Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba.. bende hala adet olmadım. doktoruma sordum çok yoğun emzirenler kadınlar 9 aya kadar adet görmüyormuş. normal endişelenme dedi... ben hala emziriyorum o yüzdende hala olamadım ...
ben oldum kızım 40 günlükken oldum ondan sonra 2 kere daha oldum yani kızım şuan 7 aylık sadece 3 kere adet oldum doğumdan önce böyle düzensiz değildi doktora gitmem gerekiyo düzensizlik için
adet olmamak meselem tamam ama hamile olmak asıl korkum .. tek çocuk yeter derken birini emzirirken diğeri biraz zor olur gibi... olan ğlumun sütne olacak gibi geliyooo...
kızlar benim oğlum 1 haftadır hiç emmiyor ondan öncede sadece geceleri emiyordu acaba emzirmeyi bıraktıktan ne kadar sonra gelir:? yoksa gelmesi mi lazımdı şimdiye bilgisi olan yardım etsin :? normalmi :?
benim de geldi 4. günümdeyim adet olmak güzel ama çok sancı oluyor. Aynı zamanda da spiral taktırdım.. Biz kadınların derdi bitmeeeeeezzzzz :kedi: şakkıdı