Kan testi yaptirmadiniz mi pekiBenimde 1 gun gecince yaptigim tahlilim negatif cikti suan 5 gun gecti ama hala bi umudum var Allah gonlumuze gore versin
AzalmasinAllah gönlünüze göre versin benim de bi günüm kaldı üç gün kala test yaptım negatif tek belirtim koku hassasiyeti
Allah yardım etsin bize yaa umutlarım azalıyo benim
Hayir yaptirmadim nasipse yarin yaptirmak istiyorumKan testi yaptirmadiniz mi peki
İns hayırlı haberler alırsınız. Benimde kahve rengi akıntım da başladı mide bulantisi ve kasik agrisida var yarın ins adet olmam:lHayir yaptirmadim nasipse yarin yaptirmak istiyorum
Tabikide vardır umutlar hiç bitmesin belkide geç döllenmedir canım ondan negatif olabilir biraz daha sabretmelisin25kasimda adet olmuştum. Yarın adet olmam lazım normalde olmadan 3 4 gün önce karin ve bel agrisi baslardi bu sefer agrim oldu ama ara ara oldu. Bugün sabah mide bulantisi ve halsizlik vardı. Sık tuvalete gitme istediği. Bende bi umut dayanamadım gittim gebelik testi aldim yaptim ama yine negatif çıktı. Hala bir Umut varmı sizce
Senin daha gününe var neden bu kadar stres yapıyorsun relax ol ne zamandan beri korunmuyorsunuzAllah gönlünüze göre versin benim de bi günüm kaldı üç gün kala test yaptım negatif tek belirtim koku hassasiyeti
Allah yardım etsin bize yaa umutlarım azalıyo benim
İns geç dollenmedirTabikide vardır umutlar hiç bitmesin belkide geç döllenmedir canım ondan negatif olabilir biraz daha sabretmelisin
Günüm yarın. Yarin adet olmam lazım. 3 aydır korunmuyoruz ama ne bilim cok stres yaptim :lSenin daha gününe var neden bu kadar stres yapıyorsun relax ol ne zamandan beri korunmuyorsunuz
Hadi inşallah yarın adet olmazsinda bebisin gelirGünüm yarın. Yarin adet olmam lazım. 3 aydır korunmuyoruz ama ne bilim cok stres yaptim :l
Evlendiğimden beri daha derken bi gün kaldı ben hep gününde oluyorumSenin daha gününe var neden bu kadar stres yapıyorsun relax ol ne zamandan beri korunmuyorsunuz
Üç gün kala test yapmıştım ki bi güncük var şuanAzalmasinbazılarının hic bi belirtisi olmuyo adetinize daha varmis hem
Bak benide meraklandirdin şimdi yarın cevap yazmayı unutma hadi olumlu haberlerleÜç gün kala test yapmıştım ki bi güncük var şuan
Amin insHadi inşallah yarın adet olmazsinda bebisin gelir
Ovulaston testi ile neyi takıp etmem lazımkızlar geç döllenme olabilir ovulasyon testi ile takip edin
Sağol ama son altı aydır nerdeyse bi gün bile şaşmadı ki test yapıyım tam niyetleniyorum bi gün geçse test yapmayı bırak hamileyim dicem o kadar yani. Tövbe tövbe test alamadan gelio dank die.Bak
Bak benide meraklandirdin şimdi yarın cevap yazmayı unutma hadi olumlu haberlerle
Ovulaston testi ile neyi takıp etmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?