Söz Kesimi hala sözlenemedim:( napicami bilemiyorum:( bi akil lüftenn

cansubeauty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
993
1
0
- Yurtdışı
kizlar yardim edin lüften söyle basliyim :
sevgilimle 3 bucuk senedir beraberiz, ayri sehirlerde oturuyoruz aramizda 4 saatlik yol var
gecen sene 2009 aileler tanismak icin bi araya geldi , aileler cok süper anlasiliyor hic bi sorun yok, su bu derken 1 sene gecti ,, bende hep diyorum benimkine söz söz diye tamam diyor annesiyle babasina artik olmasi gerektini acikliyacakmis , , artik söz olarakmi veya nisan olarakmi gecer orasini bilmiyorum , benimkine cok diyorum ama bi türlü annesiyle babasina daha acamadi bakalim türkiyeden gelince onlar nolacak, sizce cok mu üsteliyorum?:S ama epeydir bekliyorum bende haliyle heves ediyorum gelip istesinler söz gibi bisey olsun istiyorum zamani geldi artik cünki , bide su sorun var hala tektasla evlenme teklifi almadim offff offffff bi akil verin lüften sizdede böyle seyler olmusmuydu , biraz daha bekliyimmi napiyim benmi büyütüyorum acaba :S

Son düzenleme:
bence geç bile kalınmış farklı ülkelerde mi yaşıyorsunuz bi ara çok bir araya geldik demişsin o zaman neden yapılmadı söz
maddi ve manevi olarak herşey hazırsa bence nişan yapmanız daha doğru olur

iki sene olmuş söz değilde nişan olur artık bu.Yanlız takıldığım mevzu sözlünüz niçin annesine daha söz etmedi gelmeden söylemesi lazım zaten kısıtlı zamanları var ona göre ayar yaparlardı.Tek taşlı yüzük teklifine çok takılma sinek ufaktır miğde bulandırır isteseydi biliyordur zaten yapardı.allah kolaylık versin

bence bekle canım hem ztn blio sonçta oda senle ewllik ws dşnüo erkekler bu konuda bizden daha sabırlı hem artık söylmeynce anlar

canim haklisin dedigin gibi nisan olur, ya annesiyle babasi biliyor da abisinin dügünü vardi arada onu yapalim demislerdi sonra biz türkiyeye gittik izine biz gelince onlar gitti , iste bakalim gelecekler 2-3 gün sonra ondan sonra ilerliyen aylarda insallah olur , haklisin ben hep diyorum tek tas diye citlatiyorum ama bilemiyorum yani nasil bi düsünce var onda :S yada dogru ani mi bekliyo bilmiyorum:S

bana görede gec kalinmis ama abisinin dügünü falan cikti araya banada laf düsmedi :S sonucta kiz tarafiyiz , biz almanyada yasiyoruz 400 km var aramizda , yani gidip gelindi dedim ama 2-3 kez gidip gelindi oda yilbasi, abisinin dügünü falandi yoksa hep telde konustu aileler , maddi hersey hazir bakalim nolacak dua edin benim icin a.s

bence bekle canım hem ztn blio sonçta oda senle ewllik ws dşnüo erkekler bu konuda bizden daha sabırlı hem artık söylmeynce anlar

tabiki haklisin canim oda cok istiyor zaten evliligi 2 seneye düsünüyoruz , iste tek sorun ben görüyorum herkeste heryerde cok depresyona giriyorum herkeste oldu bende niye hala olmuyor diye kac zamandir bekliyorum artik ailesi gelmesi gerek, aileside biliyor bunu iste bende sabir yok fazla of of , elbisem falan hazir hepsi biliyormusun tsklerrrr yazdigin icin canim benim

sen bnce hiç kafana takma ya geç olsun güzel olsun die düşün üstne gtme sürprz olur snada hem heycanını anlyrm ya çok normal ama yıprtma kndnilmaz: ne demk canm önmli deilopuyorumnanaktan

sen bnce hiç kafana takma ya geç olsun güzel olsun die düşün üstne gtme sürprz olur snada hem heycanını anlyrm ya çok normal ama yıprtma kndnilmaz: ne demk canm önmli deilopuyorumnanaktan

haklisin canim, bekleyelim bakalim insallah bu sene daha olur bu bir kac ay icerisinde mecbur olmasi gerek cünki ben is nedeniyle onun bulundugu sehire gidicem, herhalde insanlar konusmasin diye sart :), tsk ler tekrar öptümmm :) opuyorumnanaktan

Wollte kurz nachfragen was passiert ist uuunnnnddddd habt ihr euch auf ein Termin geeinigt
Insallah hersey diledigin gibi olur Söz resimlerini bekliyoruz öptüüümm bye bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…