- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.578
-
- Konu Sahibi sevmeksenleguzel
Aynen şöyle olmuş olabilir;
Sen gece uyku sersemliği, kolyeyi çıkarıp klipside geri takmışsındır.
Uyku hali yatağın içine bırakıvermişsinizdir.
Uyku hali insan yatarken sacını bile örüyor. (ben gece bunalınca yarı uykulu örerim)
Bende birgün bi uyandım baktım üzerimde hiç bişey yok,iç çamaşırları dahil herşey çıkarılıp katlanıp güzelce kenarıya koyulmuş.meğer annem gece Görmüş beni soyunurken,ne yapıyorsun belladonna Demiş,bende hiç terledim pijamalarımı değiştiriyorum demişim ama ben hiiiiçç hatırlamıyorum daha bugün oldu hatırlamam.halbuki uykumda ağır değildirsendede öyle bişey olmuştur anlam yüklemeye gerek yok
Aynen ya düsünsene annem benim soyunduğumu görmese neler oldugunu bilemeyecektimseninki daha fenaymış. bende kardeşimi görmüştüm. kardeşimde üstelik çok dağınıktır. o kadar itinayla koymuş ki eşofmanı yatağa.
Bende birgün bi uyandım baktım üzerimde hiç bişey yok,iç çamaşırları dahil herşey çıkarılıp katlanıp güzelce kenarıya koyulmuş.meğer annem gece Görmüş beni soyunurken,ne yapıyorsun belladonna Demiş,bende hiç terledim pijamalarımı değiştiriyorum demişim ama ben hiiiiçç hatırlamıyorum daha bugün oldu hatırlamam.halbuki uykumda ağır değildirsendede öyle bişey olmuştur anlam yüklemeye gerek yok[/QUO
İnşallah canım ya aklıma kötü kötü şeyler geldi
uykum hafif diye ihtimal vermiyorum ama yamışta olabilir inş öyledirBen uykumun arasında neler yapıyorum haberim yok. Benim kadar kötü uyuyan var mı bilmiyorum.Yatakta uyuyorum salonda uyanıyorum. Arkadaşın dediği gibi gece uyurken yaptınız belkide.
nasıl ya sen düşürmüşsündür bence. valla eşimle benim adım yazıyor diye takıyorum bide eşimin hediyesi kıyamadım. ama her sabah kalktığımda kontrol ediyorum hatta eşime gizli kamera koyalım bakalım ne oluyor evde biz uyurken dedimBenim kolyem de bir gece beni terk edip gitti.
Halen haber yok.
Üstelik koparak mı çıktı klipsi mi açıldı hiç bir ipucum yok.
Bence o kolyeyi bi daha takma. Ben korkardım.
yok canım eşim ve benim ismim yazıyorkolyen dini bir sembol falan iceriyorsa sevismeden once cikarip yasyigin altina koymussundur sonra da unutmussundur.
yani benimki oyle oluyor da oncin dedim
yok canım eşim ve benim ismim yazıyor
Allah Allah nasıl böyle oldu ki acaba??Evet canım normal klips
bilemiyorum işteAllah Allah nasıl böyle oldu ki acaba??
sağol canımbence var bi iş ama üstüne düşme fazla takma evinnde kuran oku allahın izniyle bişeycik olmaz
Ben hiç kötü şeylere yormam biliyor musun? Kilitli kapım kendi kendine açılır rüzgar derim yapmışım bir şey derim. Kapı sürgüsü kendi kendine kalkar kesin lavabodan gelen rüzgar açtı derim. Duvarlardan çizik sesi gelir yan komşudur derim..bilemiyorum işte