• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala oldum çok mutluyum

kate_34

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
4.665
892
773
Bugün saat 11:30 da ecrinimiz dünyaya geldi hanımlar görür görmez mutluluktan gözyaşlarıma hakim olamadım.Çok farklı bir duyguymuş hala olmak.Kendi yavrum dünyaya geldiğinde de en az bu kadar heyecan yaşadım.Allah analı babalı büyütsün halasının kuzusunu hayırlı ömür versin inşallah.:emir_bebek::nazar:

Canım allah analı babalı büyütsün.Bende teyzeyim yiğenler çok seviliyor vallahi.Kendi çocuğum olduğunda nasıl olurum bilemiyorum yani:)

Canım allah analı babalı büyütsün.Bende teyzeyim yiğenler çok seviliyor vallahi.Kendi çocuğum olduğunda nasıl olurum bilemiyorum yani:)

Sağol canım :) Evet çok farklı bir duygu.Ben doğmadan önce de oğluma sen abi olacaksın dedim ve şimdi diyor ki ''anne artık bayramlarda ona ben harçlık vericem ecrin küçük olduğu için annesine vericem'' diyor.

hayırlı olsun. Allah mutlu ve huzurlu bir yaşam versin minişe. sevgiler...

Allah güzel ömür güzel kader yazsın inş.:16::16:.Darısıda başıma inş.:1::1:

Bende halayım nasıl bir duygudur iyi bilirim.Allah uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin inş.

Allah analı babalı buyutsun canım..allahım her ısteyene nasıp etsın bu guzel duyguyu ınsallah

Back