Hala Etkisindeyim ...!!!

nasıl ya sen düşürmüşsündür bence. valla eşimle benim adım yazıyor diye takıyorum bide eşimin hediyesi kıyamadım. ama her sabah kalktığımda kontrol ediyorum hatta eşime gizli kamera koyalım bakalım ne oluyor evde biz uyurken dedim :KK58:

Kamera mı :KK53:
Paranormal activity diye bi film vardı o geldi aklıma.:KK14:

çoğu kişinin dediği gibi, gece çıkarmışındır hatırlamıyosundur. bende buna inanmak istiyorum, yoksa seninle bir bende etkisinde kalır kurar da kurarım :KK53:
Kardeşim urfa'dan bir yüzük almıştı. Ertesi günü taşı düştü. Ya çok üzüldüm falan dedi gösterdi bize de. Ertesi gün taş yerindeydi :KK17: Buyrun buradan yakın.
:KK17: bu ne ya konuyu okumaz olaydım

Ben hiç kötü şeylere yormam biliyor musun? Kilitli kapım kendi kendine açılır rüzgar derim yapmışım bir şey derim. Kapı sürgüsü kendi kendine kalkar kesin lavabodan gelen rüzgar açtı derim. Duvarlardan çizik sesi gelir yan komşudur derim..
Hayatta öyle kötü şeylere yormam. Bence siz de yormayın. Kolyeniz elbisenize yapışık geldi büyük ihtimalle. Ayrıca gece boynunuza takmış mıydınız?
hiç çıkarmıyorum ki ....
keşke bende sizin gibi olabilsem

kolye saçınıza takılmıştır gece el hareketiyle saçınızı çekerken klipss açılmış çıkmıştır genelde klipsler otomadık kendi kendine atıyor mıknatıs gibi yine öyle olmuş kapanmıştır...

bunun dışında ne olucak canım ya bu kadar sorun yapmayın

Pazar günü arkadaşlarımızla kahvaltıya gidecekti.
Sabah 8 gibi uyandım telefon yatak odamda çekmediği için mutfakta arkadaşımla konuştum.
10 gibi görüsürüz dedik ve tekrar yatağa döndüm.(bir yarım saat daha uyuyayım diye)
O ara sesime eşimde kalktı ne oldu bir sorun yok dimi dedi yok buluşucaz dedim.
Yatmak için yorganı kaldırdım baktım kolyem yatakta..
Aaa kolyem düşmüş dedim eşimde bana bakıyor kolyeyi elime aldım ve klipsinin açılmadığını gördüm...:KK17:
Kolyemin boynumda çıkması imkansız kafamdan geçmiyor çünkü ikimizde şok olduk...
2 gündür hala etkisindeyim arkadaşlar nasıl oldu nasıl cıktı kafayı yemek üzereyim bir düşüncesi olan varmı acaba?
eski çalıştığım yerde patron hep geç gelirdi ve bende işleri hallettikten sonra yasin kitaplarını okurdum...bir gün patronum adına bir bir kargo geldi ve bende almadım çünki ücretliydi...parasını versem patronum tekrar paramı vermezdi ve kargocu kapıya bir kağıt yapıştırdı...kargonuz geldi adreste kimseyi bulamadık şubeden alın falan gibi bir şey yazıyordu ve geldiği saatede 11:00 yazmış bende o kağıdı cam masama yapıştırdım... sonra pişman oldum...keşke kargoyu alsaydım ya önemli birşeyse diye...şimdi kağıdı görseler diyecekler ki sen işe kaçta geliyorsun kargocu adreste kimseyi bulamamış kağıt asmış saat 11 de diyecekler...ikilemde kaldım...salak gibi o kadar kafaya taktımki kağıdı.... sadece bir cııııırrrt sesi duydum...gözümün önünde kağıt yok oldu...düşmesine imkan yok af edersiniz g.t kadar bir oda zaten...etrafa baktım yok... yapışkanlı kağıt...kağıt gitti sorun bitti... :)
valla ben mantıklı bir sürü şey aradım ama bulamadım...fazla da üstelemedim yoksa kafayı yerim...bence sizde pek düşünmeyin...

Son düzenleme:
çıkmıştır uyku esasında.
ben gece gülüp konuşup duruyormuşum eşimle konuşuyormuşum fakat sabah uyanınca hiç hatırlamıyorum.
benımde kolyem yuzugum kaybolur gerı gelır gerı çıkar.
çok dalgınım o yuzden

eski çalıştığım yerde patron hep geç gelirdi ve bende işleri hallettikten sonra yasin kitaplarını okurdum...bir gün patronum adına bir bir kargo geldi ve bende almadım çünki ücretliydi...parasını versem patronum tekrar paramı vermezdi ve kargocu kapıya bir kağıt yapıştırdı...kargonuz geldi adreste kimseyi bulamadık şubeden alın falan gibi bir şey yazıyordu ve geldiği saatede 11:00 yazmış bende o kağıdı cam masama yapıştırdım... sonra pişman oldum...keşke kargoyu alsaydım ya önemli birşeyse diye...şimdi kağıdı görseler diyecekler ki sen işe kaçta geliyorsun kargocu adreste kimseyi bulamamış kağıt asmış saat 11 de diyecekler...ikilemde kaldım...salak gibi o kadar kafaya taktımki kağıdı.... sadece bir cııııırrrt sesi duydum...gözümün önünde kağıt yok oldu...düşmesine imkan yok af edersiniz g.t kadar bir oda zaten...etrafa baktım yok... yapışkanlı kağıt...kağıt gitti sorun bitti... :)
valla ben mantıklı bir sürü şey aradım ama bulamadım...fazla da üstelemedim yoksa kafayı yerim...bence sizde pek düşünmeyin...
ayy cok ürkütücü ya :KK17:

X