• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hâlâ regl olmadım gebe miyim?

evrem2709

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2021
35
15
3
91CBA867-2D46-4562-8CE6-1D4F1024DDDA.jpeg
Merhabalar, sat 4 ekim, bat 3 kasım fakat hala regl olmadım. Normalde adet günlerim hiç şaşmaz günü gününe hatta saati saatine olurum yılda bir ya da iki kere bir iki gün sarkar o kadar. Regl olacağım hafta korunmadan ilişki yaşadık. Karnımda aşırı şişlik var, belimden sırtıma vuran bir ağrı, sağ ve sol kasığıma birden kramp girip ağrıyor, mide bulantım var bacaklarım ağrıyor ama bunlar regl öncesinde de olan belirtilerim. 8 kasımda kan testi yaptırdım beta hcg 1.20 çıktı. Doktor ultrasonla baktığında ufak bir kist görüyorum ama regl olmadığından kaynaklı regl olduğunda kaybolacak dedi. Adet sökücü olarak dulphoston verdi sabah akşam bir tane içmemi söyledi bebek olsa bile zarar vermeyeceğini söyledi. Bugün idrar testi yaptım ve sonuç 10 dakika sonra ikinci çizgi hafif silik pembe bir şekilde çıktı. Fotoğrafta çok anlaşılmıyor gibi. Şu an adetim gecikeli 7 gün oldu aynı durumu yaşayanlar var mı acaba? Yardımcı olabilir misiniz☺️

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2949657 Merhabalar, sat 4 ekim, bat 3 kasım fakat hala regl olmadım. Regl olacağım hafta korunmadan ilişki yaşadık. Karnımda aşırı şişlik var sağ ve sol kasığıma birden kramp girip ağrıyor mide bulantım var ama bunlar regl öncesinde olan belirtilerim. 8 kasımda kan testi yaptırdım beta hcg 1.20 çıktı. Doktor ultrasonla baktığında ufak bir kist görüyorum ama regl olmadığından kaynaklı regl olduğunda kaybolacak dedi. Adet sökücü olarak dulphoston verdi sabah akşam bir tane içmemi söyledi bebek olsa bile zarar vermeyeceğini söyledi. Bugün idrar testi yaptım ve sonuç 10 dakika sonra ikinci çizgi hafif silik pembe bir şekilde çıktı. Fotoğrafta çok anlaşılmıyor gibi. Şu an adetim gecikeli 7 gün oldu aynı durumu yaşayanlar var mı acaba? Yardımcı olabilir misiniz☺️
Evet bir çizgi görünüyor. Geç döllenme olabilir. Kaset test deneyin. tekrar bir kan verin isterseniz

Erken gebelik testleri yalancı çizgi çıkarabiliyor o yüzden kaset yap demiştim.
İlk defa deniyorum testleri başıma da ilk defa böyle bir şey geliyor, dün akşamdan beri kasık ağrım çok fazla oldu. Reglim gecikeli 9 gün oldu birkaç gün daha bekleyeyim en iyisi☺️

Aynen istersen bir doktora git muayene olmakta fayda var canım
Pazartesi muayene olmuştum canım kan tahlili yaptırdığımda ama erken mi davrandım bilemedim. Sabahki yaptığım teste şimdi baktım pembe bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm, bu şekilde sence normal mi?☺️

