Arkadaslar ben onceleri cok iyi niyetli, nisanlimin ailesiyle samimi olmak isteyen biriydim hep arar nisanlimin annesinin hatrini sorar bazen hediyeler alirdim ve bu benide mutlu ederdi. Nisanlimin annesinin bazi olumsuz seylerine kor ve sagir olurum ne var her kayinvalide boyledir diye kabul etmistim. Sonra zamanla beni disladigini hissettim ve zamanla buna emin oldum. Bir kac durum oldu ve cok kirildim nisanlimla paylastim o'da annesiyle paylasmis neden oyle oldu anne bak kizin kalbi kirilmis diye, kayinvalide aglayip sizlayip bahanelerde her seferinde kendini hakli cikarmayi beceriyor, tabi nisanlimda annesinin ailesinin tek lafinda onlarin arkasinda olup ailesine toz kondurmuyor tabi. Herneyse bunlari sorumu anlayabilin diye aciklamak istedim.
Soruma gelirsek, simdi kizlar dogal olarak ben sogudum ve kendimi geri cektim aramiza mesafe koydum aramayi kestim sadece bayramdan bayrama ararim dedim, nisanlimlada paylastim bunu onceleri tamam sen nasil iyi hissedeceksen oyle olsun diyordu ama ... ama kayinvalidem hep beni sikayet ediyor hic aramiyor artik, niye aramiyor diye nisanlima soruyormus, nisanlim bilmiyorum sen ara sor istersen demis, ne alakasi var kucukler buyukleri arar, aramasi gerek ayip ediyor vs diyormus benim hakkimda.
Simdi soyle birsey olustu, ben kotu gelinim hayirsizim arayip sormuyorum, ben araya sogukluk getiriyorum, yani hakliyken haksiz duruma dustum arkadaslar. Sanki hersey benim sucum, aramizin samimi olmamasi benim sucummus gibi oldu. Ben ise nekadar hevesliydim iyi anlasmak, haberlesmek, gorusmek beraber olmak istiyordum kayinvalidemlerle ama kendisi soguttu beni, simdide beni haksiz durumuna dusuruyor.
Kesinlikle bundan sonra samimi olma istegim falan kalmadi, aman uzak olsun ama beni hakliyken haksiz duruma dusuruyor, kendini melek beni kotu cikartiyor ne yapabilirim?