Hala Etkisindeyim ...!!!

benimde aklıma bişey geldi..babam vefat ettiğinde 10 yaşındaydım.çok seveni olduğu için mezarlığa kadar herkes sırtında taşıyarak götürmek istemişti.cenaze hazırlanırken beni götürmemişlerdi çok ağlıyorum diye.balkonda bekle biz buradan geçerken in aşağı dediler.balkonda bekliyordum.uzaktan gördüm babamı omuzlarında getiriyorlardı.öyle çok bağırdım çığlık çığlığa ağladımki.tam balkonun altına geldiler durdular gitmediler.aşağı indim.herkes şok olmuş bana bakıyor.o an bişey anlatmadılar.sonra dedem anneme anlatırken duydum;pınar bağırıp ağlayınca tabut kımıldamadı çok ağırlaştı donduk kaldık dedi.ben anlamadım tabi ne demek istediklerini.hala dedem anlatır,geçen günde konuşuldu hatta dedem anlattı,nasıl olduda tabut öyle kımıldamadı yere köklendi sanki aklım almıyor dedi.canım babam :KK43:

başın sağ olsun canım .. :KK43: Allah mekanını cennet etsin.

Amarikada obezite hastaları üzerine yapılan araştırmalar yapılan rejimler bazı hastalarda hiç bir işe yaramamış ve evlerine kamera yerleştirmişler acaba hasta uygulamıyormu diye gerçekten uyguluyorlar rejimi fakat gece uyurken uykulu halde kalkıp yemek yiyorlar ve hiç bir şey hatırlamıyorlar hatta bazı hastalar yataklarına geri dönerken ellerinde ekmek yatakta yiyorlar ve gözleri kapalı.... Açıkçası bilinç bize bazen tuhaf oyunlar oynar uyurken ve gerçekten de hatırlamayız acık cadı korkma bilinç altında sıklımışsın çıkarmışsın ve hatırlamıyorsun bu gibi olaylar herkesin başına gelebilecek olağan durumlardır

Amarikada obezite hastaları üzerine yapılan araştırmalar yapılan rejimler bazı hastalarda hiç bir işe yaramamış ve evlerine kamera yerleştirmişler acaba hasta uygulamıyormu diye gerçekten uyguluyorlar rejimi fakat gece uyurken uykulu halde kalkıp yemek yiyorlar ve hiç bir şey hatırlamıyorlar hatta bazı hastalar yataklarına geri dönerken ellerinde ekmek yatakta yiyorlar ve gözleri kapalı.... Açıkçası bilinç bize bazen tuhaf oyunlar oynar uyurken ve gerçekten de hatırlamayız acık cadı korkma bilinç altında sıklımışsın çıkarmışsın ve hatırlamıyorsun bu gibi olaylar herkesin başına gelebilecek olağan durumlardır
bende diyet yapıyorum acaba diyorum :KK45:

Bende duydum böyle birşey burda bi arkadaşım anlattı 1999 depreminde binalar yerle bir tabiiikiii yeni evli hamile öğretmen varmış karı kocasıda öğretmen depremde ölmüşler aileler gelmiş allah rahmet eylesin alıp ölüleri gitmişler arkadaşın ailesi çadır kurmuşlar yıkılan evlerinin oraya gece arkadaşın rahmetli anneannesi bebek ağlaması duyuyor dayısını çağırıyor anne oğul arıyorlar yaralımı kaldı diye kimseler yok bir gece iki gece derken herkes duyuyor yardım kurtarma ekibide arıyor kimse yok 2 hafta sonra öğretmenin annesi gelmiş demişki benim kızım hamileydi yurtdışından geldim memlekete gittim cenaze işlemleri için kızımın karnında bebeği yoktu gören oldumu kimse bilmiyor kadın bırakmıyor peşini hergün soruyor araştırıyor enkazda kalkıyot yavaş yavaş ama her gece bebek ağlaması oluyor sonra yine dayı dayanamayıp bebeğin ağladığı yöne gidiyor karanlık demeden enkazın altından geliyor ses sabah ilk işi insanları toplamak olmuş orayı temizliyorlar birde bakıyorlarkiii bebek cesetiii o öğretmenin bebeğiymiş 8 aylık hamileymiş :KK61:
Ayyy tuylerim diken diken olduuu :KK57: Allah rahmet eylesin. Evet boyle esrarengiz olaylar oluyor bazen. Ama benim anlamadigim o bebek anne karninda degil miydi nasil oyle olmus ki :KK17:

Ayyy tuylerim diken diken olduuu :KK57: Allah rahmet eylesin. Evet boyle esrarengiz olaylar oluyor bazen. Ama benim anlamadigim o bebek anne karninda degil miydi nasil oyle olmus ki :KK17:
Canım benim halamda hamileyken hemde doğurmasına birkaç gün varken dolabı çekiyor dolap çekilmesiyle nasıl olduysa halamın üstüne düşüyor halamın çığlıklarını kimse duymuyor takiii komşu en az 2 saat sonra duyuyor kocasını arıyorlar halam oracıkda doğurmuş kan kaybetmiş 2 hafta hastanede bilinçsiz yattı herkes çok korktu öldü ölecek beklediler ben çoçukdum belki anne hemen ölmemiş olupda dogum gerçekleşmiş olabilir bilemiyorumkiii

Canım benim halamda hamileyken hemde doğurmasına birkaç gün varken dolabı çekiyor dolap çekilmesiyle nasıl olduysa halamın üstüne düşüyor halamın çığlıklarını kimse duymuyor takiii komşu en az 2 saat sonra duyuyor kocasını arıyorlar halam oracıkda doğurmuş kan kaybetmiş 2 hafta hastanede bilinçsiz yattı herkes çok korktu öldü ölecek beklediler ben çoçukdum belki anne hemen ölmemiş olupda dogum gerçekleşmiş olabilir bilemiyorumkiii
Anladim canim olabilir bak hic aklima gelmedi bu ihtimal

Pazar günü arkadaşlarımızla kahvaltıya gidecekti.
Sabah 8 gibi uyandım telefon yatak odamda çekmediği için mutfakta arkadaşımla konuştum.
10 gibi görüsürüz dedik ve tekrar yatağa döndüm.(bir yarım saat daha uyuyayım diye)
O ara sesime eşimde kalktı ne oldu bir sorun yok dimi dedi yok buluşucaz dedim.
Yatmak için yorganı kaldırdım baktım kolyem yatakta..
Aaa kolyem düşmüş dedim eşimde bana bakıyor kolyeyi elime aldım ve klipsinin açılmadığını gördüm...:KK17:
Kolyemin boynumda çıkması imkansız kafamdan geçmiyor çünkü ikimizde şok olduk...
2 gündür hala etkisindeyim arkadaşlar nasıl oldu nasıl cıktı kafayı yemek üzereyim bir düşüncesi olan varmı acaba?

klipslerin birleşme kısmı zamanla açıklık yapabiliyor ondandır...

X