Hala Etkisindeyim ...!!!

Pazar günü arkadaşlarımızla kahvaltıya gidecekti.
Sabah 8 gibi uyandım telefon yatak odamda çekmediği için mutfakta arkadaşımla konuştum.
10 gibi görüsürüz dedik ve tekrar yatağa döndüm.(bir yarım saat daha uyuyayım diye)
O ara sesime eşimde kalktı ne oldu bir sorun yok dimi dedi yok buluşucaz dedim.
Yatmak için yorganı kaldırdım baktım kolyem yatakta..
Aaa kolyem düşmüş dedim eşimde bana bakıyor kolyeyi elime aldım ve klipsinin açılmadığını gördüm...:KK17:
Kolyemin boynumda çıkması imkansız kafamdan geçmiyor çünkü ikimizde şok olduk...
2 gündür hala etkisindeyim arkadaşlar nasıl oldu nasıl cıktı kafayı yemek üzereyim bir düşüncesi olan varmı acaba?

ürperme hemen uyku hali olabilir. Bende yatağın solunda yatıp sağında kalkıyorum üstelik arada iri bi kocam varken nası yapıyorum anlamıyorum:KK45:

Pazar günü arkadaşlarımızla kahvaltıya gidecekti.
Sabah 8 gibi uyandım telefon yatak odamda çekmediği için mutfakta arkadaşımla konuştum.
10 gibi görüsürüz dedik ve tekrar yatağa döndüm.(bir yarım saat daha uyuyayım diye)
O ara sesime eşimde kalktı ne oldu bir sorun yok dimi dedi yok buluşucaz dedim.
Yatmak için yorganı kaldırdım baktım kolyem yatakta..
Aaa kolyem düşmüş dedim eşimde bana bakıyor kolyeyi elime aldım ve klipsinin açılmadığını gördüm...:KK17:
Kolyemin boynumda çıkması imkansız kafamdan geçmiyor çünkü ikimizde şok olduk...
2 gündür hala etkisindeyim arkadaşlar nasıl oldu nasıl cıktı kafayı yemek üzereyim bir düşüncesi olan varmı acaba?
klips dediğiniz sey atla deve mi tık diye yerine oturuverir. Sanki nasanın kapısını aralamış gibisiniz.

amin canım çok teşekkür ederim.Allah babacığından ayırmasın seni.Allah sağlıklı ömürler nasip etsin ailene.babanın kıymetini bil canım.dört elle sarıl.baba bi dağ gibidir.güvencedir.inşallah kısa zamanda baban temelli döner yanınıza.ben babamın kopyası gibiyim.annemde "babanı erkenden alacakmış Allah ondan seni ona benzetmiş onun özlemini sana bakarak gideriyorum" der..benim eşiminde babası yok.ikimizin babasıda mide kanserinden vefat etti.eşimin babasıda genç yaşında vefat etmiş ben hiç görmedim.Allah bi erkek evlat nasip ederse babalarımızın adını koyacağız inşallah.sende üzülme canım kıyamam
insallah en yakın zaman da bebisine kavusursunuz babalarınızın isimlerini yasatırsınız canım.iyi dileklerin icin cok tesekkür ederim hemen bebeğini kucağına alırsın insallah.

Yok sesler geliyor eşim de duyuyor bazılarını ama başka şeylere yoruyor. Kapının önündeyiz mesela kapıdan taak diye ses çıkıyor anında kapıyı açıyor eşim kimse yok. Kapı genleşiyor diyor. Doğru olabilir.
Kapi genlesince oyle sesler çıkar miymis :/ sesler geliyordur canim ona bir sey demedim ama kizla alakasi yoktur dedim. Onun disinda görünmeyen varliklara inanirim tabiki de. Gece çıt sesi ciksa tedirgin olurum bi de cok yurekliymisim gibi oturup korku filmi izlerim 1 hafta isik acik uyurum onun uzerine :)

Oturduğumuz evde daha önce bi kız çocuğunun üzerine baza kapağı düşmüş kız ölmüş. Ev sahibi evden çıkmış üzüntüden diyorlar. Eşyalar dahi evde duruyor. Ev sahibim üst kattalar. Aylardır evime girmiyor ne o ne akrabaları. Hepsi çevrede oturur hem de. Onca çağırdım buyur ettim yok. Kapıdan meraba hal hatır soruyo falan sadece. Kızın öldüğü oda karanlık bi oda kadın orayı kilitlemişti orayı kullanmıyoruz. Odadan bazen az az ses geliyor kapı sesi ayak sesi fayansa çıplak elle vurursun ya öyle sesler. Başka şeyler de oluyo da anlattıkça korkuyorum. Evde gündüz yalnız kalıyorum. Kayınvalidem gelsin diyorum eşim istemiyor rahat etmeyiz diyor. Bana sen tüm gün evdesin vesvese yapıyosun diyor. Dış kapımız günde on defa çalar. Bakarız kimse yok. Kapı genleşiyo diyor. Falan filan işte. Belki gerçekten ben kuruntu yapıyorum. Yani inşallah :)
ayy ben asla duramazdım tek başıma cok tırstım ya

daha once yasadıgımız evimizde holden surekli beyaz bişey gecerdi ama bize bir zararı dokunmadı:)) gecenlerde de ısıklar kendi kendine kapanıyordu sonra olmadı evde tek olunca insan tırsıyo ama sonra unutuyosun yada alısıyosun bu tarz seylere
bende eşim evde yokken boş odamdan yere bişey düşmüştü çok korktum yani rüzgar yapcak bişey de yoktu oda geldi aklıma birden :KK17:

Benim köpeklerim, özellikle ufak olan, bazen bir yere gözünü dikip hırlamaya başlar,bütün ensesi kabarır. Bazen ağlar, bazen bir odaya giremez korkudan, pısar yerinde ki korkak bir köpek değildir. Ama hep gözünü dikip bakar.
"Bir şey mi gördün kızım, ne var" derim, tam gözünü diktiği noktaya giderim, hatta eğer köpeğim korkmuşsa sesli şekilde "korkutmayın kızımı yahu" derim gülerek : D Ancak ben gidince gelebilir oraya, ne görüyorsa artık.

