Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gecikeli 3. Günümdeyimm hiç bir belirti yok kendimi hamile gibi hissediyorum kasığımda ara ara hafif ağrı oluyor akıntı yok ama çabuk yoruluyorum kızlar test dün negatif çıktı bekliyorum ama yokk
Canim test negatif ciktiysa yuksek ihtimalle yoktur. Bazen gec dollenme olabiliyor. Geciktikce testi tekrarla ama kendini de bu kadar inandirma. Sonra adet olunca cok üzülüyor insan.
Canim test negatif ciktiysa yuksek ihtimalle yoktur. Bazen gec dollenme olabiliyor. Geciktikce testi tekrarla ama kendini de bu kadar inandirma. Sonra adet olunca cok üzülüyor insan.
Gecikeli 3. Günümdeyimm hiç bir belirti yok kendimi hamile gibi hissediyorum kasığımda ara ara hafif ağrı oluyor akıntı yok ama çabuk yoruluyorum kızlar test dün negatif çıktı bekliyorum ama yokk
kuzum benim kışın tam 10 gün adetim gecikti bütün gebelik belirtilerim var tamam hamileyim dedim test yaptırdık negatif şok oldum ertesi gün doktora gittik doktor normal arada olur bekle stres yapma adet olursun dedi gerçektende 3 gün sonra adet oldum. sen bu bekleme sürecinde tedbirli ol ama kendini üzme....