Rüya Yorumları halen etkisinden kurtulamadım bi bakabilirmisiniz ?

_tuba_21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
300
50
32
Merhaba ben engelli biriyim bacaklarim gucsuz yururken ayaklarimi suruyorum gecen gunlerde evlilik konusu acildi ve herkes herseye hazir olmami blki omur boyu hic biri olmayadabilir demeye basladi bu konular acildiginda herzman uzulurum ama gecen gun daha degisik bi sey yasadim Allah'a herzman dua ederim ama o gun ettiigimde ruyamda evde oturuyorum ve telefon caliyo aciyorum dedem beni isteyen biri oldugunu ondan rica ettigini ve beni onun isteyecegini hazirlik yapmami istiyor bende cok mutlu oluyorum seviniyorum hazirlik yapıyorum hazirlaniyorum derken bi an her yer kalabaliklasiyo ve isteme oluyo ben heyecanla soruyorum ya kimmis taniyomuyum hemde seviniyorum bana semih keskin diyorlar hani akraban varya diyolar orda uyandim yaaa halennn etkisindeyim sizce bu bana birseyler anlatilmak icin yollanan bi ruyamii yaaa halennn etkisindeyimm

haklısınızzz hayırlsı herşeyin inşallah hayırlısı olur

öyle biri gerçekte var ve ilgi duyuyormusunuz acaba ? ya da onun size ilgisi olduğu düşüncesi varsa bilinçaltı da olabilir.

öyle biri yok tanımıyorum yani ondan şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…