Halen bir umut var mı sizce?

takvim86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
415
42
118
İstanbul
Kızlar en son adetimi 07 Temmuzda gördüm . Normalde 25 günde bir çok düzenli olur. Eşimle yumurtlama dönemim olan 23-24 Temmuzda beraber olduk. İlişkiden 13 gün sonra kanda hcg yaptırdım. Sonuç <0,5.Adetim 7 gün geçti halen olmadım, sonuç negatif.2 ayrı doktora gösterdim. Biri çok erken ilişkinin üzerinden en az 15 gün geçmesi gerekir 4-5 gün sonra tekrarlayalım dedi, diğeri ise bişey olsa kesin çıkardı dedi,sizce bi umut varmı ? İlişkiden kaç gün sonra kanda çıkıyor gebelik ? Geç yumurtlayıpta kanda çıkmayıp sonradan pozitif olan var mı? acil yarım kızlar (( negatifleri görmekten sıkıldım artık....

tatlım hormon testi yaptımı doktorun.belki yumurtaların çatlamamış olabilir.Aynı sıkıntıyı bende yaşadım idrarda çıkmadı,kanda çıkmadı,doktor hormon yaptırdı ordan yumurtaların çatllamamış dedi.bi ihtimal tabi ama inş hayırlı haberler alırsın.

yok canım hormon testi felan istemedi. 4-5 gün geçsin kan testini tekrarlayalım dedi. Senin nasıl oldu peki ? Hormon testi yaptıktan sonra çıktımı gebelik ?

yok canım hormon testi felan istemedi. 4-5 gün geçsin kan testini tekrarlayalım dedi. Senin nasıl oldu peki ? Hormon testi yaptıktan sonra çıktımı gebelik ?

yok bitanem maalesef çıkmadı.benimde 5 gn gecikmişti.idrar testi yaptım negatif çıktı.hastaneden kanda gebelik testi yaptırdım 0,3 gibi bi değer çıktı yani yine negatif.6.gün doktora gittim muayene etti muayenede sorun yok dedi ve hormon testi istedi progestoran a baktı sanırım.hormon sonucunu görünce yumurtaların çatlamamış bu ay dedi.ilaç verdi onu kullandım ama hala adet olmadım.inş kiste çevirememiştir diye umut ediyorum.senin durumda gelişme olurma haber verirsin

merhabalar bende bu ayın 2 sinde olcaktım ama hala adet olmadım doktora gittim kan testi yaptı 0,42 çıktıhamile değilsin dedi adet söktürücü yazdı bir hafta bekle dedi sonra iç dedi ama hala olmadım ben (adetimin 3.günü hormon testi yapcaktı ne olcak böle bilmiyorumm..(

ilacın ismi neydi tatlım.bende kullandım bitti ilacım ama hala olmadım maalesef.sanırım havaların çok büyük etkisi var diye düşünüyorum ben.

ilacın ismi neydi tatlım.bende kullandım bitti ilacım ama hala olmadım maalesef.sanırım havaların çok büyük etkisi var diye düşünüyorum ben.

daha almadım cnm ilacımı ben biraz bekle sonra kullan dedi doktor ama ben daha önceden de içmiştim içtikten 10 gün sonra flan olmuştum ancak..

daha almadım cnm ilacımı ben biraz bekle sonra kullan dedi doktor ama ben daha önceden de içmiştim içtikten 10 gün sonra flan olmuştum ancak..

Benim ilaç 2 gün önce bitti bakalım hasta olacakmıyım.duyduğum kadarıyla eğer o ilacı kullanıp adet olmazsan kiste çevirebiliyomuş.senin bilgin varmı bu konuda.

benim de <100 cikti degerim. ben bunlardan anlamiyorum sadece negatif oldugunun farkindayim. cok dusuk degil mi deger? adetim tam 9 gün gecikti.. cok umutluydum bu ay

benim de <100 cikti degerim. ben bunlardan anlamiyorum sadece negatif oldugunun farkindayim. cok dusuk degil mi deger? adetim tam 9 gün gecikti.. cok umutluydum bu ay

Canım eğer günün geçmiş ve hamile değilsen doktora gitmeyi ihmal etme.İhmale gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…