• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halen hamile gibi görünüyorum

birsu33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2010
18
1
86
İçel Mersin
Herkese merhaba. Doğum yapalı 2 ay oldu fakat hala hamile gibi görünüyorum. Emzirdiğim için diyette yapamıyorum nasıl kilo veririm önerilerinizi bekliyotum herkese selam

Merhaba tatlım benm de 24 günlük bir bebeğim var, ve göbeğime baktıkça bunalıma girecek gibi oluyorum:((
Sonra kızıma bakıyorum bunalım falan kalmıyor ama gene de göbek de gitse fena olmaz hani..

Ben mümkün olduğunca tatlılardan, çikolatadan, hamur işinden uzak durmaya çalışıyorum..Bazen dayanamayıp yiyorum ama katı bir diyet yapamayacağımıza göre tek çare hamur işinden, ekmekten, tatlıdan uzak durmak bence..
Yemek aralarında acıktıkça meyve yemeye çalışıyorum..Yoksa elim hemen keklere, böreklere kayacak diye korkuyorum..
Günde 3-4 litre su içiyorum..

Bir de seninde henüz 2 ay olmuş, benim çevremde herkes 6 ay sabret, 6 ay içinde anca vücut, göbek kendini toplar diyor.

Ben havaların ısınmasını bekliyorum ama sen Mersin deymişsin, eğer hava müsait ise al bebeğini yürüyüşe çık bence..

Umarım hepimiz doğum öncesi halimize geri dönebiliriz.

henüz çok erken zamanla veriliyor. bende doğum yapalı 4 ay oldu 12 kilo verdim. acele etmeyin sık sık emzirmeye devam...:emir_bebek:

ah bir uzak durabilsem hamur işinden.ev bulunmazsa eksik varmş gibi.aslında ciddi bir diet olsa uygularm.sanırm sütün olşması.yemekle değl sıvılarla ilgili
.hergün 1şişe malt içiyorm süt olsn diye o da göbek yapıyor bence

bende doğum yaptıktan sonra öyle bir göbek vardı ki dillere destan olmuştu :)
en başta doktorum dalga geçmeye başlamıştı;
'' ya biz seni doğum yaptırmadık mı acaba bir bebek daha vardı da ben mi görmedim '' derdi,
sonra evdekiler ,eşim,bu nasıl göbek yaa hiç doğum yapamamış gibisin demişlerdi...
mazi oldu :))

ne yazıkki bende herkes gibi daha çok erken diyecem
çünkü gerçekten ilk zamanlar öyle oluyor ama zamanla küçülüyor
ee kolay değil 9 ay bebeğin ordaydı bırakta rahim yavaşça toparlasın kendini
ama tabikide kendini salıverme emziriyorum diye herşeyi yiyip içmek zorunda değilsin elinden geldiğince dikkat et beslenmene
bol bol sıvı tüket bunun çok faydasını göreceksin,
ben 2 günde bir damacana yı tek başıma bitiriyordum ama kendimi zorlamıyordum ben
gerçekten kana kana su içerdim,çünkü çok terlerdim.
ben ilk zamanlar korse kullandım sonrasında mekik çekmeye başladım
(korse için doktor onayı aldım)
total cora diye bir mekik aleti aldık onla çalışıyorum

çooook şükür şimdi 5,5 ay oldu doğum yapalı ne kilo ne göbek..
hamilelik öncesine döndüm

ama birazda psikolojik sanırım,
ben hep kendi kendime ''yaa bunlar hamilelik dolayısıyla var bende (kilolar)
nasıl olsa zamanla bitecek gidecek kilolarım eskisi gibi olucam derdim hep

umarım en kısa zamanda eski halinize dönersiniz
ama öyle hiçbişey yapmadan da kilo ve göbeğin gitmesi sanırım mümkün olmuyor
en azında yürüyüş felan sonrasında mekik

çok konuştum yaww
sempatiksalakcinni

hiçte çok konuşmadınz.doğru söylüyorsunz su içmk büyük eksklik bende.yemek yemeyide çok seviyorm hamileyken yiyemedm saldırıyorm şimdi yemeye.irade meselesi aslında

Back