• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksız mıyım? Boş yere mi vicdan yapıyorum?

Bakteriyofaj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
155
106
53
Merhabalar,
Yaklaşık 1.5 yıldır gelgitli ilişki mi değil mi bile bilmediğim bir durumun içindeydim. İlk iki buluşmadan sonra ev, tatil, boy fotosu vb. konuları açılınca ben durumdan rahatsız olup görüşmek istemediğimi söyledim. Fakat sonra ben yine dönüş yaptım. Zamana bırakalım dedik. Bu sefer karşı taraf istemedi. Ancak benimle hala flört ediyormuş gibi konuşmaya devam etti. Bu yüzden bende ona yakın oldum. Fakat bana artık bir ilgisi olmadığını söyledi. Bu arada işin içine başka bir bayan daha girdi. Bu bayanda benim tanıdığım biri üç defa filan görümüşler dışarıda. Bana olduğu gibi bir yaklaşım olmuş. İlerlememiş. E tabi benim tanıdığım biri ile olunca bu durumada üzüldüm. 1 yıl boyunca böyle gelgitli devam etti. Pandemi dönemi boyunca yazıştık. Ben ev konusunun zamanla olabileceğini söyledim. Haziran ayında sevgili olma kararı alacaktık. Ancak bir ay sevgili oluruz evime gelmezsen ayrılırız gibi bir söz duyunca ben geri adım attım. Böyle çıkar üzerine bir ilişki kurmayacağımı süre biçmenin doğru olmadığını söyleyip istemedim. Aradan 2 ay geçti. Bu sefer karşımdaki insan artık öyle bir talebi olamadığını herşeyi akışına bırakmak istediğini söyleyip özür diledi. Ancak ilgisiz, konu yine eski yerlere geliyor. İletişimimizi bir türlü koparamadık ama yani benim yüzümden sanırım En son bir ay önce ev ziyaretini gerçekleştirdim artık hiçbir şekilde yakınlaşma olmadı fakat evin içinde sadece sarıldık ve film izledik. 2 gün sonra ise bana ben senin duygularına karşılık veremem olanların hepsi fizikseldi diye bir mesaj geldi. Terk edildim. Bu süreçte hala kendimi suçluyorum. Acaba ben mi başta çok önyargılı yaklaşıp adama sapık gibi davranıp kendimden soğuttum diye. Sizler bu konuda ne dersiniz?

Biraz dışarıdan bir göz gibi okumaya çalışın yazdıklarını.

Şu durumda nasıl kendinizde hata arıyorsunuz? Onun istekleri en baştan belliymiş, siz anlamamakta direnmişsiniz. Boşu boşuna 1 yıl gitmiş hayatınızdan.Yok düzelir, yok belki ben yanlış anladım, bir şans daha vereyim. Aslında bir insan hakkında ilk izlenimimiz genelde doğru oluyor.

Hayır siz hatalı falan değilsiniz.

Merhabalar,
Yaklaşık 1.5 yıldır gelgitli ilişki mi değil mi bile bilmediğim bir durumun içindeydim. İlk iki buluşmadan sonra ev, tatil, boy fotosu vb. konuları açılınca ben durumdan rahatsız olup görüşmek istemediğimi söyledim. Fakat sonra ben yine dönüş yaptım. Zamana bırakalım dedik. Bu sefer karşı taraf istemedi. Ancak benimle hala flört ediyormuş gibi konuşmaya devam etti. Bu yüzden bende ona yakın oldum. Fakat bana artık bir ilgisi olmadığını söyledi. Bu arada işin içine başka bir bayan daha girdi. Bu bayanda benim tanıdığım biri üç defa filan görümüşler dışarıda. Bana olduğu gibi bir yaklaşım olmuş. İlerlememiş. E tabi benim tanıdığım biri ile olunca bu durumada üzüldüm. 1 yıl boyunca böyle gelgitli devam etti. Pandemi dönemi boyunca yazıştık. Ben ev konusunun zamanla olabileceğini söyledim. Haziran ayında sevgili olma kararı alacaktık. Ancak bir ay sevgili oluruz evime gelmezsen ayrılırız gibi bir söz duyunca ben geri adım attım. Böyle çıkar üzerine bir ilişki kurmayacağımı süre biçmenin doğru olmadığını söyleyip istemedim. Aradan 2 ay geçti. Bu sefer karşımdaki insan artık öyle bir talebi olamadığını herşeyi akışına bırakmak istediğini söyleyip özür diledi. Ancak ilgisiz, konu yine eski yerlere geliyor. İletişimimizi bir türlü koparamadık ama yani benim yüzümden sanırım En son bir ay önce ev ziyaretini gerçekleştirdim artık hiçbir şekilde yakınlaşma olmadı fakat evin içinde sadece sarıldık ve film izledik. 2 gün sonra ise bana ben senin duygularına karşılık veremem olanların hepsi fizikseldi diye bir mesaj geldi. Terk edildim. Bu süreçte hala kendimi suçluyorum. Acaba ben mi başta çok önyargılı yaklaşıp adama sapık gibi davranıp kendimden soğuttum diye. Sizler bu konuda ne dersiniz?
Tabiki siz suçlusunuz. Adam sapık değil aksine temiz aile çocuğu. Kaçırmışsınız tühhhh:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Merhabalar,
Cinsellik arıyor, ama keşke net ve dürüst olsaymış. Bi öyle bi böyle. Arada yokluyor ikna olur musun diye falan. Hoş değil. Araya başkaları girmiş, yani onun için o kadar da önemin yokmuş. Derdi çok başka yani. Derdini gideren herkese gidebilir.

Uzak durun böylelerinden.Şu korona döneminde gitsin bulsun fiziksel ihtiyacını giderecek birini.Ne yazık ki böylelerinin tek derdi evime gel-git bir şeyler yaşayalım ama sevgili olmayalım oluyor..

İyide adam zaten sapık balık baştan kokmuş neden zorladınız ? Yapmam etmem deyip evinede gitmissiniz. Fiziksel dedigine göre sizden iş cıkmıcagınıda anlamış yada fiziginizi mi begenmedi acaba ? Mümkün. Siz kendinizi suclamaya yer arıyorsunuz herhalde yada çok aşık oldunuz bilemedim..

Olan olmuş... Fiziksel duygusal mantıksal... De... Vicdan ne ayak?
"Yaşandı bitti saygısızca..." de geç...

zaten en baştan niyeti çok belliymiş, belki aynı anda başkalarıyla bile konuşuyordur
diğer kadınla da benzer sebeplerden ilerlemediyse, demek ki yapısı bu
evime gelmezsen ayrılırım cümlesinden sonra sizin vicdan yapmanız cok mantıksız zaten

Back
X