haklimiyim? haksizmi?

İyi de baska yerde yasasa niye olmuyor ki? Anneniz, baska sehir istedigi icin mi olmz dediniz??? Sanki biraz kosul kosmussunuz gibi. biraz bekleyelim eger istanbul olursa devam ederiz gibisinden. Belki alsigi para istanbulda yasamak icon yeterli degil? istanbulda yasamin ne kadar pahali oldugu ortada zaten. Her yigidin harci degil gidip sifirdan duzen kurmak bir de ustune evlenecek vs. :) Olaya sadece sizin pencerenizden bakilirsa siz haklisiniz. Onun penceresinden de bakmak lazim...

onun ailesi bana öncelikle sart kostu benim yasadigim sehiri unutmam icin. cok alakasizdi ozamanlarda. erkek arkadasim öyle birsey yok diyip gecistirmisti. ben yurtdisinda yasadigim icin kasabali biyer beni bogardi. o yüzden istanbula gidelim dedim. cünkü ilerde bende orda calisacaktim ve yaz tatilerine istanbula gittigimiz icin benim icin bilindik bir sehirdi.

bide benden üste cikiyor, ben onun icin nelerden vaz geciyordum burdan ailemden, isimden, hayatimdan, alisganliklarimdan sirf beraber mutlu olalim diye. ama o sadece neden ben sehir sectigim icin beni sucluyor. aklim ermiyor :KK43: hayatimi mahvetti
sorun da bu yaaa..bi adam için kendi hayatından vazgeçtiğinden ötürü,darmdağın oluyorsun...
adam vazgeçti mi birşeyinden senin için??? yyoooo hayır ,o yüzden rahat bak başkalarıyla tanışalım diyor...
hiç bir erkek için hayatından kişiliğinden vazgeçmeye değmez....

onun ailesi bana öncelikle sart kostu benim yasadigim sehiri unutmam icin. cok alakasizdi ozamanlarda. erkek arkadasim öyle birsey yok diyip gecistirmisti. ben yurtdisinda yasadigim icin kasabali biyer beni bogardi. o yüzden istanbula gidelim dedim. cünkü ilerde bende orda calisacaktim ve yaz tatilerine istanbula gittigimiz icin benim icin bilindik bir sehirdi.
Orta yolda bulusmak lazim. Sizin sevgiliniz oraya gitse oranin dilini yasamini kulturunu biliyor mu? Orda size bakabilir mi? O yuzden ailesi orayi unutmanizi istemiz olabilir ama usluplarini nilemem belki itici olmua olabilirlee. İstanbulu isterken mesela sordunuz mu, yasamak nasildir paramiz yeter mi gibisinden? evi var mi orada? Aldigi maas karsilayacak mi masraflari?? Cogu insan kucuk sehiri masrafi az diye secer. Sanirim uyusamayacaginizi zaten anlamis, bunu da bahane edip ayrilmis. O yuzden yasadiginiz yerden bulun birisini bence daha iyi olur. Burada zorlanabilirsiniz yani. :)

Bana da bahane gibi geldi. Sadece seni demek için gidip başka bi yer yazılır mı yahu? hayatını deneler üzerine inatlar üzerine mi kurucak bu adam. çok iyi olmuş canım evlenmeden bunları görmen.

evet hep bi inati vardi, yüksek bi egosu gittikce gercek yüzü ortaya cikti

Bana da bahane bulmuş gibi geldi evlenmemek için

Seven insan orta yolu bulmaya çalışır. Fedakarlık tek taraflı olmaz, sen bütün hayatını geride bırakıp onunla yeni bi yaşam kurmaya karar vermişsin. Senin aşkın bu adama fazla bence

Unutması zor olur ama unutulur kimse vazgeçilmez değil bu hayatta tüm bunları erkenden gördüğün içinde şükretmelisin

Karşına daha kimler kimler çıkar :) :KK66:

Orta yolda bulusmak lazim. Sizin sevgiliniz oraya gitse oranin dilini yasamini kulturunu biliyor mu? Orda size bakabilir mi? O yuzden ailesi orayi unutmanizi istemiz olabilir ama usluplarini nilemem belki itici olmua olabilirlee. İstanbulu isterken mesela sordunuz mu, yasamak nasildir paramiz yeter mi gibisinden? evi var mi orada? Aldigi maas karailayacak mi

o buriya gelseydi, onun isi bile hazirdi. buriya gelmeyi reddetti. benim yabanci dilim yok dedi, sen trye gelirsen daha kolay olur bizim icin dedi; istanbul, izmir diye kendisi secenekler söylüyordu bana; ama iste benim inatima istanbulu degilde o baska sehiri yazdi; ben orda tercümanlik yapmayi düsünüyordum, kendiside sinifögretmeni

