Hala Etkisindeyim ...!!!

başın sağ olsun canım .. Allah mekanını cennet etsin.

Amarikada obezite hastaları üzerine yapılan araştırmalar yapılan rejimler bazı hastalarda hiç bir işe yaramamış ve evlerine kamera yerleştirmişler acaba hasta uygulamıyormu diye gerçekten uyguluyorlar rejimi fakat gece uyurken uykulu halde kalkıp yemek yiyorlar ve hiç bir şey hatırlamıyorlar hatta bazı hastalar yataklarına geri dönerken ellerinde ekmek yatakta yiyorlar ve gözleri kapalı.... Açıkçası bilinç bize bazen tuhaf oyunlar oynar uyurken ve gerçekten de hatırlamayız acık cadı korkma bilinç altında sıklımışsın çıkarmışsın ve hatırlamıyorsun bu gibi olaylar herkesin başına gelebilecek olağan durumlardır

bende diyet yapıyorum acaba diyorum

Ayyy tuylerim diken diken olduuu Allah rahmet eylesin. Evet boyle esrarengiz olaylar oluyor bazen. Ama benim anlamadigim o bebek anne karninda degil miydi nasil oyle olmus ki

Ayyy tuylerim diken diken olduuu Allah rahmet eylesin. Evet boyle esrarengiz olaylar oluyor bazen. Ama benim anlamadigim o bebek anne karninda degil miydi nasil oyle olmus ki
Canım benim halamda hamileyken hemde doğurmasına birkaç gün varken dolabı çekiyor dolap çekilmesiyle nasıl olduysa halamın üstüne düşüyor halamın çığlıklarını kimse duymuyor takiii komşu en az 2 saat sonra duyuyor kocasını arıyorlar halam oracıkda doğurmuş kan kaybetmiş 2 hafta hastanede bilinçsiz yattı herkes çok korktu öldü ölecek beklediler ben çoçukdum belki anne hemen ölmemiş olupda dogum gerçekleşmiş olabilir bilemiyorumkiii

Anladim canim olabilir bak hic aklima gelmedi bu ihtimal

klipslerin birleşme kısmı zamanla açıklık yapabiliyor ondandır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…