Valla senin yerinde olsam bol bol gezmeye giderim gelince seni evde bulamasinlar dediği zaman da aradan dini keşke dersin ayrıca bi yerlere gidince haber verme onlara sadece eşine söyle kv bize neden haber vermedin derse hepinizi tek tek mi aricam eşim biliyor yetmezmi de..... bunlar benim fiktim tabi..ben biraz sinirli bi insanm hesap vermekten nefret ederim ve eşim dışında kimseye de nereye gittiğimin hesabını vermemcumartesi geliriz diye aramasida yarin.mevlut var akarabalarinin.oraya gidecekmiyim.diye aradi oyle.lafvarasinda dedi
ya kizlar.derdim8 sizlere yazabiliyorum benim.kaynanam.niye.boyle evim ayri sukur bir arada oturmak istesede oturmuyorum ama sunu anlamiyorum haber vermeden musaitm8sin demeden.kayinbabamla.kaynanam.geliyor evime birsey demiyorum.oyuzden.sosyal hayatim.kalmadi kimseyi.eve rahat cagiramiyorum neyse onuda idare ediyorumda nereye gidecegime karismasina sinirleniyorum esim izin veriyor bende bana gore isim olabiliryor evladim var doktoru asisi olabiliyor ama diyorki bizim haberimiz olsun.bizde gidelim doktora filan.ama bem.30 yasinda okumus biriy.esime hesap verdikden sonra kimse karisamaz bence.niye boyle yapiyorki anlamiyorum insan.kayinvaldesi olsabile gelirken kizim.evdemisin.musaitmisin dese bugun aramis cumartesi biz geliriz daha carsba bendeydi birgun.kaldi gittiler bende cumartesi arkadaslarima soz verdim bunuda soyledim.telefonu sesi bozul.sekilde kapatti ya hicmi benim.ozel.hayatim.omuyacak.yinemi iptal.etmeliyim arkadaslarimi haksizmiyim
ya kizlar.derdim8 sizlere yazabiliyorum benim.kaynanam.niye.boyle evim ayri sukur bir arada oturmak istesede oturmuyorum ama sunu anlamiyorum haber vermeden musaitm8sin demeden.kayinbabamla.kaynanam.geliyor evime birsey demiyorum.oyuzden.sosyal hayatim.kalmadi kimseyi.eve rahat cagiramiyorum neyse onuda idare ediyorumda nereye gidecegime karismasina sinirleniyorum esim izin veriyor bende bana gore isim olabiliryor evladim var doktoru asisi olabiliyor ama diyorki bizim haberimiz olsun.bizde gidelim doktora filan.ama bem.30 yasinda okumus biriy.esime hesap verdikden sonra kimse karisamaz bence.niye boyle yapiyorki anlamiyorum insan.kayinvaldesi olsabile gelirken kizim.evdemisin.musaitmisin dese bugun aramis cumartesi biz geliriz daha carsba bendeydi birgun.kaldi gittiler bende cumartesi arkadaslarima soz verdim bunuda soyledim.telefonu sesi bozul.sekilde kapatti ya hicmi benim.ozel.hayatim.omuyacak.yinemi iptal.etmeliyim arkadaslarimi haksizmiyim
Valla senin yerinde olsam bol bol gezmeye giderim gelince seni evde bulamasinlar dediği zaman da aradan dini keşke dersin ayrıca bi yerlere gidince haber verme onlara sadece eşine söyle kv bize neden haber vermedin derse hepinizi tek tek mi aricam eşim biliyor yetmezmi de..... bunlar benim fiktim tabi..ben biraz sinirli bi insanm hesap vermekten nefret ederim ve eşim dışında kimseye de nereye gittiğimin hesabını vermem