Hala Etkisindeyim ...!!!

Kamera mı
Paranormal activity diye bi film vardı o geldi aklıma.

çoğu kişinin dediği gibi, gece çıkarmışındır hatırlamıyosundur. bende buna inanmak istiyorum, yoksa seninle bir bende etkisinde kalır kurar da kurarım
Kardeşim urfa'dan bir yüzük almıştı. Ertesi günü taşı düştü. Ya çok üzüldüm falan dedi gösterdi bize de. Ertesi gün taş yerindeydi Buyrun buradan yakın.
bu ne ya konuyu okumaz olaydım

hiç çıkarmıyorum ki ....
keşke bende sizin gibi olabilsem

kolye saçınıza takılmıştır gece el hareketiyle saçınızı çekerken klipss açılmış çıkmıştır genelde klipsler otomadık kendi kendine atıyor mıknatıs gibi yine öyle olmuş kapanmıştır...

bunun dışında ne olucak canım ya bu kadar sorun yapmayın

eski çalıştığım yerde patron hep geç gelirdi ve bende işleri hallettikten sonra yasin kitaplarını okurdum...bir gün patronum adına bir bir kargo geldi ve bende almadım çünki ücretliydi...parasını versem patronum tekrar paramı vermezdi ve kargocu kapıya bir kağıt yapıştırdı...kargonuz geldi adreste kimseyi bulamadık şubeden alın falan gibi bir şey yazıyordu ve geldiği saatede 11:00 yazmış bende o kağıdı cam masama yapıştırdım... sonra pişman oldum...keşke kargoyu alsaydım ya önemli birşeyse diye...şimdi kağıdı görseler diyecekler ki sen işe kaçta geliyorsun kargocu adreste kimseyi bulamamış kağıt asmış saat 11 de diyecekler...ikilemde kaldım...salak gibi o kadar kafaya taktımki kağıdı.... sadece bir cııııırrrt sesi duydum...gözümün önünde kağıt yok oldu...düşmesine imkan yok af edersiniz g.t kadar bir oda zaten...etrafa baktım yok... yapışkanlı kağıt...kağıt gitti sorun bitti... :)
valla ben mantıklı bir sürü şey aradım ama bulamadım...fazla da üstelemedim yoksa kafayı yerim...bence sizde pek düşünmeyin...

Son düzenleme:
çıkmıştır uyku esasında.
ben gece gülüp konuşup duruyormuşum eşimle konuşuyormuşum fakat sabah uyanınca hiç hatırlamıyorum.
benımde kolyem yuzugum kaybolur gerı gelır gerı çıkar.
çok dalgınım o yuzden

ayy cok ürkütücü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…