Hala sinirliyim 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Birrbulutolsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2020
2.913
7.234
Selam kızlar sabah patlama yaşadım resmen size olayı anlatıyorum.
Kızımın odasına cibinlik almıştım. 2hafta öncede kp im gelmişti tavanı deldi. Alınca takarsınız falan dediydi. O akşam eşime dediydim baban deldi tavanı sadece tavana kanca alıver en az 10cm olcakmış uzunluğu falan diye bu 2hafta boyunca en az 3 kere dedim.

Neyse o sırada da kızıma dolap almıştım oda geldi onu açtık derken kızım kaşla göz arasında kurulum kağıdını alıp kesmiş parçalamış tam ona kızacaktım niye yaptın derken eşim geldi bu tavanı ben nasıl delicem matkap yok kanca yok dedi.
Cinler başıma çıktı kaç kere söyledim baban deldi bi kanca al diye adam bana tamam diyip hiç dinlememiş.

Sizinkilerde böylemi çok merak ediyorum benim etrafımdaki bütün erkekler böyle herşeyi yüz kere söyleyerek yapıyorlar üstüne kavga ettiğimizle kalıyoruz. Zaten bu ara çok bunaldım kızımın kreş yaşının gelmesini bekliyorum işe girmek istiyorum ev üstüme üstüme geliyor. Kavga kıyamet koptu anlayacağınız. Zaten altı üstü bir kanca bende alıp onu takarım oraya ama erkek ya hani en azından bu tarz işleri o yapsın istiyorum ama yok. Sinirden oturup ağladım sonra çıkıp kanca alıp taktım.

Sorun kanca alıp almamasıda değil sorun birşeyi 10kere söyleyip yapmaması 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Ortaya koymasaydınız. Çocuk yırttı diye niye kızmaya hazırlandınız anlamadım.
Ve evet erkekler bu konuda böyle saçma bir şekilde. Niye bilmiyorum en son ben de öğrenicem tüm tamir işlerini bu gidişle
Ortaya koymadım zaten kutuyu salona alıp açtım sadece aklıma nereden gelecek 2sn de alıp keseceği 🤷🏼‍♀️
Zaten evde birşey bozulur 2-3 ay bozuk kalır sonunda ben yaparım 🤦🏼‍♀️

Klozet 1 aydır su akıtıyor.. hergun kendisi de goruyor üzerine 50 kere de ben söyledim ama değişen birsey yok..

Boşa akan su ve oynayan sinirlerimle bekliyorum..

benimki genellikle "hangi cibinlik?" der. ben de doğal olarak sinirlenirim ve sinirim yatışsın diye beklerim. benim de kronik rahatsızlıklarla hafızam zayıfladığı için cibinliği komple unuturuz. evde genellikle şu şekilde anlaşıyoruz:

1732999216255.png

Kızımın odasına cibinlik almıştım. 2hafta öncede kp im gelmişti tavanı deldi. Alınca takarsınız falan dediydi. O akşam eşime dediydim baban deldi tavanı sadece tavana kanca alıver en az 10cm olcakmış uzunluğu falan diye bu 2hafta boyunca en az 3 kere dedim.

Neyse o sırada da kızıma dolap almıştım oda geldi onu açtık derken kızım kaşla göz arasında kurulum kağıdını alıp kesmiş parçalamış tam ona kızacaktım niye yaptın derken eşim geldi bu tavanı ben nasıl delicem matkap yok kanca yok dedi.
Cinler başıma çıktı kaç kere söyledim baban deldi bi kanca al diye adam bana tamam diyip hiç dinlememiş.

Sizinkilerde böylemi çok merak ediyorum benim etrafımdaki bütün erkekler böyle herşeyi yüz kere söyleyerek yapıyorlar üstüne kavga ettiğimizle kalıyoruz. Zaten bu ara çok bunaldım kızımın kreş yaşının gelmesini bekliyorum işe girmek istiyorum ev üstüme üstüme geliyor. Kavga kıyamet koptu anlayacağınız. Zaten altı üstü bir kanca bende alıp onu takarım oraya ama erkek ya hani en azından bu tarz işleri o yapsın istiyorum ama yok. Sinirden oturup ağladım sonra çıkıp kanca alıp taktım.

Sorun kanca alıp almamasıda değil sorun birşeyi 10kere söyleyip yapmaması 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
10 kere eşime söyleyip ağzımı yoracağıma çıkar alır takarım daha iyi.
Kurulum işini de artık herşeyin videosu YouTube da var açar izlerim yaparım.
Minnetsiz miyim neyim ayol😏

çok haklısın ya. sanki komşusun da yardim istiyorsun
erkegin elinden is gelmeyeni, üşeneni, beceriksizi ömür törpüsü
kiz rahatla bari, zaten dinlemiyormus. en azindan stresini atarsin🤬
Zaten nasıl kavga ettiysem bütüm vucudum rahatlamış salmış gibi kendini😀
Bu sondu bir daha bir iş söylemem kendim yaparım en azından sinirim bozulmaz 🙊

