Hala emin olamıyorum kızlar bilgilerinizi paylaşır mısınız

hndbrsa

BenimHerşeyimKocişimm
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
30
8
13
Kızlar merhaba. Bu konuda daha önce yine konu acmstm sağolun yeni olmama rağmen ilgilendiniz. Kısaca tekrar anlataym ve sorumu soraym. Ben yeni kacarak evlendim ve su anda borclarımz oldugu icin bebis düsünmüyoruz. Ben düzensiz adet görüyorum esim dısarı bosaldı ama icine kacms olmasn dye bende kortum ertesi gun hapı ictim hemen. İki kere tekrarlandı bu olay. Sunuda belirteyim benm canm acıdıgı icin tam anlamyla iliskiye giremedik. Herneyse adetimi 10 gün gecince doktora gittik kan testinde 1 cıktı. Aynı gün idrar testi de yaptm negatifti. Adet söktürücü kullandım adetim 20 gün geciktikten sonra geldi. Ama şöyle, çok az kanamam oldu iki ped anca dolmuştur. Daha kızlığım bozulmadan bunlar olmadan önceki ay da kanamam az gelmişti bu arada. Şimdi bugün damla damla olan kanamam da bitti adetim yani ben öyle düşünüyorum. Hamile olabileceğime olasılık vermiyordum. Ama bi kac gündür karnımda tarifsiz bir şişlik ve gerginlik var baş dönmelerim oluyor biraz kiloluyum zaten ama göbeğim baya şiş gibi geliyor bi kaç günde 3 kilo almışım sizce bikac aydır adetim sökülemediği içinmidir bu şişlikler yoksa hamile olabilirmiyim lütfen yardımcı olun. Düsünüyorum ama geç döllenme olsa bile adetimi 10 gün gece gittik hastaneye cıkardı gibi sanki. Acaba normal bi kilo artışı mı hamilelik olabilirmi eşime tekrar doktora gidelim diyemiyorum çok evham yapyorsun diyecek bi de yine hamilelik cıkmazsa dilinden kurtulamam :) sizden yardım bekliyorum artık

düzenli adet olamamışsın o yüzden kilo almışsındır. karın şişliğide sanırım üşütmüşsündür yeni evlisin. ben üşütünce davul gibi olurum. bekarken üşütmekle evliyken üşütmek aynı olmuyor dikkat et kendine tatlım

Çok sağol cevapladığın için. İnşallah öyledir canım ya göbeğime bakıp duruyorum kafayı yedim iyice :) hamileyken hani göbeğin alt tarafına doğru kahverengi gibi çizgi uzanırmış ya bende de var bi ilgisi varmıdır. Bir de dokununca, eğildiğimde karnımda acı oluyor üşütmedenmidir o da

o kahverengi çizgi hatta genital bölgede koyulaşabiliyor hamilelikte ama onun nedeni hormonal değişiklik. yani sen hamile değilsen ve hormon bozukluğun varsa yine kahverengi olabilir. hem hormon bozukluğun olabilir düzensiz adet görüyorum kilo alıyorum diyorsun. adetin 2. veya 3.günü dr a gidersen hormon testi ve troidlerine bakarlar.
dokununca acımasıda yeni evlisin biraz fazla uğraşmış ve üşütmüş olmandandır

Hemen kilo alınmaz. Kilonun gebelikle bir ilgisi yoktur. Ama bebek düşünmezken dışarı boşalma diye güvenilirlikten uzak bir yöntem kullanmış olmanız kötü. Ertesi gün hapı rutin kullanılıcak birşey değil. O hücreyi yıkarken vücuda zarar veriyor. Bu kadar kendinize kıymak yerine iyibir yöntem kullanmanız daha sağlıklı olabilir.

Çok çok teşekkür ederim canım.bir dahaki aya giderim artık. İçimi rahatlattın valla sağol :)

Evet biliyorum ama şöyle bende vajinismus başlangıcı var ve prezervatif cok daha fazla canımı acıtıyor ilişkiye girmek için değil de biraz alışayım diye çıkarttırdım olan oldu:) ertesi gun hapını da hayatımda ilk defa kullandım o da şüphemden ne olur ne olmaz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…