• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala adet olmadim

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Gecen ay adet söktürücü kullandim 3 günde adet oldum. Bu ay 7inci günüm hala olmadim. Pkos var bende sogan kürü uygulamama ragmen bu ay bi degisiklik görmedim. Daha beklemelimiyim yoksa doktoruma haber mi etmeliyim bilemedim ya 😞

Gecen ay adet söktürücü kullandim 3 günde adet oldum. Bu ay 7inci günüm hala olmadim. Pkos var bende sogan kürü uygulamama ragmen bu ay bi degisiklik görmedim. Daha beklemelimiyim yoksa doktoruma haber mi etmeliyim bilemedim ya
Gecen ay adet söktürücü kullandim 3 günde adet oldum. Bu ay 7inci günüm hala olmadim. Pkos var bende sogan kürü uygulamama ragmen bu ay bi degisiklik görmedim. Daha beklemelimiyim yoksa doktoruma haber mi etmeliyim bilemedim ya 😞
Bende aynı durumdayım.. doğum kontrol kullanıyordum 2 ay oldu bırakalı, ancak cocuk istiyorum diye kullandırtmadı. Hala adet olamadım, tarlusal mı bunun son yolu😞

Benimde kahverengi akıntım oldu adet oldum sanmıştım ama sonra kesildi kanama filan yok anlamadım gitti

Yok, henüz değil. Bekliyorum, bide cocuk için deniyoruz da, en son 9 ocakta bi test yaptım negatifti bidaha yapmadım. Bugun olmam lazımdı ancak hala tık yok
Benimde kahverengi akıntım oldu adet oldum sanmıştım ama sonra kesildi kanama filan yok anlamadım gitti

Daha dün yaptım negatif çıktı canım hiç yapmazdım içime bi kurt düşmüştü ama negatif. Erken gebelik testimi yapsam diyorum bilemiyorum 😞
Erken yapın bi onda da deneyin, bende yarın sabah şansımı denicem testle. Negatifse maydanoz suyu yapıp içeceğim😞

Merhaba.Sonuçlarınız nedir? Bende 5 gün sadece lekelenme şeklinde oldu. Adet olamadım. Bugün 6. Gün test yaptım negatif çıktı. Bu ayın 6 sıhda muayene olmuştum ondan mı acaba diye düşünüyorum!

Ben de Aralık sonu lekelenme şeklinde oldum 4-5 gün. Dr yumurtlama bozukluğu olmuştur dedi adeti bekle dedi, lekelenmeden 18 gün sonra adet oldum🤦🏻‍♀️ Offff döngüm mahvoldu ya 🥺

Back
X