- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 37
25kasimda adet olmuştum. Yarın adet olmam lazım normalde olmadan 3 4 gün önce karin ve bel agrisi baslardi bu sefer agrim oldu ama ara ara oldu. Bugün sabah mide bulantisi ve halsizlik vardı. Sık tuvalete gitme istediği. Bende bi umut dayanamadım gittim gebelik testi aldim yaptim ama yine negatif çıktı. Hala bir Umut varmı sizce
Merhabalar arkadaşlar dayanamadım yine yazıyorum neden bu kadar stres yaptım bilmiyorum halbuki daha 2. Aydir deniyoruz. Normalde bugün adet olmam lazımdı dün az bişi kahverengi akıntım oldu . Bugün de 1 2 damla kan geldi sonrasinda yine kahverengi akıntım olmaya başladı az az devam ediyor. Adet olacakmısim gibide hala ağrım var. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi?
Merhabalar arkadaşlar dayanamadım yine yazıyorum neden bu kadar stres yaptım bilmiyorum halbuki daha 2. Aydir deniyoruz. Normalde bugün adet olmam lazımdı dün az bişi kahverengi akıntım oldu . Bugün de 1 2 damla kan geldi sonrasinda yine kahverengi akıntım olmaya başladı az az devam ediyor. Adet olacakmısim gibide hala ağrım var. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör: