Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen ay adet söktürücü kullandim 3 günde adet oldum. Bu ay 7inci günüm hala olmadim. Pkos var bende sogan kürü uygulamama ragmen bu ay bi degisiklik görmedim. Daha beklemelimiyim yoksa doktoruma haber mi etmeliyim bilemedim ya
Bende aynı durumdayım.. doğum kontrol kullanıyordum 2 ay oldu bırakalı, ancak cocuk istiyorum diye kullandırtmadı. Hala adet olamadım, tarlusal mı bunun son yoluGecen ay adet söktürücü kullandim 3 günde adet oldum. Bu ay 7inci günüm hala olmadim. Pkos var bende sogan kürü uygulamama ragmen bu ay bi degisiklik görmedim. Daha beklemelimiyim yoksa doktoruma haber mi etmeliyim bilemedim ya![]()
Tarlusal kullanmadinmi adet söktürücü için canim ?Bende aynı durumdayım.. doğum kontrol kullanıyordum 2 ay oldu bırakalı, ancak cocuk istiyorum diye kullandırtmadı. Hala adet olamadım, tarlusal mı bunun son yolu![]()
Yok, henüz değil. Bekliyorum, bide cocuk için deniyoruz da, en son 9 ocakta bi test yaptım negatifti bidaha yapmadım. Bugun olmam lazımdı ancak hala tık yokTarlusal kullanmadinmi adet söktürücü için canim ?
Benimde kahverengi akıntım oldu adet oldum sanmıştım ama sonra kesildi kanama filan yok anlamadım gittiYok, henüz değil. Bekliyorum, bide cocuk için deniyoruz da, en son 9 ocakta bi test yaptım negatifti bidaha yapmadım. Bugun olmam lazımdı ancak hala tık yok
Siz test yaptınız mı?Benimde kahverengi akıntım oldu adet oldum sanmıştım ama sonra kesildi kanama filan yok anlamadım gitti
Daha dün yaptım negatif çıktı canım hiç yapmazdım içime bi kurt düşmüştü ama negatif. Erken gebelik testimi yapsam diyorum bilemiyorumSiz test yaptınız mı?
Erken yapın bi onda da deneyin, bende yarın sabah şansımı denicem testle. Negatifse maydanoz suyu yapıp içeceğimDaha dün yaptım negatif çıktı canım hiç yapmazdım içime bi kurt düşmüştü ama negatif. Erken gebelik testimi yapsam diyorum bilemiyorum![]()
Bakalım canım hayırlısı olsun hakkımızdaErken yapın bi onda da deneyin, bende yarın sabah şansımı denicem testle. Negatifse maydanoz suyu yapıp içeceğim![]()
Eğer gecıkme yaşadıysan test yap canımBenimde kahverengi akıntım oldu adet oldum sanmıştım ama sonra kesildi kanama filan yok anlamadım gitti