Hala riskim var mıdır?

o aldıgın ılac ben de kıst ve hormon bozuklugu yaptı zaten adet gormussun korkmana gerek yok

akannehirwalla canım hiç bi fkrim yok ama hamile deildsindir bu kesn stresten geçikme oöuştur

Zaten sıçrama ile çok az bir ihtimalmiş birde ben pkoluyum ve testosteronum 90 civarı çıkmıştı ve bitane kistim var rahimde selim karakterli ama.

bendede cok asiri tuylenme var ama adetlerim cok duzenli pko muyum diye merak ediyorum....

korkma değilsindir !
biz 2yıldır korunmasız ilişkiye giriyoruz ve hala hamile değilimm okadar basitmi hamile kalmak yaa
okadar şüphen varsa stres yapıcana bi test al yap madem

Acil test yaptırmanızı öneririm benim tek düzenli şeyim adetlerim. Kilo yapıyor kistim şuan 97 kiloyum ve 17 yaşındayım. İnsülin kırıcı bir ilaç ve diyet verdiler hızlıca kilo veriyorum şuan :) İdeal kiloya düştükten 1-1,5 yıl sonra tüylenme bitermiş...

benim kilom yokki....

Bazılarında kilo yapıyor işte. Ama en büyük sorun tüylenme sanırım. Yüz bölgesinde tüy var mı?

bende kilo yok kist yok...adetlerim duzenli sadece tek sorunum tuylenme..hormon testi yaptim normal cikti

Tekrar bi test yaptırın bence siyah siyah çıkmıyorsa pek sorun olmaz gerçi sanırım ama bir süre sonra çoğalıyorlar. Bel, göbek, göğüste falan çıkıyor...

X