• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakliyken sinirlarimi koruyamayip ofke tasmasi sebebiyle haksiz duruma dusup terkedilmek

Hilalcikcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2018
1
1
86
43
38 yasindayim iyi bir is ve egitimim var aslinda ama 6 sene once bosandim yeniden evlenemdim az daha 2 kez evleniyordum 2 hafta once bitti sinirlarimi koruyamiyum sinirlenecek seyleri once kolay affediyorum tad tuz bozulmasin diye sonra karsimdaki baska seyler baska seyler yapiyor bu sefer taşıp hakliyken haksiz konuma dusuyorim anne babayla yasiyorum annem surekli hakaret eden bu kacinci diye suclayan biri cok daraldim neden degersiz konuma dusuyorim napabilirim

Olayları sıcağı sıcağına çözerek ancak bu durumdan kurtulursunuz bir de her yuttugunuz şeyi bak ben ne kadar ılımlı uyumluyum herşeyi sineyi çekiyorum senin için neler yapıyorum diye diye kendinizi yücelterek yaparsanız karşınızdaki o yuttuklarınızi farketmez bile ne yapıyorsanız karşılık beklemeden yapın ve yaşım 38 aman olsun ağzımızın tadı kaçmasın diye susmayin erkekler ağırlığı olan kendi sınırlarını bilen ve koruyan kadınlara hayran olur ve evlenme arzusu duyar ama bu ağırlık tatlı dille olmak höt höt Cafer emmi gibi ben böyleyim ben şöyleyim diyerek değil asla içinize atıp balon gibi şişirip sonra patlayacak konuma gelmeyin getirmeyin o an sorun anında cesur olun ve sorunu dile getirin giden her türlü gider değer veren sorunu çözmeye uğraşır ..maalesef karşınızdaki kişi terketmekte haklı bir ömür balon gibi kendini şişirip en alakasız şeye patlayan bir kadınla ben de yasayamazdim dogrusu

Back