Hala hamile kalamayanlardanım :(

aylin_ali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
227
52
118
Merhaba arkadaşlar çok zor bir süreçten sonra hamile kalanlardanım ama maalesef 2.5 aylıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum :( ve 10 ay geçti ne adetlerim eskisi gibi ne de hamile kaldım :( benim gibi kürtajdan sonra hamile kalamayan var mı ?

Canım merhaba oncelikle geçmiş olsun. Seni çok iyi anlayabiliyorum bende malesef iki hafta önce kürtaj oldum bebegimin kalp atışı durmuş. :( niye böyle oluyor ya herkez de :(.. bidaha hamile kalamamaktan ve ayni şeyleri yaşarım korkusu var icimde :(

Ben varım 22 martta kürtaj oldum üstüne kalamadim çünkü devamli kafamda cikaramiyorum kafamdan çok düşününce olmuyor kafadan çıkarsak düşünmesek olacak canım ama bi tüplerine baktirmakta fayda var bu ayda olmazsa rahim filmi çektircem

Merhaba arkadaşlar çok zor bir süreçten sonra hamile kalanlardanım ama maalesef 2.5 aylıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum :KK43: ve 10 ay geçti ne adetlerim eskisi gibi ne de hamile kaldım :KK43: benim gibi kürtajdan sonra hamile kalamayan var mı ?

Benim adetim kürtaj olduktan 1-1.5 yıl sonra ancak düzene girdi, o da gene eskisi gibi dakik vs değildi. Önceden hep aynı gün ve aynı saatte adet olurdum, 6-7 gün sürerdi temizlenme süreci dahil, sadece yılda bir kez haziran temmuz gibi 2 gün önce olur, sonraki aylarda o gün ilr aynı olurdum. Düzeldi dediğim süreçten sonra da 28-29 günde bir olmaya ve 10 gün sürmeye başladı. Ama kimileri var ki düzeni bozulmuyor ya da daha etken tekrar düzene giriyor. Sizin de mutlaka düzene girecektir. Ayrıca hamile kalamamanız strese de bağlı olabilir. Bence kendinize biraz süre tanıyın.

Canım merhaba oncelikle geçmiş olsun. Seni çok iyi anlayabiliyorum bende malesef iki hafta önce kürtaj oldum bebegimin kalp atışı durmuş. :KK43: niye böyle oluyor ya herkez de :KK43:.. bidaha hamile kalamamaktan ve ayni şeyleri yaşarım korkusu var icimde :KK43:
Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin. Çok zor ama geçecek zamanla acısı inan bana :( doktora gitmeyi ihmal etme canım... Ben kürtaj olalı 11 ay olacak ama maalesef bişey yok... Napacağımı şaşırmış durumdayım. 4.5 seneden sonra kendiliğinden olmuştu. 4 defa tüp bebek yapmıştık tutmamıştı.

Ben varım 22 martta kürtaj oldum üstüne kalamadim çünkü devamli kafamda cikaramiyorum kafamdan çok düşününce olmuyor kafadan çıkarsak düşünmesek olacak canım ama bi tüplerine baktirmakta fayda var bu ayda olmazsa rahim filmi çektircem
Çok geçmiş olsun canım ben de martta kürtaj olmuştum :( çok doğru söylüyorsun..ben de kafamdan çıkaramıyorum. Ve çok iyi biliyorum kafamdan çıkartıp tamamen attığım ay hamile kalmıştım. Buna inanmıyordum ama yaşadım stres engelliyor.. Bunu yaşadım biliyorum ama atamıyorum kafamdan:( kürtaj dan sonra tüplerime baktırmadım canım ama bir tane tüpüm tıkalıydı ameliyat oldum açılmamıştı. Tek tüple hamile kalmıştım.. Ama kürtaj dan sonrada baktırmak gerekiyor..

