• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala regl olamadım

melike1996

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2020
24
5
6
Gecikeli 3. Günümdeyimm hiç bir belirti yok kendimi hamile gibi hissediyorum kasığımda ara ara hafif ağrı oluyor akıntı yok ama çabuk yoruluyorum kızlar test dün negatif çıktı bekliyorum ama yokk

Canim test negatif ciktiysa yuksek ihtimalle yoktur. Bazen gec dollenme olabiliyor. Geciktikce testi tekrarla ama kendini de bu kadar inandirma. Sonra adet olunca cok üzülüyor insan.

benimde aynen oyle. 4. Gun gecikme testler negatif adet olacağım gibi artk umidim kalmadi sende dusunmemeue çalış 3 gun daha erken stres hormonlar gecikme yapabiliyor

Gecikeli 3. Günümdeyimm hiç bir belirti yok kendimi hamile gibi hissediyorum kasığımda ara ara hafif ağrı oluyor akıntı yok ama çabuk yoruluyorum kızlar test dün negatif çıktı bekliyorum ama yokk

kuzum benim kışın tam 10 gün adetim gecikti bütün gebelik belirtilerim var tamam hamileyim dedim test yaptırdık negatif şok oldum ertesi gün doktora gittik doktor normal arada olur bekle stres yapma adet olursun dedi gerçektende 3 gün sonra adet oldum. sen bu bekleme sürecinde tedbirli ol ama kendini üzme....

Back