Halamın Kıskançlıkları

Atanamadi. Diyee yapiyo benim. Annemde hala. Dayimin. Çocukları gelinimiz annemi çok sever neyse

En azından halan herseyi yuzunuze söylüyor. Ya benimkiler gibi olup alttan alttan is goturselerdi. Asla gitme derim bizde kusuz. yazın nisan var asla gitmeyi düşünmüyorum. Bırak kıskanıyor desinler

Bütün halalar aynı herhalde.Benimkide sizinkinin başka bir versiyonu.Umursamayıp yokmus gibi davranmaktan başka yapılacak birşey yok.

sevmiyolar demek ki seni..

Oha! Resmen yuh! Kahrolasıcalar.

Kızlarrrr Allah razı olsun sizden ya :) canımcımlar!! Tek olmadığımı hissettirdiniz. Dün nikahı vardııı ve ben gitmedim :) herkes beni sormuş yengeme fln.. Ve bana olup bitenleri anlatmak isteyenlere rest çektim istemiyorum ilgilenseydim giderdim dedimm.! Aynen çok haklısınız. Halaları Allaha havale etme derneği kurasım geldi :))

Aslında halam olmasa kuzenim iyi kız ...
Düğüne gitmeyeceğim kesin fakat iyilikleri olmuştu kuzenimin onlar aklıma gelince üzülüyorum. En güzel anında yanında olamayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…