Eklentiler

• 9947D961-D588-49BA-B4BE-BE70AA3A55AB.jpeg
    9947D961-D588-49BA-B4BE-BE70AA3A55AB.jpeg
    77,7 KB · Görüntüleme: 189
Eki Görüntüle 2949657 Merhabalar, sat 4 ekim, bat 3 kasım fakat hala regl olmadım. Normalde adet günlerim hiç şaşmaz günü gününe hatta saati saatine olurum yılda bir ya da iki kere bir iki gün sarkar o kadar. Regl olacağım hafta korunmadan ilişki yaşadık. Karnımda aşırı şişlik var, belimden sırtıma vuran bir ağrı, sağ ve sol kasığıma birden kramp girip ağrıyor, mide bulantım var bacaklarım ağrıyor ama bunlar regl öncesinde de olan belirtilerim. 8 kasımda kan testi yaptırdım beta hcg 1.20 çıktı. Doktor ultrasonla baktığında ufak bir kist görüyorum ama regl olmadığından kaynaklı regl olduğunda kaybolacak dedi. Adet sökücü olarak dulphoston verdi sabah akşam bir tane içmemi söyledi bebek olsa bile zarar vermeyeceğini söyledi. Bugün idrar testi yaptım ve sonuç 10 dakika sonra ikinci çizgi hafif silik pembe bir şekilde çıktı. Fotoğrafta çok anlaşılmıyor gibi. Şu an adetim gecikeli 7 gün oldu aynı durumu yaşayanlar var mı acaba? Yardımcı olabilir misiniz☺️
Bence 2. Testi de yapmalısınız bazen testler yanlış çıkabiliyor adet gecikmesinden yaklaşık 5. 6gun sonra sabah ilk idrarla test yaparsanız daha net bir sonuç elde edebilirsiniz 😊

Bence 2. Testi de yapmalısınız bazen testler yanlış çıkabiliyor adet gecikmesinden yaklaşık 5. 6gun sonra sabah ilk idrarla test yaparsanız daha net bir sonuç elde edebilirsiniz 😊
Adetim gecikeli 13 gün oluyor. İkisinide ilk idrarla yaptım. Üstteki cumartesi günü yaptığım, alttakini bu sabah yaptım yapalı 15 dakika oluyor.

Eklentiler

• 48A185BF-C845-4E48-9642-4A039EE2D543.jpeg
    48A185BF-C845-4E48-9642-4A039EE2D543.jpeg
    192,8 KB · Görüntüleme: 220
Adetim gecikeli 13 gün oluyor. İkisinide ilk idrarla yaptım. Üstteki cumartesi günü yaptığım, alttakini bu sabah yaptım yapalı 15 dakika oluyor.
Benimde 12 gün oluyor gecikeli bugün test yaptım ama negatif çıktı normalde 4 kasimda adet olmam gerekirdi. Ama 1 Kasım'da yumurtladigimi farkettim ovulasyon testiyle değerlendirdim tutmuş olsaydı bugün çıkardı diye düşünüyorum kendim için yarın birde kan testi vereceğim ama umudum yok 🤷🤦

🤔🤔Corona aşısı da geciktiriyor çoğu kişinin aşı yüzünden ya geç yada erken gelebiliyormus,acaba bundan kaynaklı olabilir mi?

Benimde 12 gün oluyor gecikeli bugün test yaptım ama negatif çıktı normalde 4 kasimda adet olmam gerekirdi. Ama 1 Kasım'da yumurtladigimi farkettim ovulasyon testiyle değerlendirdim tutmuş olsaydı bugün çıkardı diye düşünüyorum kendim için yarın birde kan testi vereceğim ama umudum yok 🤷🤦
Ben ovulasyon takibi yapmadım. Eğer olursa sürpriz olacak bize☺️ Korunmasız ilişkimiz adetimi beklediğim gün olmuştu. Aynı durumu yaşıyoruz sanırım. Bir de kanda çıkıp idrarda çıkmama ihtimali olabiliyormuş. Hayırlısı olsun inşallah istediğiniz güzel haberi alırsınız. Yine de bir muayene olun kan testinizin sonucunu paylaşırsınız inşallah☺️

🤔🤔Corona aşısı da geciktiriyor çoğu kişinin aşı yüzünden ya geç yada erken gelebiliyormus,acaba bundan kaynaklı olabilir mi?
Aşı olmadım o yüzden ondan kaynaklı değildir. Normalde günü gününe olan biriyim. İki gün önce damlattığım gibi iki çizgi çıktı, iki gün sonra böyle olması normal mi sizce?

Son düzenleme:
Back