Yani aslinda mahkeme söyle demek istemis: "Kizim bak, 13 yasinda 16 yasinda tecavüze ugramis, tecavüzcüleri serbest birakilmis, hatta tecavüzcüden olan bebegi dünyaya getirmek zorunda birakilmis, tecavüzcüsü ile namusu temizlensin diye evlendirilmis o kadar cok kiz var ki bu ülkede, adam bir memeni ellemis ne olmus yani!"
Az once ekşi de okudum şimdi istediğimiz kadının memesini sıkabiliyo muyuz :))))))
Hay Allahım yaAz once ekşi de okudum şimdi istediğimiz kadının memesini sıkabiliyo muyuz :))))))
Ayrıca ben yıllar önce asansöre binerken saldırıya uğramıştım; sapığın teki ağzımı eliyle kapatıp sarılmıştı bana ama elinden kurtulmuştum.Bu kişi bulundu olay mahkemeye taşındı hakim bana sordu :"kızım cinsel bir amaçla mı yaptı yoksa amacı kapkaç mıydı?" diye.Ben adamın niyetinden emindim cinsel amaçla dedim,hakim benim verilerime dayanarak davayı bu kadar basit değil bu olay diyerek ağır cezaya taşıdı.Allah bin kere razı olsun o hakimden.Böyle hakimlerde var çok şükür.
Şu olayda ben yaşadığım travmayı bir yıl atamadım;geceleri ne rüyalar gördüm ,asansöre binemedim ,sokakta arkama baka baka yürüdüm.Peki şu kızlar ne yapsın ve verilen karara sonuca bak.Allah onlara sabır versin.
Benim mahkemem hala sonuçlanmadı evet ama tutuklu yargılandı kişi bir süre ve diğer saldırdığı mağdur bayanların birinden daha ceza yedi.Bunlar azda olsa içimi soğutuyor.Ama şunu bilin başınıza bi olay gelirse tutun üç beş adam bi temiz dövdürtün böylelerini içiniz soğur yıllarca benim gibi mahkeme koridorlarında ne işim var burda diye diye dolanmazsınız.
Ohooo bunlar ne ki otobüste biri fazla yanaştı ,uyardım sert bir dile, "sizde açık saçık giyinmeyin o zaman" dedi: hakkıymış gibi yapacakları.Ve üstümde bol pantolon bir bluz vardı.Ona rağmen duyduklarıma bak.Tabi ben durur muyum çocuğun ensesine tırnaklarımın hepsini geçirdim sinirle ,bunlar otobüsten indi ben arkalarından polisi arıcam gitmeyin diye bağırıyorum daha 17 yaşındayım o zamanlar.Erkek arkadaşım hep söylüyor bu ülkede kadın olmak zor diye.Gerçekten zor.Artık yanımda biber gazı taşıyacağım suç muç canımın derdindeyim.İşte sana soran hakimde zeka varmış.
Bunun amacı sonuçta bir dövüş, kavga sırasında kıyafetini çekersin karşındakinin bi yerlerini tırmıklayabilirsin. Elin memesine gelir poposuna gelir o arada. Ama bu bambaşka memesini ellemek için yapmışlar işte. Şehevi olması için tam olarak tatmşn olması mı gerekiyor. Yani bundan kasıt nedir. Adam orda boşalamamış tüh görüyo musun şimdi. ee tatmin olamadıysa kesin bu kapkaçtır falan eli çarpmıştır.
Amaaan hanımlar. o kadarcık da elletiverin canım siz de. Açmayı biliyosunuz çatalı.
Ana bacı kavramının namusun bu kadar önemli olduğu ülkede kadın bu kadar değersiz işte!
Ohooo bunlar ne ki otobüste biri fazla yanaştı ,uyardım sert bir dile, "sizde açık saçık giyinmeyin o zaman" dedi: hakkıymış gibi yapacakları.Ve üstümde bol pantolon bir bluz vardı.Ona rağmen duyduklarıma bak.Tabi ben durur muyum çocuğun ensesine tırnaklarımın hepsini geçirdim sinirle ,bunlar otobüsten indi ben arkalarından polisi arıcam gitmeyin diye bağırıyorum daha 17 yaşındayım o zamanlar.Erkek arkadaşım hep söylüyor bu ülkede kadın olmak zor diye.Gerçekten zor.Artık yanımda biber gazı taşıyacağım suç muç canımın derdindeyim.
Bide kadın olacak söyleyen,hemcinsini koruyacağına dediği lafa bak.Bu ülkede taciz edilmez taciz hak edilir zihniyet bu!arkadaşım ben şehirler arası yolculukta bi olay yaşamıştım kış günüydü üstümde mont var düşün iki tane pisliğin tacizine maruz kaldım oradaki bi bayan ne dese beğenirsin kulağımda halka küpe vardı neden öyle dikkat çekici küpeler takıyosun olacağı bu dedi bana
bu zihniyette insanlar var yani
kıyafetime laf bulamayıp küpemden dolayı beni suçladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?