- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
otobüsten ucuz olduğu doğru olabilir zirz şu an istanbula otobüsle 60 tl ye gidiyorumalkışlıyoruz
bizim bir komşu vardı istanbulda memlekete giderken iki çocuğunu yere çömdürüyordu bilet almıyordu onlara çömdürme varmıdır uçakata acepVerilen molalarda ihtiyaç harcalamarını da hesaba kattığımızda 150 liraya mâl olan Hakkari yolculuğu Türk Hava Yolları'yla (1 Haziran 2015) 147 lira.
İhtiyaç molalarında ne harcanıyor ki 150 Tl'yi buluyor otobüs masrafı? Aa pardon ya Sabah Gazetesi'nin haberiymiş :)
bizim bir komşu vardı istanbulda memlekete giderken iki çocuğunu yere çömdürüyordu bilet almıyordu onlara çömdürme varmıdır uçakata acep
o zaman bizim dar gelirli otobüse talim edecek demektir:))iyiki otobüste çömme var değilkmiValla çatır çatır parasını alır Thy uçakta çömdüremezler kimseyi :)
nereden nereye 60 tl acep ? anlamadımotobüsten ucuz olduğu doğru olabilir zirz şu an istanbula otobüsle 60 tl ye gidiyorum
balıkesir istanbulnereden nereye 60 tl acep ? anlamadım
otobüsten ucuz olabilir belki ama uçuşun sınırlı olacağını düşünüyorum. ne bileyim haftanın 2 günü uçuş var şeklinde falan olursa işe yaramayabilirbalıkesir istanbultek gitmiyoz tabii çoluk çocuk
ben asgari ücretli ve emekl,n,n maaşı artsın diyorumotobüsten ucuz olabilir belki ama uçuşun sınırlı olacağını düşünüyorum. ne bileyim haftanın 2 günü uçuş var şeklinde falan olursa işe yaramayabilirbir zamanlar sn demirel de cb iken ıspartadaki her 2 dağın arasına baraj yaptırmıştı
bu yüzden alkışlıyoruz
takip edip oyu onlara vermek lazım. kesin 1800 olurben asgari ücretli ve emekl,n,n maaşı artsın diyorumya biraz önce anon yapıyordu bir parti arabası asgari ücret 1800
göremedim arabayı kaçrdım yoksa o partiye verirdim oyumutakip edip oyu onlara vermek lazım. kesin 1800 olur
tühgöremedim arabayı kaçrdım yoksa o partiye verirdim oyumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?