Hakkari'de Cobra helikopter düştü, 8 asker şehit

Munzevi Zencefil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
16.087
55.123
598
Hakkari'nin Çukurca ilçesinin kırsal bölgesinde 04.50 sularında teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

Kalabalık bir terörist grubunun Çukurca'daki Çığlı üs bölgesine yaptığı saldırıda 6 asker şehit oldu.

Yaklaşık bir saat sonra çatışma bölgesine ulaşan bir Cobra helikopter düştü. İki pilot da şehit oldu.

Helikopterin teknik bir arıza nedeniyle düştüğü değerlendiriliyor.

8 askerin de yaralandığı çatışmanın devam ettiği ve bölgede sıcak temasın sürdüğü bildirildi.

6 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Bölgeye destek için F-16 uçakları gönderildi. İnsansız hava araçlarının yerini tespit ettiği terörist gruba yönelik müdahale devam ediyor.

TSK'nın yaptığı açıklamada şöyle 6 PKK'lının öldürüldüğü de bildirildi.
http://www.ntv.com.tr/turkiye/son-d...er-dustu-8-asker-sehit,QbamOTUlLkyoleRIB5Hv8Q

Canım siyaset yapılacak bir durum değil ki bu.Analar ağlamasın denildi ama karşı taraf uydu mu,eylemsizlik kararını bozmadı mı?
Deynepcim koskoca ulkeyi yonetiyorsan gozuacik olacaksin en basitinden Hudeybiye antlasmasinda bile 10 yil ateşkes ilan edilmisti noldu 1 sene sonra bozuldu bu kadar gozukapali guvenilmez hele karsindaki topraklarina göz yummussa

Canım siyaset yapılacak bir durum değil ki bu.Analar ağlamasın denildi ama karşı taraf uydu mu,eylemsizlik kararını bozmadı mı?
Offf bi Akp sucsuz yeter ya vallahi yeter billahi yeter. Siyaset yapmaya yapmaya bu hale geldik zaten. 8 tane ocaga ates düştü yazmasi ne kadar kolay degil mi? Neden? Cunku birileri teroristleri dagdan alip sehre indirdi. Neymis? Karsi tataf uymamis. Uyacagini dusunen de suc. Uymadigini soyleyen askere operasyina izin vermryen de suc.
Akpli olabilirsin ama de ki ya cozum sureciyle suclu bu parti hala daha bitirmeye calisti falan fisman
Yetti valla soyle aklayici konusmayin hic tahammulum kalmadi.

Biraz once instada gordum.
6 tane sehidimiz var, 6 eve ates dustu dedim. Sonra bi baktim bide helikopter haberi. Allahim.. binlerce sabir ver geri kalanlara. Sabah sabah kotu oldum ya. Allahim nolur sabir ver dayanma gucu var geride kalanlara .

Üzerinize o helikopter büyüklüğünde taşlar düşsün ve tez elden geberin it sürüsü...

Yeter artık içim almıyor bu tedbirsizliği, nasıl böyle patır patır askerler ölüyor ya? Nasıl bu kadar savunmasız TSK, nasıl PKK şıp diye bulup, öldürebiliyor? Nasıl nasıl nasıl????

Tsk'nin bir sucu yok canim. Sinirdan agir silahlarla sizma yapmislar ve ilk anda 6.sehit vermisiz. Helikopter de goruntulere gore düşürülmüş. Ypg Ruslardan aldigi agir silahlarla bize saldiriyor. Tamamen yanlis ic ve dis politikalarin bedelini askerlerimiz ödüyor

Ama TSK'nın içindeki askeri suçlamıyorum ben, TSK'yı bu kadar savunmasız kılanları suçluyorum zaten.

Ortada güvenlik zaafiyeti var hala, neden anlayamıyorum. PKK'ya bu kadar şehit vermek bana anormal geliyor.

Deynepcim koskoca ulkeyi yonetiyorsan gozuacik olacaksin en basitinden Hudeybiye antlasmasinda bile 10 yil ateşkes ilan edilmisti noldu 1 sene sonra bozuldu bu kadar gozukapali guvenilmez hele karsindaki topraklarina göz yummussa

Öyle deme Kilis'e bombalar düşüp, Hakkari' de askerler şehit olabilir ama biz dünyaya hükmediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…