• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala umut var mıdır?

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
37
25kasimda adet olmuştum. Yarın adet olmam lazım normalde olmadan 3 4 gün önce karin ve bel agrisi baslardi bu sefer agrim oldu ama ara ara oldu. Bugün sabah mide bulantisi ve halsizlik vardı. Sık tuvalete gitme istediği. Bende bi umut dayanamadım gittim gebelik testi aldim yaptim ama yine negatif çıktı. Hala bir Umut varmı sizce :KK43:

o_Oo_Oo_OMerhabalar arkadaşlar dayanamadım yine yazıyorum neden bu kadar stres yaptım bilmiyorum halbuki daha 2. Aydir deniyoruz. Normalde bugün adet olmam lazımdı dün az bişi kahverengi akıntım oldu . Bugün de 1 2 damla kan geldi sonrasinda yine kahverengi akıntım olmaya başladı az az devam ediyor. Adet olacakmısim gibide hala ağrım var. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah gönlünüze göre versin benim de bi günüm kaldı üç gün kala test yaptım negatif tek belirtim koku hassasiyeti
Allah yardım etsin bize yaa umutlarım azalıyo benim

Allah gönlünüze göre versin benim de bi günüm kaldı üç gün kala test yaptım negatif tek belirtim koku hassasiyeti
Azalmasin:( bazılarının hic bi belirtisi olmuyo adetinize daha varmis hem

Hayir yaptirmadim nasipse yarin yaptirmak istiyorum
İns hayırlı haberler alırsınız. Benimde kahve rengi akıntım da başladı mide bulantisi ve kasik agrisida var yarın ins adet olmam:l

25kasimda adet olmuştum. Yarın adet olmam lazım normalde olmadan 3 4 gün önce karin ve bel agrisi baslardi bu sefer agrim oldu ama ara ara oldu. Bugün sabah mide bulantisi ve halsizlik vardı. Sık tuvalete gitme istediği. Bende bi umut dayanamadım gittim gebelik testi aldim yaptim ama yine negatif çıktı. Hala bir Umut varmı sizce :KK43:
Tabikide vardır umutlar hiç bitmesin belkide geç döllenmedir canım ondan negatif olabilir biraz daha sabretmelisin

Senin daha gününe var neden bu kadar stres yapıyorsun relax ol ne zamandan beri korunmuyorsunuz

Senin daha gününe var neden bu kadar stres yapıyorsun relax ol ne zamandan beri korunmuyorsunuz
Günüm yarın. Yarin adet olmam lazım. 3 aydır korunmuyoruz ama ne bilim cok stres yaptim :l

Bak

Bak benide meraklandirdin şimdi yarın cevap yazmayı unutma hadi olumlu haberlerle
Sağol ama son altı aydır nerdeyse bi gün bile şaşmadı ki test yapıyım tam niyetleniyorum bi gün geçse test yapmayı bırak hamileyim dicem o kadar yani. Tövbe tövbe test alamadan gelio dank die.

Ovulaston testi ile neyi takıp etmem lazım

yumurtlama zamanını canım
mesela adete yakın koyu çizgiyi görenler ve gebe kalanlarda var
belki cok geç yumurtluyorsun belki çok erken

Back