Hala adet olmadım

Sad woman

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
88
34
8
29
Kızlar merhaba yaklaşık 7 ay önce doğum yaptım hala adet olmadım 2 hafta kadar önce kahverengi akıntı geldi 2 gün ama kanama olmadı daha sonra kesildi emziriyorum hala ve korunmayada devam ediyorum ama korkuyorum adet olmadıkça aynı durumu yaşayan var mı

Kızlar merhaba yaklaşık 7 ay önce doğum yaptım hala adet olmadım 2 hafta kadar önce kahverengi akıntı geldi 2 gün ama kanama olmadı daha sonra kesildi emziriyorum hala ve korunmayada devam ediyorum ama korkuyorum adet olmadıkça aynı durumu yaşayan var mı
Bende 7 ay önce doğum yaptım ama hala adet olmadım 3 ay önce çok çok az kırmızı gordm kaç sefer daha olmadm. Siz oldunuz mu.

Ben 18 aylıktı oğlum adet olduğumda iki kerede doktora gittim emzirme döneminde adet olamama gayet normalmiş..

Emzirdikçe ve en bastam beri süt sagmadiysaniz süt artma eğiliminde olduğu için adet olmamaniz normal

Olabiliyor canim emzirmeden kaynakli

Hanımlar emzirdiğiniz için geç adet olursunuz. Paniklemeyin korunuyorsunuz da. Benim ilk doğumdan 14 ay sonra adet olmuştum. 2. Doğumdan 6 ay sonra adet olmuştum.

Bende pko var. Ben 2. Doğumdan sonra korunmadım. 2 defa adet gördüm. Sonra hamile kaldım. Şimdi 34 haftalık hamileyim. inşallah bende sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım.

Normal bi durum doktor bize öyle söylemişti endiselenmeyinendiselenmeyin

Back