• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala adet olamadım:((

smtekece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
137
37
28
Arkadaşlar adetim 10 gün gecikti hamilelik yok kesin çünkü dün test yapıldı. Bu durum iyice sinirlerimi bozdu benim. Doğal yoldan bir çözümü var mı bunun
 
Bir şişe kızılay soda + Gripin (içindeki toz). Sodaya dökünce köpürür zaten, hızlıca içer bitirirsen 2 güne kalmaz sökülürsün evelallah :KK39:Hepimizin başına gelebiliyor bu durum, bu yöntem ise %100 çalışıyor. Zararı yok, sadece kanı ve kan akışını artırdığı için etkili. Şifa olsun.
 
1 bardak civanperçemi herşeye deva :) benım gecen ay 17 gun gecikti olamıyordum sokturucu ıctım doktor verdı hala gelen giden yok bitmesinden 6 gun gecişti 1 bardak cıvanpercei içtim 1 saat sonra oldum :)
 
Back