Hala Etkisindeyim ...!!!

ayy cok ürkütücü ya :KK17:
çıkmıştır uyku esasında.
ben gece gülüp konuşup duruyormuşum eşimle konuşuyormuşum fakat sabah uyanınca hiç hatırlamıyorum.
benımde kolyem yuzugum kaybolur gerı gelır gerı çıkar.
çok dalgınım o yuzden
valla eşimde görmese inanmazdı bana o da gördü o tırstı
benim eşimde konuşur geceleri :KK45:

Hemen ruhani şeylere yormamak lazım klipsen çıkmadan da olabiliyor ya da belki de farkında olmadan gece sıkılıp çıkarmışsındır yine de felak nas oku rahatlamak için ama böyle evhamlar da iyi değil. Bana da oldu öyle kolyeyle yatıp yatakta bulduğum.

Hemen ruhani şeylere yormamak lazım klipsen çıkmadan da olabiliyor ya da belki de farkında olmadan gece sıkılıp çıkarmışsındır yine de felak nas oku rahatlamak için ama böyle evhamlar da iyi değil. Bana da oldu öyle kolyeyle yatıp yatakta bulduğum.
okudum okudum canım rahatlattı beni...

banada hep öyle gelir siz de neler oluyor?

Oturduğumuz evde daha önce bi kız çocuğunun üzerine baza kapağı düşmüş kız ölmüş. Ev sahibi evden çıkmış üzüntüden diyorlar. Eşyalar dahi evde duruyor. Ev sahibim üst kattalar. Aylardır evime girmiyor ne o ne akrabaları. Hepsi çevrede oturur hem de. Onca çağırdım buyur ettim yok. Kapıdan meraba hal hatır soruyo falan sadece. Kızın öldüğü oda karanlık bi oda kadın orayı kilitlemişti orayı kullanmıyoruz. Odadan bazen az az ses geliyor kapı sesi ayak sesi fayansa çıplak elle vurursun ya öyle sesler. Başka şeyler de oluyo da anlattıkça korkuyorum. Evde gündüz yalnız kalıyorum. Kayınvalidem gelsin diyorum eşim istemiyor rahat etmeyiz diyor. Bana sen tüm gün evdesin vesvese yapıyosun diyor. Dış kapımız günde on defa çalar. Bakarız kimse yok. Kapı genleşiyo diyor. Falan filan işte. Belki gerçekten ben kuruntu yapıyorum. Yani inşallah :)

Oturduğumuz evde daha önce bi kız çocuğunun üzerine baza kapağı düşmüş kız ölmüş. Ev sahibi evden çıkmış üzüntüden diyorlar. Eşyalar dahi evde duruyor. Ev sahibim üst kattalar. Aylardır evime girmiyor ne o ne akrabaları. Hepsi çevrede oturur hem de. Onca çağırdım buyur ettim yok. Kapıdan meraba hal hatır soruyo falan sadece. Kızın öldüğü oda karanlık bi oda kadın orayı kilitlemişti orayı kullanmıyoruz. Odadan bazen az az ses geliyor kapı sesi ayak sesi fayansa çıplak elle vurursun ya öyle sesler. Başka şeyler de oluyo da anlattıkça korkuyorum. Evde gündüz yalnız kalıyorum. Kayınvalidem gelsin diyorum eşim istemiyor rahat etmeyiz diyor. Bana sen tüm gün evdesin vesvese yapıyosun diyor. Dış kapımız günde on defa çalar. Bakarız kimse yok. Kapı genleşiyo diyor. Falan filan işte. Belki gerçekten ben kuruntu yapıyorum. Yani inşallah :)

Ay cok hassasim bu ara
benim cocuklarimda kiz
cok uzuldum ya

bende bir sabah uyandığımda iç çamaşırım kopuktu
kalkıp wc ye gittim,bi baktım benim cici çamaşırım tangalıktan çıkmış tek parça takılıyor :):)

)ayyy o_O bilerek mi tuttunuz evi
nasıl kabul ettin
)a

Benim cesme simsikiyken kendisi aciliyor, bütün
Pencere,er kapaliyken ceryan yapmiyor yani, acik kapi sak
Kapaniyor kendisi. Aklima sacma sapan seyler getirmiyorum
Tabiki.
Birkerede kizkardesim vardi, aynisi oldu. Bana gözlerini belertti
Bakiyo noluyo diye. Dedim bazen oluyor bosver.
Sen normalmisin Diyo. :))
Besmele cekin bisey olmaz. Kötü seyler getirme aklina

11 aylik oglum anahtarla oynarken,anahtarligin hani su yuvarlak kismi, hani su anahtar takcagimiz zaman zorla acarak taktigimiz kisim,dümdüz bir cisim olarak firladi oldugu yerden,
sok olduk sok
Degisik enerjiler var demek ortamda,gercekten etkileyici basiniza gelen,,,

Bizden başka varlıklar illaki var,bazı açıklayamayacagımız seyler oluyor hayatta ama konu sahibinin olayı bence öyle bişey değil,ben hala senin onu çıkarıp unuttuğunu düşünüyorum.benim 2012 yılında dedem vefat etti.ben o Sırada izindeydim trde ama babam yurtdışında,amcamın biri şehir dışında derken onları beklemek icin cenazeyi kendi yatak Odasında beklettiler.biz otururken 42 derece Sıcakta cenazenin bulunduğu odadan rüzgar sesi geldi.ben teyzeme baktım o bana baktı başka kimse duymuyor.bizde birbirimize söyleyemiyoruz ama gözlerimizden okuyoruz bişeyler var.2-3 gün sonra teyzemle paylaştım o aayy bende duydum ama sadece İkimiz duyduk demekki dedi hala tüylerim ürperir bu olaya

Aynen canim arkadaş in dediği gibi bazen bende telefon da konusurken bişeyler yapiyorum ve telefonu kapattiktan sonra hatirlamiyorum evdekiler ne yaptığımı gordugse soyleyince bende kendime inanmıyorum. Kesin tel konusurken cikartip klips ide kapattin elindeyken mutfağa giderken yatağa bıraktın. Aklina böyle şeyler getirip huzursuz olma yok yere.

X