Çok sağol cevapladığın için. İnşallah öyledir canım ya göbeğime bakıp duruyorum kafayı yedim iyice :) hamileyken hani göbeğin alt tarafına doğru kahverengi gibi çizgi uzanırmış ya bende de var bi ilgisi varmıdır. Bir de dokununca, eğildiğimde karnımda acı oluyor üşütmedenmidir o dadüzenli adet olamamışsın o yüzden kilo almışsındır. karın şişliğide sanırım üşütmüşsündür yeni evlisin. ben üşütünce davul gibi olurum. bekarken üşütmekle evliyken üşütmek aynı olmuyor dikkat et kendine tatlım
o kahverengi çizgi hatta genital bölgede koyulaşabiliyor hamilelikte ama onun nedeni hormonal değişiklik. yani sen hamile değilsen ve hormon bozukluğun varsa yine kahverengi olabilir. hem hormon bozukluğun olabilir düzensiz adet görüyorum kilo alıyorum diyorsun. adetin 2. veya 3.günü dr a gidersen hormon testi ve troidlerine bakarlar.Çok sağol cevapladığın için. İnşallah öyledir canım ya göbeğime bakıp duruyorum kafayı yedim iyice :) hamileyken hani göbeğin alt tarafına doğru kahverengi gibi çizgi uzanırmış ya bende de var bi ilgisi varmıdır. Bir de dokununca, eğildiğimde karnımda acı oluyor üşütmedenmidir o da
Çok çok teşekkür ederim canım.bir dahaki aya giderim artık. İçimi rahatlattın valla sağol :)o kahverengi çizgi hatta genital bölgede koyulaşabiliyor hamilelikte ama onun nedeni hormonal değişiklik. yani sen hamile değilsen ve hormon bozukluğun varsa yine kahverengi olabilir. hem hormon bozukluğun olabilir düzensiz adet görüyorum kilo alıyorum diyorsun. adetin 2. veya 3.günü dr a gidersen hormon testi ve troidlerine bakarlar.
dokununca acımasıda yeni evlisin biraz fazla uğraşmışve üşütmüş olmandandır
Evet biliyorum ama şöyle bende vajinismus başlangıcı var ve prezervatif cok daha fazla canımı acıtıyor ilişkiye girmek için değil de biraz alışayım diye çıkarttırdım olan oldu:) ertesi gun hapını da hayatımda ilk defa kullandım o da şüphemden ne olur ne olmaz diye.Hemen kilo alınmaz. Kilonun gebelikle bir ilgisi yoktur. Ama bebek düşünmezken dışarı boşalma diye güvenilirlikten uzak bir yöntem kullanmış olmanız kötü. Ertesi gün hapı rutin kullanılıcak birşey değil. O hücreyi yıkarken vücuda zarar veriyor. Bu kadar kendinize kıymak yerine iyibir yöntem kullanmanız daha sağlıklı olabilir.
ne demek tatlımÇok çok teşekkür ederim canım.bir dahaki aya giderim artık. İçimi rahatlattın valla sağol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?