- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
-
ayy çok kötü oldumMerhaba kızlar,
2 aylık evliyim ve prezervatif ile korunuyoruz..
İlişki sonunda hala peçeteye sildiğimde pembemsi renkte kan geliyor..
Afedersiniz en son ilişkiyi dün yaşadık, ama şuan o bölgenin içinde bir acı hissediyorum..
Eşim anlayışsız biri değil, öncesinde gerekli olan şeyleri yapıyor ama neden böyle oluyor? Bu durum normal mi?
Rahim ağzı kanserinden korktum ama 2 aylık evli olup daha önce hiçbir ilişki yaşamamış biri olarak böyle bir risk altında mıyım sizce?
Bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum..
BENCE ıc kısımda bır yara falan var ,bırlesmeden sonra oarsı tahrıs ve kanama oluyor.evet dra gıtMerhaba kızlar,
Afedersiniz en son ilişkiyi dün yaşadık, ama şuan o bölgenin içinde bir acı hissediyorum..
Eşim anlayışsız biri değil, öncesinde gerekli olan şeyleri yapıyor ama neden böyle oluyor? Bu durum normal mi?
Rahim ağzı kanserinden korktum ama 2 aylık evli olup daha önce hiçbir ilişki yaşamamış biri olarak böyle bir risk altında mıyım sizce?
Merhaba kızlar,
Normal olmadığını bildiğin boyle onemli bir konuda doktora gitmeyip buraya yazarak nasıl bir fayda görecegini düşünüyorsun?
Aynı şeyi yaşadım kızlık zarının oralardaki bir kılcal damar kanamaya devam etmiş. Ama ben hemen 1 haftalıkken doktora gitmiştim
Hatırlamıyorum bir tedavi oldu basit bişey ama nasıldı detay silinmiş hafızamdan. En iyisi doktora gitmeniz.Peki sonrasında halen devam etti mi ? Nasıl bir tedavi uygulandı ?
Gittin mi canim doktora ayni durum bende de var. Daha dogrusu ilk iliskimden iki hafta sonra regl oldum yeni evliyim 14ekimde olmusum ilk reglimi hala devam ediyor. Once bende iliski sonrasi sandim ama bir haftadir hic oyle bi durum yok baya adet kanamasi oluyor. Randevu aldim taa cuma gunune kadar bekliycem en erken onu buldum malesef. Sen gittiysen ne dedi yazarsan sevinirim tatlimİlişkilerde hala canım yanıyor.. Bundan dolayı bir tahriş durumudur diye düşündüm hepumarım ciddi bir şey değildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?