hala dişimiz yok ya sizin?

reyhan1302

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
81
1
40
merhabalar...
hala dişimiz çıkmadı damakları çok sert ama diş yok dişi çıkmayan ağustos bebeği varmı merak ediyorum,acaba normal mii? bilgi verirseniz sevinirim

canım merak etme biizimde yokk 8 .5 aylık benim oğlumda 3. bebeğim... kızımın dişi 10 aylıkken çıkmıştı biraz genetik hem geç çıkması kötü bişey değil 1 tane çıkınca geriside çok çabuk geliyo büyüdükce daha kolay çıkarıyolar öp bebişini

benimkide sekiz buçuk aylık ama doktor daha diş yok dedi yaşını bulan bile varmış geç çıkması önemli bir sorun değil

bende aynen katılıyorum benimde kızım 8,5 aylık daha yeni ilk işi çıktı benimde 3, çocuk öbürlerinin dişi 1 yaş 3 aylık çıkmıştııı

benim büyük oğlum 11.5 aylıkken çıkmıştı çokta kolay çıkardıilkini ve diğerlerini inşallah buda öyleçıkarır diyorum valla

Bizim dişimizde üç gün önce çıktı ( 8 ay 10 günlük)...geç kaldık dedik ama doktorumuz 18 aya kadar yolu var normal dedi....

canım merak etme bizimde bir hafta oldu çıkalı geç çıkması iyi hem sağlıklı hemde geç olduğu için daha kolay atlatıyor dişi böle iyi sizinde yakındır çıkması hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın :)) bu aralar çıkarabilir

canım bebim bebişlerimden birisinin 2 dişi çıktı diğerlerinin dişi yok daha ama geç çıkarması daha iyi ben yaşımda çıkarmışım maşallah dişlerim çok sağlamdır kardeşim 6 aylıkken çıkarmış aksatmadan günde 3 kere fırçalar ama genede çabuk çürür dişleri geç çıkarması çok iyi.

gamzeciğim yalnız değilsin lina ile aynı gün doğdular ama benimoğluşun da yok:)
dr 15. aya kadar yolu var diyo

benimki 1o ağustos doğumlu ilk diş 8,5 aylıkken çıktı şuan 3 altta 2 üstte dişimiz var birçoğu da şişmiş çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…