- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Hayır böyle renkli hani köylerde olur sarı kırmızı kalın birşey örttük herseye. Valaha hıc hosuma gıtmıyorBen örtü hiç sevmem de örtmem de.
Eşin de temizliği o yapmadığına göre karışmasa iyi olur.
Ama anlamadım, koridor halısına yolluk denmiyor muydu zaten.
Baya kötü duruyor zaten. Upuzun. İnanın onları çırp halıları kaldır. Temızlık o kadar zor gelıyor ki artıkHalı örtüleri var mis gibi yolluk çok kötü durur.
Evet evet kesinlikle. Sımdı bu yollukların altından halı gözükür. Yanı tam kapatmıyor. Eni kısa boyu uzun. Sarı kırmızı mavi uzun bırseyTabi ki mantıklı değil. Ne gerek var ev yamalı gibi kat kat
İşte yok kuslar var dıyor. Yok bısey dökülür. Yenı evlıyız. O kadar kotu duruyor ki.Halının üstüne başka bir halı sermenin mantığını oturtamadım ben kafamda. Eviniz müze mi o kirlenmesin bu eskimesin?
E kaldırsanızaHayır böyle renkli hani köylerde olur sarı kırmızı kalın birşey örttük herseye. Valaha hıc hosuma gıtmıyor
Hoşa gitmez tabii haklısın da eşin bence çok müdahale etmemeli. Kayınvalide hiç karışmamalı.Hayır böyle renkli hani köylerde olur sarı kırmızı kalın birşey örttük herseye. Valaha hıc hosuma gıtmıyor
Bana sormadan dikti bırseyler yaptı kv onu. Kp ölcu aldı. Ben halı ıcın alıyo sanmıştım. Bır baktım bunu sercez dedıler. Eşim aşırı titiz. O kirlenmesin bu kirlenmesinHoşa gitmez tabii haklısın da eşin bence çok müdahale etmemeli. Kayınvalide hiç karışmamalı
Koltuk koyu gri. Aslında örtmesek olur. Kv örtü almıs örtün diye. Halılara yolluk dikmiş. Eşim tutturdu örtelim kirlenecek dıyeBunu buraya mı soruyorsun
İstemiyorsan kaldırırsın
Halı zaten yeri örtmek için onun üstüne bir şey örtülmez ki
Kirlenirse yıkanır temizlenir vs
Eşya bu evladiyelik değil
Koltuğu da halıyı da örtmem oğlum küçükken kirletir demişlerdi kirletsin silinir dedim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?