.5 senedir bekliyor daha çok bekleyenlere de ALLAH SABIR versin canım hayırlısı bakalım bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…