Gece oluyor kızlar heee bizde eşimle sadece yatakda rahat ediyoruz malum 3 çoçuk tepemizde herdaim yatakda özgür takılıyoruz öyle anlaşdık anammm gece bi bakıyorum düğüm olmuş gibi birbirimize sarılmışız hele bide eşimin aniden kulağımın dibinde bağırması yarım akıllı yapacak beni 3 gündür küpelerimi çıkarmışım bulamadım nereye attıysam gece uykumda rahatsız olup gece kalkıp turlamam nereye gidiyorsun diyen eşime türkiye dememde ayrı bir konu insan bıkmadan usanmadan 13 yıl aynı şeyi söylermi ne zaman türkiyeye gerçekden gitmek istesem eşim sen hemen hemen 2 akşamda bir gidiyorsun para dayandıramıyoruz senin tatil aşkına diyor bikerem ben ücretsiz gidiyorum :KK53:hele elimdeki o küçük valiz neeee en çokda bundan utanıyorum aklım başıma gelince:oops:

ben uykumda sıcaklayınca üzerimdekileri bile çıkarıyorum :KK45:
uykunda çıkarmışsındır canım

benımde bu şekilde kolyem cok cıkmıştır. zincir boynumda ama ucundaki süsü sürekli düşüp dururdu.kuyumcuya götrdüm ama imkansızdı cıkması bakıyorsun klips kapalı düşme ihtimali yok. ama ne hikmetse hep düşmüştür. sonra zinciri degiştrdim düşme bitti :KK53:

Kapi genlesince oyle sesler çıkar miymis :/ sesler geliyordur canim ona bir sey demedim ama kizla alakasi yoktur dedim. Onun disinda görünmeyen varliklara inanirim tabiki de. Gece çıt sesi ciksa tedirgin olurum bi de cok yurekliymisim gibi oturup korku filmi izlerim 1 hafta isik acik uyurum onun uzerine :)
Bende duydum böyle birşey burda bi arkadaşım anlattı 1999 depreminde binalar yerle bir tabiiikiii yeni evli hamile öğretmen varmış karı kocasıda öğretmen depremde ölmüşler aileler gelmiş allah rahmet eylesin alıp ölüleri gitmişler arkadaşın ailesi çadır kurmuşlar yıkılan evlerinin oraya gece arkadaşın rahmetli anneannesi bebek ağlaması duyuyor dayısını çağırıyor anne oğul arıyorlar yaralımı kaldı diye kimseler yok bir gece iki gece derken herkes duyuyor yardım kurtarma ekibide arıyor kimse yok 2 hafta sonra öğretmenin annesi gelmiş demişki benim kızım hamileydi yurtdışından geldim memlekete gittim cenaze işlemleri için kızımın karnında bebeği yoktu gören oldumu kimse bilmiyor kadın bırakmıyor peşini hergün soruyor araştırıyor enkazda kalkıyot yavaş yavaş ama her gece bebek ağlaması oluyor sonra yine dayı dayanamayıp bebeğin ağladığı yöne gidiyor karanlık demeden enkazın altından geliyor ses sabah ilk işi insanları toplamak olmuş orayı temizliyorlar birde bakıyorlarkiii bebek cesetiii o öğretmenin bebeğiymiş 8 aylık hamileymiş :KK61:

benımde bu şekilde kolyem cok cıkmıştır. zincir boynumda ama ucundaki süsü sürekli düşüp dururdu.kuyumcuya götrdüm ama imkansızdı cıkması bakıyorsun klips kapalı düşme ihtimali yok. ama ne hikmetse hep düşmüştür. sonra zinciri degiştrdim düşme bitti :KK53:
zincirde varmış bir keramet demek :KK45:

Bende duydum böyle birşey burda bi arkadaşım anlattı 1999 depreminde binalar yerle bir tabiiikiii yeni evli hamile öğretmen varmış karı kocasıda öğretmen depremde ölmüşler aileler gelmiş allah rahmet eylesin alıp ölüleri gitmişler arkadaşın ailesi çadır kurmuşlar yıkılan evlerinin oraya gece arkadaşın rahmetli anneannesi bebek ağlaması duyuyor dayısını çağırıyor anne oğul arıyorlar yaralımı kaldı diye kimseler yok bir gece iki gece derken herkes duyuyor yardım kurtarma ekibide arıyor kimse yok 2 hafta sonra öğretmenin annesi gelmiş demişki benim kızım hamileydi yurtdışından geldim memlekete gittim cenaze işlemleri için kızımın karnında bebeği yoktu gören oldumu kimse bilmiyor kadın bırakmıyor peşini hergün soruyor araştırıyor enkazda kalkıyot yavaş yavaş ama her gece bebek ağlaması oluyor sonra yine dayı dayanamayıp bebeğin ağladığı yöne gidiyor karanlık demeden enkazın altından geliyor ses sabah ilk işi insanları toplamak olmuş orayı temizliyorlar birde bakıyorlarkiii bebek cesetiii o öğretmenin bebeğiymiş 8 aylık hamileymiş :KK61:
ayy kıyamam ya :KK61:

Böyle bir şey benim başıma gelse direkt ben çıkardım unuttum herhalde derim cin,peri yaptı diye düşünmem yani doğal bir şey.

X