hala bulantım yokk....

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
selam arkadaslar 9+3 gunluk hamıleyım ve hala bulantım yok benımkı tup bebek gebelıgı ve tedırgınım benım gıbı olan varmıı

korkma benimde yoktu .daha sonra az oldu cok yogun kokulara karşı.herşeyden midesi bulanan birisi olmadım kafana takma bence

canım bulantın yok ne güzel işte.dua et.ya benim gibi olsaydın.ben hastanelerde kolumda serumlarla gezdim,o halde bile kusuyordum.herkesin bünyesi farklı,illaki bulanacak kusacak diye bir kural yok.rahat ol sen

bencede olmaması ıyı ama bulantı saglıklı bebegın gostergesı demıstı dr um ılk muayanede aklıma hep o gelıyor ama her hafta usg ye gıdıyorum haftasıyla uyumlu sorun yok dıyor kaybetme korkusu oladar yogunkı herseye takılıyorum ıste...

allahım şikayet ettiğin şeye bak ne kadar güsel işte
sen o bulantının zorluğunu bir bilsen evinden tiksiniyor insan eve giresi gelmiyor mutfağa hiç giremiyorsun wc den çıkamıyor allahım düşmenıma vermesin o bulantı illetini
kıymetini bil inş. hiç olmaz ama 14. haftadan sonra genelde azalıyor kesiliyor bekledim dört gözle 14 haftayı allahım biliyorya

mınıgın senı uzmuyor ıste ne guzel benım gıbı acıllerde serumlar yemek ınan daha kotu. korkma arkadasım bazılarının oluyor bazılarının hıc olmuyor. benım bı gun bulanıyor bı gun hıc bıseyım yok ertesı gun berbat oluyorum. her bunye farklı. stres yapma sen bebısıne en zararlı olan sey bu. allah saglıkla dunyaya getırmenı nasıp etsın.

37. haftamdayım 10 gün sonra doğumum olcak çok şükür 1 kez bile bulantım kusmam şişmem kilo almam baş dönmesi vsvs hiç bir derdim olmadı. herkesin yasadığı hamilelikten çoook uzağım. sevinmelisin bence problem edilecek bir şey yok

sağolun arkadaslar benım gıbı olanlar varmıs rahatladım rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…