haklimiyim? haksizmi?

Seni gerçekten sevseydi bir başkasıyla hayat kurmanı istemezdi..
Bence şükret yol yakınken göstermiş sana gerçek yüzünü..
Bu adamdan bi cacık olmaz canım.. :KK66:

Bak ne kadar net doğruyu görüyorsun aslında. Hayatını mahvetmesine izin verme. Bencil bir adamda takılı kalıp, deprasyonlara girme. İyi ki böyle karaktersiz biri için düzeni mi bozmamışım diye şükret, yoluna bak.

evet sükrediyorum aslinda, karaktersiz, vicdansiz

aliskanliklarimdan kurtulamiyorum sadece iste... ve zoruma gitmesi onun beni böyle bir sebepten suclamasini

Amma gömdük adamı ya :cool: sen pişman olduğunu falan düşündüğünde şüpheye düştüğünde bu topiğin altındakileri oku tekrar tekrar, iyice nefret edersin adamdan :KK50:En Büyük KK

kizlar yine ben. size son durumlari aciklayip yorumlarinizi merak ettim; bitireli malum 2 hafta oldu. bitirme işini annesi birkaç gün sonra duymuş. annesi anneme telefon acıp yalvar yakar konuşmalar fln yaptı; ne olur bitirmesinler. ben kızını cok seviyorum onu hep gelinim olarak görüyordum; şok oldum bu duruma vsvs. annemde ona bu kırıcı durumları anlattı. oğlunun rezil tavırlarını fln. dün annesi oğluyla tekrardan konuşmuş neden böyle oldu, neden böyle yaptın diye. oğlunun verdiği cvp ise: benim o günü canım cok sıkkındı o yüzden yazdım demiş.
nefret ediyorum resmen ondan; benim için o bitti zaten.

O sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmemis bence. Allahin sevgili kuluymussunuz evlenmeden görmüşsünüz .Birdaha görüşmeyin unutun.

O sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmemis bence. Allahin sevgili kuluymussunuz evlenmeden görmüşsünüz .Birdaha görüşmeyin unutun.

kurtulduguma gercektende seviniyorum.
dengesizin annesine verdigi cvpa nediyorsunuz peki? böyle ciddi bir konuyu canı sıkkınmışta o yüzden yazmış; nefret ediyorum ondan; iyiki hayatımdan gitti.

bir insan kendisi için hayatınızdan vazgeçmenizi istiyorsa bencildir bence.madem başka insanla tanışmanızı istiyor tanışın bakalım ne olacak :) onun için mutsuz olacağınız zor duruma düşeceğiniz bir yerde yaşamak zorunda değilsiniz. o egosunu sizin mutluluğunuz ve ailenizle olan huzurunuzdan üstün tuttuğu için haksız. ayrıca büyük şehirde yaşamaya alışkın insanlar küçük şehirlerde mutsuz oluyorlar zaten bunalıyorlar..

bir insan kendisi için hayatınızdan vazgeçmenizi istiyorsa bencildir bence.madem başka insanla tanışmanızı istiyor tanışın bakalım ne olacak :) onun için mutsuz olacağınız zor duruma düşeceğiniz bir yerde yaşamak zorunda değilsiniz. o egosunu sizin mutluluğunuz ve ailenizle olan huzurunuzdan üstün tuttuğu için haksız. ayrıca büyük şehirde yaşamaya alışkın insanlar küçük şehirlerde mutsuz oluyorlar zaten bunalıyorlar..

Gercekten cok haklisiniz söylediklerinizde. size son durumlari aciklayim. bitireli malum 2 hafta oldu. bitirme işini annesi birkaç gün sonra duymuş. annesi anneme telefon acıp yalvar yakar konuşmalar fln yaptı; ne olur bitirmesinler. ben kızını cok seviyorum onu hep gelinim olarak görüyordum; şok oldum bu duruma vsvs. annemde ona bu kırıcı durumları anlattı. oğlunun rezil tavırlarını fln. dün annesi oğluyla tekrardan konuşmuş neden böyle oldu, neden böyle yaptın diye. oğlunun verdiği cvp ise: "benim o günü canım cok sıkkındı o yüzden yazdım" demiş. bu duruma nediyorsunuz?

Amma gömdük adamı ya :cool: sen pişman olduğunu falan düşündüğünde şüpheye düştüğünde bu topiğin altındakileri oku tekrar tekrar, iyice nefret edersin adamdan :KK50:En Büyük KK

mrb canim sana son durumlari aciklayip yorumunu merak ettim; bitireli malum 2 hafta oldu. bitirme işini annesi birkaç gün sonra duymuş. annesi anneme telefon acıp yalvar yakar konuşmalar fln yaptı; ne olur bitirmesinler. ben kızını cok seviyorum onu hep gelinim olarak görüyordum; şok oldum bu duruma vsvs. annemde ona bu kırıcı durumları anlattı. oğlunun rezil tavırlarını fln. dün annesi oğluyla tekrardan konuşmuş neden böyle oldu, neden böyle yaptın diye. dengesiz oğlunun verdiği cvp ise: "benim o günü canım cok sıkkındı o yüzden yazdım" demiş.
nefret ediyorum resmen ondan; iyiki hayatimdan gitti.

mrb canim sana son durumlari aciklayip yorumunu merak ettim; bitireli malum 2 hafta oldu. bitirme işini annesi birkaç gün sonra duymuş. annesi anneme telefon acıp yalvar yakar konuşmalar fln yaptı; ne olur bitirmesinler. ben kızını cok seviyorum onu hep gelinim olarak görüyordum; şok oldum bu duruma vsvs. annemde ona bu kırıcı durumları anlattı. oğlunun rezil tavırlarını fln. dün annesi oğluyla tekrardan konuşmuş neden böyle oldu, neden böyle yaptın diye. dengesiz oğlunun verdiği cvp ise: "benim o günü canım cok sıkkındı o yüzden yazdım" demiş.
nefret ediyorum resmen ondan; iyiki hayatimdan gitti.

aklını karıştırmamasına sevindim rica minnet olacak işler değil sonuçta bunlar

X