Hakkı var mı?

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
31
1 ders, dersine katılmadığımız için bizi 3 hafta devamsızlık gösterme hakkı var mı? Sınırdayım. 1 derse katılmama hakkım kaldı.

Hocanın yaptığı doğru mu?

Siz 1 hafta gitmediniz? O sizi 3 hafta yok sayıyor doğru mu?

Ne bileyim bir işverenin çalışanını hamile olduğu gerekçesiyle işten çıkarma hakkı var mı? Veya ölümlü kaza yapan 8/8 kusurlu sürücünün vekil çocuğu diye yargılanmama hakkı var mı? Müteahhitlerin izinsiz inşaat hakkı var mı? Var oğlu var, aslında yok ama.

Offf dertlendim. Rektörlüğe taşı konuyu diyeceğim ama senin başın ağrır. Hocayla konuşmayı dene.

Ne sacma bi sey bu ya. Niye 3 hafta yok yaziyor? Yazamaz. Yazmak istese de yazamaz. Dersten kalmak pahasina yazamaz yani. İsterse basina bela olsun yine yazamaz. Sikayet edin. Dilekce yazin. Gerekirse buyutun ust makamlara tasiyin. Hic de alttan almayin.

peki neden böyle yapıyor

yani o dersin önemi ne

şimdi herkesi mi 1 ders gelmeyince 3 yazıyor yoksa bir sunum yahut özellikli bir dersi

hakkı olmamasına yok da neden yani

Güzelce kibar kibar izah et canım baktın anlamıyor dilekçe ver. Kimse kafasına göre iş yapmasın.

1 ders, dersine katılmadığımız için bizi 3 hafta devamsızlık gösterme hakkı var mı? Sınırdayım. 1 derse katılmama hakkım kaldı.

Hocanın yaptığı doğru mu?

İyi de derste imza alınmıyor mu ? Dersine gidersin imzanı atarsın ki zaten tükenmezle alınıyor, öyle bişe yapamaz, derslerinde imza kağıdı isteyin o zaman ispatlarsınız, öyle kafasına göre iş yapmak var mı ?

Hocanın yaptığı şey doğru değil. Bildiğim kadar dersiyle ilgili bir karar aldiysa kimse müdahale edemez. Benim zamanimda hocalar bazıları devam takip listesini bir donemin başında birde donemin sonunda getirileri yada dönemin içinde bir derste getirip bütün dönemin imzalarini attirirdilar. Belki sizin durumda buna benzerdir.
Hocayla konuşmayı dene.

İmza atıp gittiğin haftaları ispatlayabiliyorsan çözersin. Önce git tatlı bir dille hocam sanırım yanlışlık oldu ben sadece bir hafta gelmemiştim acaba sistemde bir sorun mu var veya adım başka biriyle mi karıştı şeklinde yaklaş. Ters yaparsa sen de derste bulunduğunu ispatlayabilecegini, bu işi üst makamlara taşıyacağını söyle.

Daha ilk sınıftan arani bozma bence belki de devamsızlık yapmamaniz için kendi düşüncesine göre önlem almıştır
Bir daha devamsızlık yapma o derste olsun bitsin

adaletli değil elbette ama böyle yapan saykolar var maalesef. güzelce konuşmayı deneyin.

X