Hala çekiniyorum, bu cinsel hayatımızı etkileyecek:(

kabaktatlisii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2022
15
6
28
Arkadaşlar, merhabalar.
Benden daha uzun süreli evli olan dostlarımdan yardım bekliyorum. 6 aydır evliyiz. Eşim askeri personel olduğu için ilk üç ay uzak kaldık. Üç aydır da evimizdeyiz. Severek evlendik. Birbirimizi gerçekten çok arzuluyoruz. Fakatt benim bir problemim var :KK43:
Hala eşime tam olarak açılmış değilim. Yani tamamen çırılçıplak kalmadım yanında. Kasık bölgemdeki batık izlerinden, kararmalardan utandığım için açık açık ilişki yaşayamadık. Eşim bu konuda hiçbir şey demedi, beni zorlamadı ama rahat olup onu da mutlu etmek istiyorum. Oral yapmak istiyor ama sırf bu sebeplerden ben istemiyorum, bu da beni ilişkiden biraz uzaklaştırıyor. Oradan öpmek isteyecek diye rahat rahat yanaşamıyorum. Siz bunu nasıl atlattınız? Şimdiden çok teşekkür ederim ❤️

Arkadaşlar, merhabalar.
Benden daha uzun süreli evli olan dostlarımdan yardım bekliyorum. 6 aydır evliyiz. Eşim askeri personel olduğu için ilk üç ay uzak kaldık. Üç aydır da evimizdeyiz. Severek evlendik. Birbirimizi gerçekten çok arzuluyoruz. Fakatt benim bir problemim var :KK43:
Hala eşime tam olarak açılmış değilim. Yani tamamen çırılçıplak kalmadım yanında. Kasık bölgemdeki batık izlerinden, kararmalardan utandığım için açık açık ilişki yaşayamadık. Eşim bu konuda hiçbir şey demedi, beni zorlamadı ama rahat olup onu da mutlu etmek istiyorum. Oral yapmak istiyor ama sırf bu sebeplerden ben istemiyorum, bu da beni ilişkiden biraz uzaklaştırıyor. Oradan öpmek isteyecek diye rahat rahat yanaşamıyorum. Siz bunu nasıl atlattınız? Şimdiden çok teşekkür ederim ❤️
Kendi bedenimle barışık olduğum için böyle bir şey yaşamadım. Kilom da var göbüşüm de var, çatlağım da var, yara izim de var Sanırsın adamlar da yunan heykeli.

Anladım espiri katmak istedim sadece. Peki şunu soracağım sadece oral ilişkiyi mi istemiyorsun?

Oral ve ışık açık ilişkiyi. Yani şöyle söyleyeyim, gerçekten çirkin biri değilim ama çok çekiniyorum
Kendini beğendiğini söylüyorsun çekinecek bir durum yoktur gibi ama eşine o görüntüyü çok görme derim. Erkeklerin en ilgilendiği bölge sonuçta. Kendini ilişki esnasında kasıyor Musun doğal davranabiliyor musun

Kendini beğendiğini söylüyorsun çekinecek bir durum yoktur gibi ama eşine o görüntüyü çok görme derim. Erkeklerin en ilgilendiği bölge sonuçta. Kendini ilişki esnasında kasıyor Musun doğal davranabiliyor musun
Biraz kasıyorum o yüzden vajinal orgazm bile olamadım daha. Başlarda yeni evliyim, zamanla alışırım diye düşündüm ama 6 ay olunca açıkçası korkmaya başladım bu böyle devam ederse diye.

Öyle devam etmez tabi sana kalmış. İnsan yıllarca koruduğu sakındığı özelini bir anda eşi bile olsa açamıyor bende sıkıntı yaşadım bu süreçte bende kıl tüy sorunundan ötürü çekiniyordum

Öyle devam etmez tabi sana kalmış. İnsan yıllarca koruduğu sakındığı özelini bir anda eşi bile olsa açamıyor bende sıkıntı yaşadım bu süreçte bende kıl tüy sorunundan ötürü çekiniyordum
Artı olarak çekinmeyi bıraksan oral normal düz ilişkideb daha zevkli 🙃

Evet herkes öyle söylüyor ama nasıl kasıyorsam kendimi hiç zevk alamıyorum. Siz de mi çekingenliği zamanla attınız üzerinizden?
Bende özel bölgemi beğenmediğim için istemezdim Işık’lar kapalıydı sürekli bir noktadan sonra baktım ki monotonlaşma başladı koyverdim Benim’de 5 ay sürmüştü.

Erkekler böyle şeyleri bizler kadar umursamıyor. Hele sevdikleri ve gerçekten arzuladıkları bir kadınsa.
Eğer beğenmese, yapmak istemese teklif etmezdi. Rahat olun, keyfinize bakın.

X