Bana da bahane bulmuş gibi geldi evlenmemek için

Seven insan orta yolu bulmaya çalışır. Fedakarlık tek taraflı olmaz, sen bütün hayatını geride bırakıp onunla yeni bi yaşam kurmaya karar vermişsin. Senin aşkın bu adama fazla bence

Unutması zor olur ama unutulur kimse vazgeçilmez değil bu hayatta tüm bunları erkenden gördüğün içinde şükretmelisin

Karşına daha kimler kimler çıkar :) :KK66:

benim fedakarligim ona yetmemis, sahte gelmis-koyanda buya zaten; neden bekliyelim dedigim icin; ailemi ezemem dedim ona; böyle isler aceleye gelmez diye belirttim ve tatliligla olsun dedim. onu sevmem suc olmus. sevgim yalanmis diye birde belirtti

kizlar cok cok tesekkür ediyorum, sagolun yorumlariniz icin. beni yorumlarinizla cok mutlu ediyorsunuz; cok daraldim, bunaldim gercektende.
benim ilk sevdigim, konustugum kiseydi. ondan hic böyle bir hareket beklemezdim. onca sene beni sevdigini söyledi. inanamiyorum.

Canım asıl onun sevgisi yalanmış. Sevseydi seni başka kimsenin yanına yakıştıramazdı demiş ya evlenecek başka birini bul diye, ağzına bile almazdı öyle bi kelimeyi.

Bana kalırsa evlenmekten vazgeçti suçu da senin üstüne yıkmaya çalışıyo senin yüzünden olmuş gibi. Sende ben mi haksızım acaba diye şüpheye düşmüşsün. Asla, sonuna kadar haklısın isteklerinde, evlilik için aileni ezip geçecek değilsin

Böyle adamlardan nefret ediyorum ya vazgeçilmez sanıyolar kendilerini ego tavan, yüz vermeyin şunlara

kizlar cok cok tesekkür ediyorum, sagolun yorumlariniz icin. beni yorumlarinizla cok mutlu ediyorsunuz; cok daraldim, bunaldim gercektende.
benim ilk sevdigim, konustugum kiseydi. ondan hic böyle bir hareket beklemezdim. onca sene beni sevdigini söyledi. inanamiyorum.

Benzer bi durumu bende yaşadım canım o yüzden anlayabiliyorum seni. Ben daha çok gencim tabi evlilik vs konuşulmadı hiç ama erkekler ilişkilere bizim gibi bakmıyolar onu anladım

Canım asıl onun sevgisi yalanmış. Sevseydi seni başka kimsenin yanına yakıştıramazdı demiş ya evlenecek başka birini bul diye, ağzına bile almazdı öyle bi kelimeyi.

Bana kalırsa evlenmekten vazgeçti suçu da senin üstüne yıkmaya çalışıyo senin yüzünden olmuş gibi. Sende ben mi haksızım acaba diye şüpheye düşmüşsün. Asla, sonuna kadar haklısın isteklerinde, evlilik için aileni ezip geçecek değilsin

Böyle adamlardan nefret ediyorum ya vazgeçilmez sanıyolar kendilerini ego tavan, yüz vermeyin şunlara

canim böyle yorumlar yaparak yüregime su serpiyorsun, evt resmen sucu benim üzerime atti kabul edemiyorum bunu. ben seni istedim ama sen benim yasadigim sehiri begenmedin, yer sectin demesi. bunu benden hic beklemiyormus yani. daha napiyim ben okadar hayatimi onun icin degistirip trye gidecemde. allah bildigi gibi yapsin onu vicdansiz

Kimse için hayat standartını değiştirme, kendi bilir

Bir kere taviz verip kabul edersen sonu gelmez sürekli başka şeyler ister, birde alçaklık kompleksi var gibi geldi bana, beni beğenmedin yaşadığım şehri beğenmedin vb cümlelerinden bunu anladım

İlerde evlendikten sonra senin ondan yüksek maaş almanı bile sorun eder bu işinden ayrılmanı isteyebilir

