Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Öyle güzel yazmışsın ki içim ısındı aşırı duygulandım. Zaten en doğrusunu Allah'ım bilir ne zaman olacağını O bilir ama biz de heyecanla bekleyen sabırsız kullarıyız. En hayırlı zamanda ben de yaşarım inşallah bu duyguları. =)2 aylık hamileyim ve bir buçuk aylıkken öğrendim.Eşim bazı belirtilerden dolayı acaba mı diyordu ama hiç ihtiml vermedim.Hatta eşime böyle bişey olursa bu mucize olabilir ancak dedim ve hakikaten de öyle oldu.Çok mutlu olduk.Kocaman şefkatine mazhar olduğum Yüce Rabb'im öyle güzel tesadüfler sundu ki bana , varlığını bilmediğim bu küçük mucizeyi kaybedebilme ihtimallerini ben farketmeden kaldırmıştı.Sonradan farkettim ve çok utandım , bu kadar tertemiz bir sevgiyi nasıl hakkettim diye.Umuyorum ki maddi ama daha çok manevi anlamda yavrusuna sahip çıkabilecek , onu sevgiyle umutla büyütebilecek ve anne olmayı can-ı gönülden isteyen tüm kadınlara Allah'ım gönlünce verir.
Amin insallah Rabbim duani cumanin hurmetine kabul etsin cani gonulden amin..Hayırlı uğurlu olsun canlar o kadar güzel yazmışsınız ki içim açıldı resmen darısı bana ve tüm kız kardeşlerime
çoook sevindim adına.Sağlıkla nalı babalı büyür inşallah.İnş canım inş .....bende bu aksam öğrendim 4 haftalik hamile olduğumu benim eşimle bana daha önce söyledi sen kesin hamilesin bende inş dedim ama pek umutlu değildim ama Rabbim banada nasıl etti bu küçük ama bir okadar da büyük mucizeyi inş herkese de eder
AminnnnnHayırlı uğurlu olsun canlar o kadar güzel yazmışsınız ki içim açıldı resmen darısı bana ve tüm kız kardeşlerime
çok mutlu oldum adına darısı bana (ikiz olur inşallah) ve tüm isteyen bayanlara Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Öyle güzel yazmışsın ki içim ısındı aşırı duygulandım. Zaten en doğrusunu Allah'ım bilir ne zaman olacağını O bilir ama biz de heyecanla bekleyen sabırsız kullarıyız. En hayırlı zamanda ben de yaşarım inşallah bu duyguları. =)
Hayirli olsun bende cocuk sahibi olmaya calisan biriyim yeni evli sayilirim 20ay oldu. esim ve ben butun saglik taramalarindan gectik allaha sukur bi problemimiz yok 3 kere klomen kullandm ve 2kez catlatma ignesi oldum artik klomen kullanmak istemiyorum bi kac ay sonra asilama yaptirmayi dusunuyorum simdi tayin isimiz var bi evimize yerleselim.bebis icin ugrasicaz ins tedaviye gerek kalmadan hamile kalirim hamile kalmayi anne olmayi cok istiyorum banada dua edermisin allah saglikla kucagina almani nasip etsin cinsiyeti bellimiHayırlı günler canım benim de bir mucizem var çok şükür bende 2 yıl tedavi gördüm olmadı. en sonunda yeter artk tedavi olmayacagim dedim ve biraktim. kendimi oyalayacak birşeyler buldum ve 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim öyle şok oldum ki saatlerce ağladım .hala inanamıyorum bazen acaba ben bir ruyadamiyim yoksa delirdim mi diyorum. RABBİM isteyen herkese nasip etsin hamile olupta bebeğini kavuşmayı bekleyenlere de hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
2 aylık hamileyim ve bir buçuk aylıkken öğrendim.Eşim bazı belirtilerden dolayı acaba mı diyordu ama hiç ihtiml vermedim.Hatta eşime böyle bişey olursa bu mucize olabilir ancak dedim ve hakikaten de öyle oldu.Çok mutlu olduk.Kocaman şefkatine mazhar olduğum Yüce Rabb'im öyle güzel tesadüfler sundu ki bana , varlığını bilmediğim bu küçük mucizeyi kaybedebilme ihtimallerini ben farketmeden kaldırmıştı.Sonradan farkettim ve çok utandım , bu kadar tertemiz bir sevgiyi nasıl hakkettim diye.Umuyorum ki maddi ama daha çok manevi anlamda yavrusuna sahip çıkabilecek , onu sevgiyle umutla büyütebilecek ve anne olmayı can-ı gönülden isteyen tüm kadınlara Allah'ım gönlünce verir.
Cnm hayirli olsun adetlerin duzensizmiydi hamile oldugunu nasil anlamadin.belirti yasadiysan yazarmisin bizede bi umut olur:)
Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almaya nasip etsin canımİnşallah bizlere de nasip olur
Hayırlı günler canım benim de bir mucizem var çok şükür bende 2 yıl tedavi gördüm olmadı. en sonunda yeter artk tedavi olmayacagim dedim ve biraktim. kendimi oyalayacak birşeyler buldum ve 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim öyle şok oldum ki saatlerce ağladım .hala inanamıyorum bazen acaba ben bir ruyadamiyim yoksa delirdim mi diyorum. RABBİM isteyen herkese nasip etsin hamile olupta bebeğini kavuşmayı bekleyenlere de hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin