Hala hamile kalamayanlardanım :(

Ben kürtaj olduktan sonra üç yıl falan düşünmedik çocuk, şu anda hamileyim :)

Bende 9ay once kurtaj oldum bebegimin kalbi durmustu, o zamandan beri de hamile kalamiyorum. Muayene de temiz gorunuyor hersey diyor dr ama sag kasigimda agri oluyor acaba tuplerde mi sorun var ondan mi oluyor aklima cok takiliyor..

Bende 9ay once kurtaj oldum bebegimin kalbi durmustu, o zamandan beri de hamile kalamiyorum. Muayene de temiz gorunuyor hersey diyor dr ama sag kasigimda agri oluyor acaba tuplerde mi sorun var ondan mi oluyor aklima cok takiliyor..
Geçmiş olsun canım.. Allah bi daha yaşatmasın... Hiç korunma olmadı dimi canım ? Ben de 11 ay oldu kürtaj olalı ilk zamanlar sol kasığımda bir ağrı vardı hem de sürekli doktora gidiyordum soruyorum olabilir diordu. Ama zamanla geçti..

Kurtajdan sonra 3 ay korunduk zaten ben 52 gun sonra adet olmustum, son 6aydir da deniyoruz olmuyor. Surekli kontrole gidiyorum kist vs yok diyor bu ay da olmazsa rahim filmi cektirmek istiyorum agri kurtajdan sonra basladi surekli degil ama ara ara oluyor. Tuplerdeki ya da yumurtaliktaki ilhtihap sadece filmle mi belli oluyor acaba? Sen de mi kurtajdan sonra hamile kalamadin canim?

Canım ben de iki ay adet olamadım. Beta hcgm düşmemişti çok geç düştüğü için geç adet oldum. Ama biz korunmadık canım. Benim zaten tek kanalım tıkalı çok geç hamile kalmıştım . 4 defa tüp bebek yapmıştık. O yüzden korunmadım. Zaten doktorun da iki aylık korunma vermişti. Canım. Ben 3 defa hsg çektirdim ikisi normal biri anestezili. Orda sadece rahminde ve kanallarında bir problem var mı die bakıyorlar. Benim tek kanalın tıkalı çıkmıştı laparoskopi oldum açılmadı öle işte canım başka soracağın bişey varsa sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…