Saç Bakım Ürünleri Hala Çok Şaşkınım!!

_lara

eşimi çok seviyorum!
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
229
1
Arkadaşlar benim saçım çok kırık yıpranmış ve sertti eskiden..
Bu forumdaki saçile ilgili her konuyu her yorumu okudum ve kendime bir reçete çıkardım.Saçlarımın kırıklarını kestikten sonra uyguladım.
Bu reçeteyi uyguladıktan sonra resmen çok şaşırdım!!!Malzeme ve ürünleri yzıp anlatmaya başlıyorum:

- Elseve arı sütlü şampuan
-1 adet sarımsak
-yarım şişe zeytinyağı
-badem yağı
-bal
-havuç suyu
-elma sirkesi
-Otacı 10 bitkili saç kremi

Her banyoya girmeden önce saçımı ısıttığım yağlarla bekelttim. Şampuanıma havuç suyu bal ve sarımsakları doldurup çalkaladım. kokusu gitsin diye elma sirkesini şampuanlamam ve durulamamdan sonra sürüp masajalr yaptım. sonra otacı saç kremiyle saçıma masaj yapıp taradım. Şu an aylarca özlemini çektğim yumuşak ve güzel saçlara sahibim. Artık eskisi gibi saçıma dokunup tenime değmesinden mutluluk duyuyorm =)

Sevindim canım. Miktarlarını yazmamıssın.
Bal ne kadar yağ ne kadar vs...?
Rica etsem yazar mısın? Ayrıca her banyo yapma zamanlarında mı uyguluyorsun??Yaptığın kür bir seferlik mi oluyor yoksa hazırladığım karışımlardan bir miktarını mı uyguluyorsun..Ne kadar bekletiyorsunnnnnnnn

1 kaşık bal yarım fincan zeytinyağı ( saçının gürlüğüne vb'ne göre )
elam sirkesi sarımsaklı şampuanı duruladıktan sonra isteidğin kadar..
havuç suyu 1 yemek kaşığı şampuan yarım şişeden biraz daha az bnmknde.. çoğaltırsan şamuan miktarını sarımsağı flnda çoğalt ,)

ah biz bayanlar güzelleşmek adına neleri deniyoruz :) _lara senin adına çok sevindim canım darısı hepimizin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…