• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala süt dişlerim

nilufert

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
1.920
1
156
Burdur
sayın hocam:
aslında dişle ilgili çok problelmim var.
bir dr a gitmiştim.30 yaşındayım. ön azı dişlerimin çocukluktan kalma olduğunu çok zayıf olduğunu ve çekilen filmdede arkadan diş gelmediğini söyledi.
bu şekilde olan bi dişimi tamamen parçalanmıştı .diş doktoruna gittim daha bana hiçbir açıklama yapmadan çekti. şu anda orda bir boşluğum var.

diş çok önemli olduğu için bu konuda iyi bi dr a ihtiyacım var aaslında.
yukarıda durumda açıkladığım gibi böyle bir durumda nasıl bir tedavi izlenmesi gerekiyor .
yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

Bosluk olan yere köprü yaptirabilirsin canim yada implant`da yaptirabilirsin.
Bazen öyle olabiliyor sütdisi kalici oluyor ve arkadanda dis gelmiyor.
Güvenecegin bir dishekimine gidip tedavi olman en dogrusu.

sayın hocam:
aslında dişle ilgili çok problelmim var.
bir dr a gitmiştim.30 yaşındayım. ön azı dişlerimin çocukluktan kalma olduğunu çok zayıf olduğunu ve çekilen filmdede arkadan diş gelmediğini söyledi.
bu şekilde olan bi dişimi tamamen parçalanmıştı .diş doktoruna gittim daha bana hiçbir açıklama yapmadan çekti. şu anda orda bir boşluğum var.

diş çok önemli olduğu için bu konuda iyi bi dr a ihtiyacım var aaslında.
yukarıda durumda açıkladığım gibi böyle bir durumda nasıl bir tedavi izlenmesi gerekiyor .
yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

eksik dişlerinizi estetik olarak düzeltmek isterseniz ortodonti tedavisiiniden sonra kaplamalarınızı yaptırabilirsiniz

Back