hala adet olmayan varmı

merhaba..
bende hala adet olmadım. doktoruma sordum çok yoğun emzirenler kadınlar 9 aya kadar adet görmüyormuş. normal endişelenme dedi... ben hala emziriyorum o yüzdende hala olamadım ...

ben oldum kızım 40 günlükken oldum ondan sonra 2 kere daha oldum yani kızım şuan 7 aylık sadece 3 kere adet oldum doğumdan önce böyle düzensiz değildi doktora gitmem gerekiyo düzensizlik için

bende daha olmadım 1 yılda bile olan varmış o yüzden çok sorun etmiyorum karamionunda dediği gibi şu yazı atlatsak iyi de olur yani :)

adet olmamak meselem tamam ama hamile olmak asıl korkum ..
tek çocuk yeter derken birini emzirirken diğeri biraz zor olur gibi... olan ğlumun sütne olacak gibi geliyooo...

bende henüz olmadım...Büyük kızımdada 8 ayı doldurunca olmuştum..Sanırım bundada öyle olucam...Keşke yaz bitene kadar olmasam:))

kızlar benim oğlum 1 haftadır hiç emmiyor ondan öncede sadece geceleri emiyordu acaba emzirmeyi bıraktıktan ne kadar sonra gelir:? yoksa gelmesi mi lazımdı şimdiye bilgisi olan yardım etsin :? normalmi :?

benim de geldi 4. günümdeyim adet olmak güzel ama çok sancı oluyor. Aynı zamanda da spiral taktırdım.. Biz kadınların derdi bitmeeeeeezzzzz :kedi: şakkıdı

X