Benim adetim kürtaj olduktan 1-1.5 yıl sonra ancak düzene girdi, o da gene eskisi gibi dakik vs değildi. Önceden hep aynı gün ve aynı saatte adet olurdum, 6-7 gün sürerdi temizlenme süreci dahil, sadece yılda bir kez haziran temmuz gibi 2 gün önce olur, sonraki aylarda o gün ilr aynı olurdum. Düzeldi dediğim süreçten sonra da 28-29 günde bir olmaya ve 10 gün sürmeye başladı. Ama kimileri var ki düzeni bozulmuyor ya da daha etken tekrar düzene giriyor. Sizin de mutlaka düzene girecektir. Ayrıca hamile kalamamanız strese de bağlı olabilir. Bence kendinize biraz süre tanıyın.
Aynen canım benimde senin ki kadar değil ama düzenliydi. Kürtaj dan sonra 1 ay da 3 defa adet olmaya başladım.. Adet olmadan önce hissederdim şimdi pat diye oluyorum. İyice düzenim bozuldu. Hamile de kalamıyorum :( sen hamile kaldın mı canım?

Çok geçmiş olsun canım ben de martta kürtaj olmuştum :KK43: çok doğru söylüyorsun..ben de kafamdan çıkaramıyorum. Ve çok iyi biliyorum kafamdan çıkartıp tamamen attığım ay hamile kalmıştım. Buna inanmıyordum ama yaşadım stres engelliyor.. Bunu yaşadım biliyorum ama atamıyorum kafamdan:KK43: kürtaj dan sonra tüplerime baktırmadım canım ama bir tane tüpüm tıkalıydı ameliyat oldum açılmamıştı. Tek tüple hamile kalmıştım.. Ama kürtaj dan sonrada baktırmak gerekiyor..
Aynen canım bende bu ay boş geçerse tüplerime baktırcam

Kızlar düşükten/kürtaj dan sonra genetik testi (kan pıhtılaşma) testi yaptırdınız mı?

Kızlar düşükten/kürtaj dan sonra genetik testi (kan pıhtılaşma) testi yaptırdınız mı?
Hamile kalmadan önce yaptırmıştım canım kan pıhtılaşması çıkmıştı. Hamile kaldıktan sonra iğne kullanıyordum. Bi ara kanamam gelmişti bırakmıştım. Sonra tekrar başladım ama iş işten geçmişti. Tam araştırılmadı ama ben bebeğimin kan pıhtılaşmasından dolayı kalbinin durdu die düşünüyorum :(

Çok geçmiş olsun canım ben de martta kürtaj olmuştum :KK43: çok doğru söylüyorsun..ben de kafamdan çıkaramıyorum. Ve çok iyi biliyorum kafamdan çıkartıp tamamen attığım ay hamile kalmıştım. Buna inanmıyordum ama yaşadım stres engelliyor.. Bunu yaşadım biliyorum ama atamıyorum kafamdan:KK43: kürtaj dan sonra tüplerime baktırmadım canım ama bir tane tüpüm tıkalıydı ameliyat oldum açılmamıştı. Tek tüple hamile kalmıştım.. Ama kürtaj dan sonrada baktırmak gerekiyor..
Sanada geçmiş olsun canım rabbim tekrar yasatmasin

3 düşük sonunda yapılabiliyor dedi doktorum
Ben doktorumla gorusmedim ama başka bi hastaneyi,aradım orasi yapıyoruz biz dedi ama kacinci düşük ten sonra yaptıklarını söylemedi sormadım yani,onu yarın bi tekrar sorayım oyle gidiyim en iyisi.

Ben doktorumla gorusmedim ama başka bi hastaneyi,aradım orasi yapıyoruz biz dedi ama kacinci düşük ten sonra yaptıklarını söylemedi sormadım yani,onu yarın bi tekrar sorayım oyle gidiyim en iyisi.
Çünkü bende öğrenmek istedim sebebini test flan yapalım dedim ilk düşüklerde belli olmuyor sonuç dedi ne kadar doğru bilmiyorum canım ama

Bacaklarım kasiklarim belim göğüslerim bi tuhaf oldu sonu yine hüsran olmasa adete 8 gün kaldı

İhmal etme canım git. İki defa tüp bebek yapınca üçüncüyü yaparken araştıralım demişti doktorum eşimin ve benim bütün kromozan analizini yapmışlardı. Eşinle beraber gidin ve eğer yalan söyliye biliyorsan 2.3. Düşüğüm de genelde öle yapıyorlarmış. Biraz uzun sürüyor sonuçların çıkması bir an önce gidin canım...

Back