haklimiyim? haksizmi?

kelebekx1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
80
9
Kizlar siz benim bu durumumda olsaniz ne yapardiniz? Haklimiyim? Haksizmi? Kendimi suclar oldum

Ben yurtdisinda yasiyorum, erkek arkadasim ise türkiyede. evlenmeye karar vermistik, ama ailem uzaga gidecegim icin ve o kasabada yasiyacagim icin pek gönülleri yoktu. annemgilin gönülden rizalari olmasi icin ona bekliyelim dedim, islerini yoluna koy, istedigimiz sehire gidip yasiyalim dedim hic bir zaman ayrilalim demedim. ona bekliyelim dedigim icin bana cok kizmis ve trip atmalara basladi.
kendisi mesleginin araciyla tayin isteyip baska bir sehire gidecekti. ona dedimki islerini hallet, tayin isini fln; istanbulda yasiyalim dedim oda bana dediki ben mi daha önemliyim yoksa sehir mi diye inatlik yapti. aslinda ben ona dedimki ben senin icin avrupadan trye geliyorumda fedakarlik yapipta sende benim icin istanbulu yaz orta yolu bulalim dedim. annemgilinde gönülleri olsun diye.
benim inatima istanbulu degilde yine kücük bir kasabaya tayinini istedi ve oriya gitti. benim gelemiyecegimi bildigi halde. sebep ise beni denemiski ben onun icin orayada gelirmiyim diye. herseyi bir inat ugruna yapti. ben ise onu cok sevdim, sadece biraz zaman istemistim. ve sadece sucum niye ona bekliyelim dedigim icinmis, niye ona dememisimki ben seninle her yerde yasarim! Sorun sadecebuymus.
Egosunun yüksek oldugundan benimle konusmayi kesti, ara ara yazmaya basladi ve bugünde tamamiyle bitirdigini söyledi. kendisine yeni hayat kuracakmis, beni kaybetmeyide göze aliyormus. benimde baska bir insanla tanismami istiyormus. sucum ise sadece ondan zaman istememmis ve bekliyelim dememmis. Kizlar kendimi suclu görmeye basladim yoksa öyle degilmi? Nasil bir vicdanya bu? Bütün hayallerimi onun üzerine kurmustum ben. Gururumla, duygularimla oynadi benim. cok üzülüyorum. bana bi akil verin. kendisi öyle yaptiki evlenmekten sogudum; kimseye güvenemez oldum. cünkü ben ona güvenmistim, cok sevmistim. benimde sevgimdende onun istedigi sehire gitmedigim icin süphe etmis. hasmedemiyorum bunun böyle yaptigina. sadece bekliyelim dedigim icin bitirmis. evlilik yoluna girenlerde de hep bir problem olmaz mi? Herkes hemen bir problemde yada tartismada bitirir mi? cok kötü bir durumdayim aglamaktan gözlerim sisti artik. ben oysa hep bir caba aramistim. sevgim hic birzmn yalan degildi ona karsi

İlişki böyle Uzaktan uzağa yaşandığı için hep yanlış anlaşılmalar olur..
O çok hevesliymiş evlenmeye, sizde haksız sayılmazsınız. Evlilik bu

internetten mi buldun koca adayını

bence seni Allah korumuş. yarın da farklı bir nedenle seni sınamaya kalkıp yine bir bahane bulurdu bence üzüldüğüne değmez

Bence sen haklısın..Sonuçta bir beraberlikte iki tarafın da fedakarlıkları oluyor. Siz kendi adınıza zaten büyük bir adım atmışsınız. Ama erkek arkadaşınızın işine gelmemiş ve evet bu bir bahane olmuş.. Sakın kendinizi üzmeyin.. Ve bu ilişkiden de umudu kesin ve önünüze bakın..

Bana bahane olmuş gibi geldi canım...asıl o çok sevseydi beklerdi...bence sen hiç üzülme.hayırlısı buymuş.o tek taraflı fedakarlık bekleyerek yeterince bencillik etmiş.ailene kulak ver ve kendini suçlama

bide benden üste cikiyor, ben onun icin nelerden vaz geciyordum burdan ailemden, isimden, hayatimdan, alisganliklarimdan sirf beraber mutlu olalim diye. ama o sadece neden ben sehir sectigim icin beni sucluyor. aklim ermiyor hayatimi mahvetti

Bana da bahane gibi geldi. Sadece seni demek için gidip başka bi yer yazılır mı yahu? hayatını deneler üzerine inatlar üzerine mi kurucak bu adam. çok iyi olmuş canım evlenmeden bunları görmen.

bide benden üste cikiyor, ben onun icin nelerden vaz geciyordum burdan ailemden, isimden, hayatimdan, alisganliklarimdan sirf beraber mutlu olalim diye. ama o sadece neden ben sehir sectigim icin beni sucluyor. aklim ermiyor hayatimi mahvetti

ben bunun altindan nasik kalkicam? duygularimla oynadi. bide hep üste cikma zaafinda.

İyi de baska yerde yasasa niye olmuyor ki? Anneniz, baska sehir istedigi icin mi olmz dediniz??? Sanki biraz kosul kosmussunuz gibi. biraz bekleyelim eger istanbul olursa devam ederiz gibisinden. Belki alsigi para istanbulda yasamak icon yeterli degil? istanbulda yasamin ne kadar pahali oldugu ortada zaten. Her yigidin harci degil gidip sifirdan duzen kurmak bir de ustune evlenecek vs. :) Olaya sadece sizin pencerenizden bakilirsa siz haklisiniz. Onun penceresinden de bakmak lazim...

Adam değişik tarzmış, sevgi surekli tek bir tarafin fedakarlik hali degildir.
Bu o tarafi yipratir sen ulke degistiriyorsan oda sehir icin fedakarlik yapmaliydi
"Hep bana" diye fedakarlık beklenmez ayrildiginiz iyi olmus senin adina sevindim.
Kimseye haketmedigi fedakarliklari gostermeyin ..ozaman yaptiklariniz gorunmez .. fazlasi beklenir hep
Bol şans

"Kendisine yeni hayat kuracakmış, beni kaybetmeyi de göze alıyormuş benim de başka bir insanla tanışmamı istiyormuş." muş muş... Yol verin bazen sevdiğimizden gerçekleri göremiyoruz hep biz fedakarlık yapmaya çalışıyoruz onlar neden yapmıyor?Biz fedakarlık yapıyoruz sebebimiz onu sevdiğimizden onlar fedakarlık yapmıyorlar sebepleri ne peki?

ben bunun altindan nasik kalkicam? duygularimla oynadi. bide hep üste cikma zaafinda.

Yahu hayatı kendine niye zindan ediyorsun?? Ne demek altından nasıl kalkıcam.. En baştan görmüşsün işte. Bunu gelecekteki yaşamının bir fragmanı olarak düşün ve mutlu ol bence :):)

Normalde sevgilisini seven ve gerçekten evlenmek isteyen insan ''çözüm'' arar. Sizin ki ''bahane'' aramış. Arayınca da illa bir bahane bulunur yani. O da bulmuş. Böyle bir sebepten inatlaşılır mı? Siz zaten yurtdışındasınız ailenizden uzaktasınız ve dönünce onların olduğu yerde yaşamak istemeniz çok normal. Üzülmeyin demicem insan üzülür çünkü her ilişkiye emek veriliyor. Ama en kısa zamanda önünüze bakın, bu kadar kolayca ilişkinizi harcayan bir insanla daha fazla zaman harcamayın. Üstelik sizi uzaktayken bırakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…