Hala Etkisindeyim ...!!!

15-16 yaşımdaydım. kardeşim sabah bir uyandı eşofmanı yatağın üstünde... ay şok oldu kız. ama ben anlatınca gülmekten yere yattık. kardeşim wcye gitti gelince eşofmanını yatağa serdi uyudu.. gördüm. kardeşimin de uykusu hafif. hiç uyur gezerliği de yok üstelik... ya çıkarttın konula takılı geldi. yada uyku sersemi klipsledin.. korkma...

Bende birgün bi uyandım baktım üzerimde hiç bişey yok,iç çamaşırları dahil herşey çıkarılıp katlanıp güzelce kenarıya koyulmuş.meğer annem gece Görmüş beni soyunurken,ne yapıyorsun belladonna Demiş,bende hiç terledim pijamalarımı değiştiriyorum demişim ama ben hiiiiçç hatırlamıyorum daha bugün oldu hatırlamam.halbuki uykumda ağır değildir sendede öyle bişey olmuştur anlam yüklemeye gerek yok

seninki daha fenaymış. bende kardeşimi görmüştüm. kardeşimde üstelik çok dağınıktır. o kadar itinayla koymuş ki eşofmanı yatağa.

Ben uykumun arasında neler yapıyorum haberim yok. Benim kadar kötü uyuyan var mı bilmiyorum. Yatakta uyuyorum salonda uyanıyorum. Arkadaşın dediği gibi gece uyurken yaptınız belkide.

seninki daha fenaymış. bende kardeşimi görmüştüm. kardeşimde üstelik çok dağınıktır. o kadar itinayla koymuş ki eşofmanı yatağa.
Aynen ya düsünsene annem benim soyunduğumu görmese neler oldugunu bilemeyecektim benim eşyalarımda o kadar düzgündüki,annem diyorki keşke uyanıkkende bu kadar düzenli olsan

kolyen dini bir sembol falan iceriyorsa sevismeden once cikarip yasyigin altina koymussundur sonra da unutmussundur.
yani benimki oyle oluyor da oncin dedim

Benim kolyem de bir gece beni terk edip gitti.
Halen haber yok.
Üstelik koparak mı çıktı klipsi mi açıldı hiç bir ipucum yok.

Bence o kolyeyi bi daha takma. Ben korkardım.
nasıl ya sen düşürmüşsündür bence. valla eşimle benim adım yazıyor diye takıyorum bide eşimin hediyesi kıyamadım. ama her sabah kalktığımda kontrol ediyorum hatta eşime gizli kamera koyalım bakalım ne oluyor evde biz uyurken dedim

Normalde boynumdan geçmeyen kolyeler boğazlı kazak varken kendiğinden çıkıyor
bi gün önce falan öyle bişey giydiysen farketmemişsindir çıkmıştır
altında başka anlam arama bence

bilemiyorum işte
Ben hiç kötü şeylere yormam biliyor musun? Kilitli kapım kendi kendine açılır rüzgar derim yapmışım bir şey derim. Kapı sürgüsü kendi kendine kalkar kesin lavabodan gelen rüzgar açtı derim. Duvarlardan çizik sesi gelir yan komşudur derim..
Hayatta öyle kötü şeylere yormam. Bence siz de yormayın. Kolyeniz elbisenize yapışık geldi büyük ihtimalle. Ayrıca gece boynunuza takmış mıydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…