Hala kan geliyor neden ??

sensizlink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
686
146
33
Merhaba kızlar,
2 aylık evliyim ve prezervatif ile korunuyoruz..
İlişki sonunda hala peçeteye sildiğimde pembemsi renkte kan geliyor..
Afedersiniz en son ilişkiyi dün yaşadık, ama şuan o bölgenin içinde bir acı hissediyorum..
Eşim anlayışsız biri değil, öncesinde gerekli olan şeyleri yapıyor ama neden böyle oluyor? Bu durum normal mi?
Rahim ağzı kanserinden korktum ama 2 aylık evli olup daha önce hiçbir ilişki yaşamamış biri olarak böyle bir risk altında mıyım sizce?
Bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum..

Merhaba kızlar,
Afedersiniz en son ilişkiyi dün yaşadık, ama şuan o bölgenin içinde bir acı hissediyorum..
Eşim anlayışsız biri değil, öncesinde gerekli olan şeyleri yapıyor ama neden böyle oluyor? Bu durum normal mi?
Rahim ağzı kanserinden korktum ama 2 aylık evli olup daha önce hiçbir ilişki yaşamamış biri olarak böyle bir risk altında mıyım sizce?
ayy çok kötü oldum:(( bırlıkte olmak ne zormuş

Merhaba kızlar,
BENCE ıc kısımda bır yara falan var ,bırlesmeden sonra oarsı tahrıs ve kanama oluyor.evet dra gıt

Merhaba kızlar,

Kendi kendinize teşhis koymadan önce doktora gidin bence. Bahsettiğiniz hastalığın daha önce ilişki yaşamakla alakası var mıdır bilmiyorum.

Normal olmadığını bildiğin boyle onemli bir konuda doktora gitmeyip buraya yazarak nasıl bir fayda görecegini düşünüyorsun?

Normal olmadığını bildiğin boyle onemli bir konuda doktora gitmeyip buraya yazarak nasıl bir fayda görecegini düşünüyorsun?

En azından aynı şeyleri yaşamış biri varsa bir bilgi paylaşımı olması açısından sordum.

İlk 3-5 sefer desen anlarım ama 2 ay olmuş. İhmal etme. Belki basit durumdur. Geciktirip daha kötü olmasın

Aynı şeyi yaşadım kızlık zarının oralardaki bir kılcal damar kanamaya devam etmiş. Ama ben hemen 1 haftalıkken doktora gitmiştim

İlişkilerde hala canım yanıyor.. Bundan dolayı bir tahriş durumudur diye düşündüm hep :( umarım ciddi bir şey değildir..

İlişkilerde hala canım yanıyor.. Bundan dolayı bir tahriş durumudur diye düşündüm hep :KK43: umarım ciddi bir şey değildir..
Gittin mi canim doktora ayni durum bende de var. Daha dogrusu ilk iliskimden iki hafta sonra regl oldum yeni evliyim 14ekimde olmusum ilk reglimi hala devam ediyor. Once bende iliski sonrasi sandim ama bir haftadir hic oyle bi durum yok baya adet kanamasi oluyor. Randevu aldim taa cuma gunune kadar bekliycem en erken onu buldum malesef. Sen gittiysen ne dedi yazarsan sevinirim tatlim

Back