Zaten çok zor birşey değildi eve yakın yer var önünden geçiyor hergün alıver demiştim. Ama haklısınız bende birdaha hiç birşeyi söylemicem kendim halledicem.
Valla en güzeli sinir olmaktansa bi söz var kasaba yalvarana kadar kendiminkini keser yerim diye 🤣 daha kaba ama onu yazamicam 🤣

10 kere eşime söyleyip ağzımı yoracağıma çıkar alır takarım daha iyi.
Kurulum işini de artık herşeyin videosu YouTube da var açar izlerim yaparım.
Minnetsiz miyim neyim ayol😏
İnanırmısın elimden her iş gelir 😀 boya alıp badana yaparım. Evimde bütün mobilyalar ikeadan onlar hep montajlı yapılması gerekiyor oturup çoğunu kendim yaptım. Ama yinede arada evde erkek var ya 😀 oda birşey yapsın diyorum ama yok adam duymuyor bile🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Zaten nasıl kavga ettiysem bütüm vucudum rahatlamış salmış gibi kendini😀
Bu sondu bir daha bir iş söylemem kendim yaparım en azından sinirim bozulmaz 🙊
e evet ama tüm sorumluluğu sen alırsan istemedigi - angarya her seyi sallamaya baslar nasilsa sen yaparsin diye
mesela odevler, cocugun o kurstan bu arkadasa tasinmasi vs vs
nasilsa gicik olup iki bağırıp sonra kendin halledersin diye hep böyle sallar her seyi, yine olan sana olur

Erkeklerin genelinde var bu yaaa. Siz de onun işlerini aksatin. Bende çok kızıyorum böyle şeyler yasaninca ama yaptığımız en büyük hata sinirlenip onların yapması gereken işi de kendimizin yapması. Öyle alışıp gidiyorlar sonra.

Erkeklerin genelinde var bu yaaa. Siz de onun işlerini aksatin. Bende çok kızıyorum böyle şeyler yasaninca ama yaptığımız en büyük hata sinirlenip onların yapması gereken işi de kendimizin yapması. Öyle alışıp gidiyorlar sonra.
Kesinlikle öyle. Kavga sırasında tek yaptığın işe gitmek bu hayatta onun dışanda birşey yapmıyorsun dedim. Sen ne yapıyorsun sende hiç birşey yapmıyorsun dedi. Bu lafı ona çok güzel yedirtecem 😀 donunu bile ben yıkıyorum temiz temiz giyiyorsun dedim😀 bundan sonra donda yıkamıcam 😀

e evet ama tüm sorumluluğu sen alırsan istemedigi - angarya her seyi sallamaya baslar nasilsa sen yaparsin diye
mesela odevler, cocugun o kurstan bu arkadasa tasinmasi vs vs
nasilsa gicik olup iki bağırıp sonra kendin halledersin diye hep böyle sallar her seyi, yine olan sana olur
Ay kızım 2ay sonra 3yaşına girecek daha o yollara giremedik 😀
Kızımın herşeyi ile çok ilgilenir ama allah var çok iyi bir baba. Ama gel gör ki evde birşey bozulsa veya boya işi falan olsa kocam hayalet olur.

İnanırmısın elimden her iş gelir 😀 boya alıp badana yaparım. Evimde bütün mobilyalar ikeadan onlar hep montajlı yapılması gerekiyor oturup çoğunu kendim yaptım. Ama yinede arada evde erkek var ya 😀 oda birşey yapsın diyorum ama yok adam duymuyor bile🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
İnan aynı bokun laciverti bende var. Yani söyleye söyleye söyleye artık midemde bir kitle oluyor. Sonra o kitleye biyopsi yapılıyor. Tahlil sonucu tümör çıkıyor inan o derece yani.
İşin tuhaf tarafı kocam usta 😁
Usta karısı usta olur diye diye elini paçasını çekti her işten çakal.🤷‍♀️

Kesinlikle öyle. Kavga sırasında tek yaptığın işe gitmek bu hayatta onun dışanda birşey yapmıyorsun dedim. Sen ne yapıyorsun sende hiç birşey yapmıyorsun dedi. Bu lafı ona çok güzel yedirtecem 😀 donunu bile ben yıkıyorum temiz temiz giyiyorsun dedim😀 bundan sonra donda yıkamıcam 😀
Yıkama kız görsün gününü. Bırak yapma. Bende hamileyim evlendigimizden beri camlar silinmedi 1 yıldır yaniii. Sen sileceksin camları ben silemem dedim. 1 yıl uzattı silmedi valla bende silmedim 1 yılın sonunda pes etti ve sildi camları 😅 aynı şeyi banyo için de yaptım hamileyim detaylı temizlik yapamam banyoda sen yapcan mecbur dedim aylarca yapmadı bende yapmadım en son pes etti kendi temizledi. Yani zor ama biraz sabredince yapmaları gerektiğini anlıyorlar

X