Erkek mi kalmadı ya ilkmiş zaten gelsin sıradaki :21::21::KK76:

Kimse için hayat standartını değiştirme, kendi bilir

Bir kere taviz verip kabul edersen sonu gelmez sürekli başka şeyler ister, birde alçaklık kompleksi var gibi geldi bana, beni beğenmedin yaşadığım şehri beğenmedin vb cümlelerinden bunu anladım

İlerde evlendikten sonra senin ondan yüksek maaş almanı bile sorun eder bu işinden ayrılmanı isteyebilir

Erkek mi kalmadı ya ilkmiş zaten gelsin sıradaki :21::21::KK76:

güldürdün beni :)

evet aynen öyleydi benden hep üste cikma cabasindaydi, 1 söylesem 10 ederdi onu; skintiya gelemezmis ve bana aklima geldi simdi bitirkene "benim hayatima kimse karisamaz ben nedersem o olur" diye bitirdi. Herzman onun dedigi olmasi lazimmis, olmadimi herkes kendi yoluna diye belirtti birde, ve bu dediginin herzamanda arkasindaymis kim olursa olsun.

Sen daha iyi tanıyorsundur tabii ben burda anlattıklarından yola çıkarak tarafsız bi bakış sundum. Çok sevince körleşebiliyoruz başkasından fikir almak iyi gelir böyle konularda

Bu adamla evlilik yürütemeyeceğinin sende farkındasın, çok sabit fikirli biriymiş ve anlayışsız rest çekmeler falan ne oluyoruz yani harba girmiyorsunuz ki neden bu sürekli üste çıkma çabası?

Zamana ihtiyacın var sadece kendine biraz zaman tanı unutmak için bu sürede de arama bence aklını karıştırmasına izin verme kendini dinle sadece

Pişman olup ararsa yazarsın buraya dediklerine göre değerlendiririz yine :KK66: :) sıkma tatlı canını

Sen daha iyi tanıyorsundur tabii ben burda anlattıklarından yola çıkarak tarafsız bi bakış sundum. Çok sevince körleşebiliyoruz başkasından fikir almak iyi gelir böyle konularda

Bu adamla evlilik yürütemeyeceğinin sende farkındasın, çok sabit fikirli biriymiş ve anlayışsız rest çekmeler falan ne oluyoruz yani harba girmiyorsunuz ki neden bu sürekli üste çıkma çabası?

Zamana ihtiyacın var sadece kendine biraz zaman tanı unutmak için bu sürede de arama bence aklını karıştırmasına izin verme kendini dinle sadece

Pişman olup ararsa yazarsın buraya dediklerine göre değerlendiririz yine :KK66: :) sıkma tatlı canını

:) cok sagol canim. ama egosu yüksek oldugundan asla pisman olmiyan birisi ve birde GURURu varya hani

Lisede çok sevdiğim bi hocamızın şöyle bi sözü vardı ' Gerekirse gurursuz olun ama asla onursuz olmayın '

Herkesin kendince doğruları ve yanlışları, bi yaşam tarzı var, hayat görüşünüz uymuyorsa zorlamamak lazım

Bence boylesi cok iyi olmus senin adina sen ülke degistirip gidebiliyosun ama o sehir degistiremiyor ..
boyle birinden sana koca felan olmaz!
zaten uzaktan uzaga ne kadsr taniyabilirsinki onu ..
evlenince baska huylari cikar felan , pisman olabilirdin ..

Lisede çok sevdiğim bi hocamızın şöyle bi sözü vardı ' Gerekirse gurursuz olun ama asla onursuz olmayın '

Herkesin kendince doğruları ve yanlışları, bi yaşam tarzı var, hayat görüşünüz uymuyorsa zorlamamak lazım

dogrudur belkide böyle olmasi lazim/lazimmis

bide benden üste cikiyor, ben onun icin nelerden vaz geciyordum burdan ailemden, isimden, hayatimdan, alisganliklarimdan sirf beraber mutlu olalim diye. ama o sadece neden ben sehir sectigim icin beni sucluyor. aklim ermiyor :KK43: hayatimi mahvetti
Bak ne kadar net doğruyu görüyorsun aslında. Hayatını mahvetmesine izin verme. Bencil bir adamda takılı kalıp, deprasyonlara girme. İyi ki böyle karaktersiz biri için düzeni mi bozmamışım diye şükret, yoluna bak.

X